MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > Hybrid Electric GLP > Charging

A Ford elkötelezett az európai töltőhálózat iránt

A Ford elkötelezett az elektromos autózás európai fejlesztése iránt, melynek részeként vezető szerepet kíván betölteni az elektromos járművek kínálatának bővítésében és az európai töltőhálózat fejlesztésében.

Teljesen elektromos ikon

Otthoni töltés

A Ford elektromos járműveket az opcionális otthoni töltőkábel megvásárlásával szabványos háztartási csatlakozóról is töltheti. Az ilyen módon történő töltés lassabb, mint egy otthoni EV töltőponton keresztül. Mindig biztosítsa, hogy a csatlakozóaljzat alkalmasságát szakképzett villanyszerelő ellenőrizze. Az ipari [csatlakozó típusa] csatlakozókon keresztül történő töltéshez is kaphatók adapterek. További információkért látogasson el az otthoni töltés oldalunkra.

Plug-in hibrid ikon

Töltés nyilvános helyeken

Minden teljesen elektromos és plug-in hibrid járművünkhöz - típustól függően az alapcsomag részeként vagy kiegészítőként - szabványos töltőkábelt adunk. A kábel segítségével Európa több mint 600 000  (és egyre növekvő számú!) töltőpontjának bármelyikén kényelmesen feltöltheti Fordját - így biztos lehet benne, hogy autója nem marad energia nélkül.

Otthoni töltés

Gyorsabb otthoni töltés

Elektromos járművének otthoni töltésére két lehetősége van. A leggyorsabb, ha egy külön erre a célra kialakított otthoni EV-töltőpontot használ, illetve csatlakoztathatja járművét hagyományos háztartási cxsatlakozóba is egy opcionális otthoni töltőkábel segítségével. A Ford a Mobility1-val együttműködve többféle EV-töltő opciót és telepítési szolgáltatást kínál - egyszerűen válassza ki az Önnek megfelelőt. Látogasson el az otthoni töltés oldalunkra, hogy többet megtudjon.

IONITY elektromos gyorstöltő állomások

Töltés nyilvános helyeken és célállomáson

A Ford alapító tagja Európa egyik leggyorsabban bővülő töltőhálózatának, az IONITY-nek. Az IONITY kedvezményes áron kínál piacvezető töltési kapacitást a Ford elektromos autók vezetőinek. 2019 májusában az IONITY büszkén jelentette be 100. nagy teljesítményű töltőállomását Európában, amivel ismét egy nagy lépést tett azon célkitűzés megvalósítása felé, hogy 2025 végére már mintegy 1000 nagy teljesítményű töltőállomás álljon az európai autósok rendelkezésére.

A FordPass alkalmazást mobiltelefonon néző személy

Egyszerű töltés

A FordPass mobilalkalmazással többé nem kell amiatt aggódnia, hogy vajon feltöltötte-e elektromos autóját. Egyszerűen nyissa meg az alkalmazást és ellenőrizze az akkumulátorok állapotát, valamint hogy a következő út előtt szükség van-e töltésre.

A Ford szoros partneri viszonyt épített ki Európa legnagyobb nyilvános töltőhálózatának építőjével, a NewMotionnal. Ezen együttműködés részeként Ön okostelefonja segítségével bármikor megtudhatja, hol vannak a legközelebbi nyilvános töltőpontok, hogyan juthat el oda, és milyen áron töltheti fel teljesen elektromos vagy plug-in hibrid autóját, áruszállítóját. Emellett naprakész információkat kaphat a tervezett útvonal mentén található nyilvános töltőpontokról is, így utazás közben anélkül is feltöltheti autóját, hogy a tervezett útszakaszról letérne.

IONITY: Legyőzni a távolságot

Az elektromos forradalomnak a járműtechnológia csak az egyik eleme. Egyúttal a hosszabb utazásokhoz szükséges infrastruktúra erősítésén is dolgozunk. Az IONITY kezdeményezés a Ford, a BMW Group, a Daimler és a Volkswagen Group (Audi és Porsche) vegyesvállalata. Az elektromos járművek hatótávolságának növelése és a töltési idő csökkentése céljából együtt építünk ki Európa-szerte nagy teljesítményű és megbízható gyorstöltő állomásokból álló hálózatot.

Tudjon meg többet

IONITY elektromos gyorstöltő állomások

Az akkumulátorok töltése

Az elektromos autóját többféle módon is feltöltheti: használhatja a jármű fejlett öntöltő technológiáját vagy rákapcsolhatja az otthoni elektromos hálózatra is. A következő animáció bemutatja a leggyakoribb töltési megoldásokat, melyek ismeretében gondoskodhat róla, hogy autója mindig útrakész állapotban várja.

Tippek hideg időre

 

  1. Állítsa be az indulási időpontot a FordPass alkalmazással és készítse elő autóját az utazásra. A rendszer így az elektromos hálózat energiáját használja az autó felfűtésére és nem az akkumulátorét.
  2. Használja az ülés- és kormánykerékfűtést autójában, ha elérhető, és a terhelés csökkentése érdekében állítsa alacsonyabb hőmérsékletűre a klímaberendezést.
  3. Használja az ablakfűtést  az első és hátsó szélvédők párátlanítása érdekében, ami kevesebb energiát igényel, mint az utastér felfűtése.
  4. Állítsa a klímaberendezést a levegő belső keringetésére és non-defrost üzemmódra, amennyiben ez biztonságosan megtehető. A klíma így már előmelegített levegőt fűt fel, és nem a külső hideg levegőt, ami több energiát igényel. 
Havas út
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top