Home > Hamarosan érkeznek > Új Ford Focus ST

AZ ÚJ FORD FOCUS ST

2019 JÚNIUSÁBAN ÉRKEZIK

Teljesítményre született

Bemutatjuk a vadonatúj, még erőteljesebb motorral, sportosra hangolt ST-felfüggesztéssel és egymással kommunikáló intelligens technológiákkal felszerelt Focus ST-t. Azért álmodtuk meg, hogy megalkossuk a tökéletes vezetési élményt.

Az új kék Ford Focus ST szemből.

Utánozhatatlan vezetési élmény  

Ilyen Focust még nem látott. Az új Focus ST gondos tervezésének köszönhetően még erőteljesebb, még érzékenyebb, és hihetetlen vezetési élményt nyújt. A 2,3 literes EcoBoost benzinmotor 420 Nm nyomatékkal és 280 LE teljesítménnyel rendelkezik. Ez elég, hogy 6 másodperc alatt elérje 0-ról a 100 km/órás sebességet. Az új, tökéletesített futóműnek köszönhetően pontos az útkezelés, könnyű a vezethetőség és magával ragadó a vezetési élmény.

Páratlan intelligencia

Ez a modell nem csupán a legerősebb és a legérzékenyebb Focus. Az ST egyben a legokosabb is. Abban a pillanatban, hogy beül a kormány mögé és hátradől a RECARO Performance ülésekbe, olyan korszerű technológiával találkozik, amely felvilannyozza Önt az összes megtett útja során. Mindeközben a 675-wattos, 10 hangszórós B&O hangrendszer gondoskodik arról, hogy minden zene pontosan úgy hangozzon, ahogy azt az előadója megálmodta.

Az új Ford Focus ST belülről.
Az új kék Ford Focus ST hátulnézetből.

Maximális kontroll

Az új Focus ST elektronikus differenciálművel rendelkezik. Ez a forradalmi technológia arra lett kifejlesztve, hogy maximalizálja a húzóerőt, biztosítva ezzel a tökéletes teljesítményt és kiszámíthatóságot. A rendszer folyamatosan figyeli a sebességet, a fordulatszámot valamint az út kondícióját, és folyamatában küldi tovább a nyomatékot oda, ahol éppen szükség van rá. Így az a kerék kapja a legtöbb erőt, amelyiknek a leginkább szüksége van rá. Mindez tökéletes kontrollt biztosít Önnek sávváltáskor, kihívást jelentő útszakaszokon és optimális gyorsulást a kanyarokban.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top