MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > Hybrid Electric GLP > Charging

A Ford elkötelezett az európai töltőhálózat iránt

A Ford elkötelezett az elektromos autózás európai fejlesztése iránt, melynek részeként vezető szerepet kíván betölteni az elektromos járművek kínálatának bővítésében és az európai töltőhálózat fejlesztésében.

All Electric icon

Otthoni töltés

A hibrid vagy elektromos járművek szükség esetén otthon is egyszerűen és hatékonyan feltölthetők. Csak csatlakoztassa járművét egy szabványos háztartási aljzathoz, és hagyja töltődni. Tudni kell, hogy az akkumulátor feltöltésének nem ez a leggyorsabb módja, hiszen a háztartási aljzatok csak korlátozott mennyiségű energiát képesek biztosítani. Az otthoni töltés azonban nem igényel további eszközöket, ezért költséghatékony és könnyen elérhető módszert jelent a plug-in járműTooltip feltöltésére. 

Plug In Hybrid icon

Töltés nyilvános helyeken

Minden teljesen elektromos és plug-in hibrid járművünkhöz - típustól függően az alapcsomag részeként vagy kiegészítőként - szabványos töltőkábelt adunk. A kábel segítségével Európa több mint 100 000  (és egyre növekvő számú!) töltőpontjának bármelyikén kényelmesen feltöltheti Fordját - így biztos lehet benne, hogy autója nem marad energia nélkül.

Home Charging

Gyorsabb otthoni töltés

Szeretné otthon is a lehető leggyorsabban feltölteni a teljesen elektromos vagy plug-in hibrid járművét? A Ford Wall-Box falitöltők segíthetnek ebben. Az eszköz telepítésben jártas szakértő partnerünk egy nagy teljesítményű töltőállomással szerelheti fel otthonát, ami a hagyományos csatlakozóaljzatnál jóval gyorsabb töltést tesz lehetővé, így tisztán elektromos vagy plug-in hibrid járműve rövidebb idő alatt lesz ismét útrakész.

IONITY electric fast charging stations

Töltés nyilvános helyeken és célállomáson

A Ford alapító tagja Európa egyik leggyorsabban bővülő töltőhálózatának, az IONITY-nek. Az IONITY kedvezményes áron kínál piacvezető töltési kapacitást a Ford elektromos autók vezetőinek. 2019 májusában az IONITY büszkén jelentette be 100. nagy teljesítményű töltőállomását Európában, amivel ismét egy nagy lépést tett azon célkitűzés megvalósítása felé, hogy 2025 végére már mintegy 1000 nagy teljesítményű töltőállomás álljon az európai autósok rendelkezésére.

A person checking FordPass App on mobile phone

Egyszerű töltés

A FordPass mobilalkalmazással többé nem kell amiatt aggódnia, hogy vajon feltöltötte-e elektromos autóját. Egyszerűen nyissa meg az alkalmazást és ellenőrizze az akkumulátorok állapotát, valamint hogy a következő út előtt szükség van-e töltésre.

A Ford szoros partneri viszonyt épített ki Európa legnagyobb nyilvános töltőhálózatának építőjével, a NewMotionnal. Ezen együttműködés részeként Ön okostelefonja segítségével bármikor megtudhatja, hol vannak a legközelebbi nyilvános töltőpontok, hogyan juthat el oda, és milyen áron töltheti fel teljesen elektromos vagy plug-in hibrid autóját, áruszállítóját. Emellett naprakész információkat kaphat a tervezett útvonal mentén található nyilvános töltőpontokról is, így utazás közben anélkül is feltöltheti autóját, hogy a tervezett útszakaszról letérne.

IONITY: Legyőzni a távolságot

Az elektromos forradalomnak a járműtechnológia csak az egyik eleme. Egyúttal a hosszabb utazásokhoz szükséges infrastruktúra erősítésén is dolgozunk. Az IONITY kezdeményezés a Ford, a BMW Group, a Daimler és a Volkswagen Group (Audi és Porsche) vegyesvállalata. Az elektromos járművek hatótávolságának növelése és a töltési idő csökkentése céljából együtt építünk ki Európa-szerte nagy teljesítményű és megbízható gyorstöltő állomásokból álló hálózatot.

Tudjon meg többet

IONITY electric fast charging stations

Az akkumulátorok töltése

Az elektromos autóját többféle módon is feltöltheti: használhatja a jármű fejlett öntöltő technológiáját vagy rákapcsolhatja az otthoni elektromos hálózatra is. A következő animáció bemutatja a leggyakoribb töltési megoldásokat, melyek ismeretében gondoskodhat róla, hogy autója mindig útrakész állapotban várja.

Tippek hideg időre

 

  1. Állítsa be az indulási időpontot a FordPass alkalmazással és készítse elő autóját az utazásra. A rendszer így az elektromos hálózat energiáját használja az autó felfűtésére és nem az akkumulátorét.
  2. Használja az ülés- és kormánykerékfűtést autójában, ha elérhető, és a terhelés csökkentése érdekében állítsa alacsonyabb hőmérsékletűre a klímaberendezést.
  3. Használja az ablakfűtést  az első és hátsó szélvédők párátlanítása érdekében, ami kevesebb energiát igényel, mint az utastér felfűtése.
  4. Állítsa a klímaberendezést a levegő belső keringetésére és non-defrost üzemmódra, amennyiben ez biztonságosan megtehető. A klíma így már előmelegített levegőt fűt fel, és nem a külső hideg levegőt, ami több energiát igényel. 
Snowy road
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top