MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > Hybrid Electric GLP

BRING ON TOMORROW

Mi nem fantáziálunk arról, mit hoz a jövő. Teljes modellkínálatunk villamosításával már aktívan dolgozunk a holnap elektromos autóin. 

Legyen akár egy EcoBoost hibrid hajtású Puma, a háromféle hibrid erőforrással is választható Kuga, vagy a teljesen elektromos Mustang Mach-E - csak Önön múlik, melyik elektromos autót választja.

Melyik elektromos technológia felel meg leginkább Önnek?

Ha elektromos járműre szeretne váltani, fontos, hogy megismerje, miben térnek el egymástól az egyes technológiák. Kattintson az alábbi ikonokra és tudjon meg többet a mild hibrid, a hibrid, a plug-in hibrid, illetve a teljesen elektromos járművekről!

IONITY electric fast charging stations

Egyszerű töltés

A Ford számos különböző módszert kínál annak biztosítására, hogy a plug-in hibrid vagy teljesen elektromos járműve mindig feltöltött akkumulátorokkal várja. Az Ön által választott elektromos személyautó vagy haszongépjármű típusától függően számos töltési lehetőséget és megoldást tudunk ajánlani. Minden esetben arra törekedtünk, hogy plug-in hibridjét vagy elektromos járművét a lehető legegyszerűbben és legkönnyebben feltölthesse.

Legenda újratervezve. Teljesen elektromos Mustang Mach-E.

Akár 600 km-es hatótávolság egyetlen töltéssel, minden fordulatszámon rendelkezésre álló nyomaték és több lóerő, mint amit el tud képzelni. Ha azt hitte, hogy az elektromos autók egytől-egyig unalmasak, íme a cáfolat. Szálljon be és szeressen bele a vezetésbe minden egyes nap. A Ford Mach-E megérkezett. Fedezze fel! 

All-New Red Ford Mustang Mach-E First Edition
New Blue Puma driving in city

Tekintélyt parancsol. A Ford Puma.

Ergonomikus dizájn, lenyűgöző stílus, EcoBoost hibrid hatékonyság. A Ford Puma nem keresi mások figyelmét - kifinomult, elektromos hajtásával csendben megköveteli azt.

Kalandok újragondolva. Új Ford Kuga. 

Az új Ford Kuga kétféle hibrid technológiával kerül forgalomba. A plug-in hibrid változatnál szabadon válthat a benzines és a teljesen elektromos hajtás között, vagy választhatja a full hibrid típust is. Fedezze fel az új Kugát.

Ford Kuga PHEV parked and surrounded by mountains
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top