MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Tulajdonosoknak > Hasznos > SYNC és BLUETOOTH ismerteto
SYNC & Bluetooth Support

Ideális kapcsolat az autójával

 

Ford SYNC technológia

A legmodernebb kommunikációs technológiát képviselő Ford SYNC 4 rendszer révén hálózati kapcsolatot igénylő funkciók és szolgáltatások sora áll rendelkezésre autójában.

A nagy méretű érintőképernyő használatával, vagy egyszerű hangutasításokkal mindent kényelmesen vezérelhet a telefonhívások és SMS-ek kezelésétől kedvenc zenéinek lejátszásán át egészen a műholdas navigációig.

Ford SYNC 4A

A Ford SYNC 4A egy autóba épített, felhőkapcsolattal rendelkező, ultramodern kommunikációs és szórakoztató rendszer. A felhőalapú technológia hatékonyabb útvonaltervezést és fejlettebb beszédfelismerést kínál, az OTA (over-the-air) szoftverfrissítéseknek köszönhetően pedig az autó képességei folyamatosan fejlődnek. A vezeték nélküli okostelefon-integráció, az elektromos járművek esetében elérhető töltéskezelés, az új, 15,5”-os érintőképernyő és még számos egyéb szolgáltatás révén az új SYNC 4A páratlan élményt kínál az új Ford tulajdonosok számára. (A rendszer jelenleg csak a teljesen elektromos Mustang Mach-E típusban érhető el.)

Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 3 with AppLink

Ford SYNC 3 AppLinkkel

A SYNC 1.0 és a 2 minden funkcióját tudja, ráadásul a mobiltelefonok világából ismerős ujjmozdulatokkal is irányíthatja, nagyobb teljesítményre képes, és még a használata is egyszerűbb. Ha mindez nem lenne elég: az Apple CarPlay-hez és az Android Autóhoz is csatlakoztatható, így a Ford SYNC 3 kétségtelenül az egyik legmodernebb rendszer.

Ford SYNC 2 érintőképernyővel és hangvezérléssel

A SYNC 2 - a Ford SYNC 1.0 továbbfejlesztett verziója - még többet tud, így autózás közben is még szorosabb kapcsolatban maradhatunk a világgal. Ráadásul a színes érintőképernyőnek és a hangparancsoknak köszönhetően könnyebben is irányítható.

Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 1.1 with AppLink

Ford SYNC 1.1 AppLinkkel

Az okostelefont és a járművet észrevétlenül összekapcsoló csúcstechnológia segítségével egyszerű és értelemszerű hangparancsokkal hozzáférhetők és használhatók a legújabb szórakoztató, közösségi, hírfigyelő és tájékoztató alkalmazások vezetés közben is. 

Ford SYNC 1.0

Zenelejátszás, telefonhívások kezdeményezése és fogadása, a bejövő SMS-ek felolvastatása - mindez egyszerű hangparancsokkal. A rendszer ráadásul még a segélyhívásban is segít, ha baleset történne

Ford SYNC 1.0 incoming call
Ford Bluetooth® with Voice Control

Bluetooth® hangvezérléssel

Telefonhívások kezdeményezése és fogadása, zenelejátszás, útvonaltervezés és hőmérséklet-szabályozás - mindez kéz nélkül, pusztán hangparancsokkal. 

Top