Home > Tulajdonosoknak > Hasznos > SYNC és BLUETOOTH ismerteto
SYNC & Bluetooth Support

SYNC és Bluetooth® ismertető

A Ford járművek egyebek mellett SYNC és Bluetooth® technológiát alkalmaznak. Ezek feladata, hogy Ön folyamatosan elérhető maradjon, illetve lehetővé teszik az autó bizonyos funkcióinak vezérlését.

Alább ismertetjük az egyes rendszerek funkcióit és működését, hogy Ön a legjobban kihasználhassa azokat.

A SYNC hangvezérlés funkciója jelenleg magyar nyelven sajnos nem elérhető.

Ford SYNC 3 with AppLink

Ford SYNC 3 AppLinkkel

A SYNC 1.0 és a 2 minden funkcióját tudja, ráadásul a mobiltelefonok világából ismerős ujjmozdulatokkal is irányíthatja, nagyobb teljesítményre képes, és még a használata is egyszerűbb. Ha mindez nem lenne elég: az Apple CarPlay-hez és az Android Autóhoz is csatlakoztatható, így a Ford SYNC 3 kétségtelenül az egyik legmodernebb rendszer.

Ford SYNC 2 érintőképernyővel és hangvezérléssel

A SYNC 2 - a Ford SYNC 1.0 továbbfejlesztett verziója - még többet tud, így autózás közben is még szorosabb kapcsolatban maradhatunk a világgal. Ráadásul a színes érintőképernyőnek és a hangparancsoknak köszönhetően könnyebben is irányítható.

Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 1.1 with AppLink

Ford SYNC 1.1 AppLinkkel

Az okostelefont és a járművet észrevétlenül összekapcsoló csúcstechnológia segítségével egyszerű és értelemszerű hangparancsokkal hozzáférhetők és használhatók a legújabb szórakoztató, közösségi, hírfigyelő és tájékoztató alkalmazások vezetés közben is. 

Ford SYNC 1.0

Zenelejátszás, telefonhívások kezdeményezése és fogadása, a bejövő SMS-ek felolvastatása - mindez egyszerű hangparancsokkal. A rendszer ráadásul még a segélyhívásban is segít, ha baleset történne

Ford SYNC 1.0 incoming call
Ford Bluetooth® with Voice Control

Bluetooth® hangvezérléssel

Telefonhívások kezdeményezése és fogadása, zenelejátszás, útvonaltervezés és hőmérséklet-szabályozás - mindez kéz nélkül, pusztán hangparancsokkal. 

Top