Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > Hybrid Electric GLP
Ford Hybrid and Electric logo

A mobilitás jövője

Végleg eltűntek azok az idők, amikor csak a benzin és a dízel motorok között lehetett választani. Napjainkban már bőséges a paletta: a mild hybrid, hybrid, plug-in hybrid és teljesen elektromos járművek is elérhetőek. Nem egyszerű eligazodni az új műszaki megoldások között, de bízunk benne, hogy tájékoztatóink segítségével megkönnyítjük a választást.

A Ford 2022-ig 40 különböző típusú elektromos hajtású járművet tervez forgalomba hozni világszerte, amelyből 16 teljesen elektromos lesz. A vadonatúj, teljesen elektromos Performance modellünk pedig már 2020-ban forgalomba kerül, 600 km-es tervezett hatótávolsággal.

New Ford fully electric performance vehicle

Vadonatúj, teljesen elektromos Performance gépjárművünket a Mustang ihlette.

Melyik elektromos technológia felel meg leginkább Önnek?

Ha elektromos járműre szeretne váltani, fontos, hogy megismerje, miben térnek el egymástól az egyes technológiák. Kattintson az alábbi ikonokra és tudjon meg többet a mild hybrid, a hybrid, a plug-in hybrid, illetve a teljesen elektromos járművekről!

Hogyan válasszunk elektromos autót?

Az elektromos autók 4-féle típusát különböztetjük meg, melyek mindegyike másféle előnyökkel és tulajdonságokkal rendelkezik. Ha ismerjük a különbségeket a Mild Hybrid, Hybrid, Plug-In Hybrid és a teljesen elektromos járművek között, sokkal könnyebb kiválasztani az életstílusunknak legmegfelelőbb típust.

Ford EV car range animation
Ford Transit Custom PHEV

Városi forgalomra termett

A Ford Transit Custom plug-in hybridek (PHEV) forgalmi próbaüzemét Londonban végezzük. A helyi önkormányzattal és vállalkozásokkal együttműködve azt vizsgáljuk, hogyan javíthatnak furgonjaink a levegő minőségén és a céges flották gazdasági mutatóin.

IONITY: Legyőzni a távolságot

A elektromos-forradalomnak a járműtechnológia csak az egyik eleme. Egyúttal a hosszabb utazásokhoz szükséges infrastruktúra erősítésén is dolgozunk. Az IONITY kezdeményezés a Ford, a BMW Group, a Daimler és a Volkswagen Group (Audi és Porsche) vegyesvállalata. Az elektromos járművek hatótávolságának növelése és a töltési idő csökkentése céljából együtt építünk ki Európa-szerte nagy teljesítményű és megbízható gyorstöltő állomásokból álló hálózatot.

IONITY electric charging stations
Which vehicle is right for you logo with electric power scheme

Melyik elektromos jármű felel meg leginkább Önnek?

Akármerre néz, bőséges információt talál az elektromos járművekről. Ennek ellenére a saját életstílusához megfelelő kiválasztása nem egyszerű feladat. Ezért foglaltuk össze Önnek a legfontosabb tudnivalókat, amelyek segítségére lesznek, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb típust.

save on costs icon

Takarékosabb üzemeltetés

Egy elektromos jármű 100 km-re elegendő feltöltésének átlagos költsége rendszerint alacsonyabb az azonos távra eső üzemanyag átlagáránál.* Mivel az elektromos motorok a belső égésűeknél kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaznak, fenntartási és szervizelési költségeik is alacsonyabbak lehetnek. Ez jó hír, mert így spórolhat mind az üzemanyagon mind a karbantartási költségeken.

reduce emissions icon

Csökkentett károsanyag-kibocsátás

A hybrid vagy teljesen elektromos hajtású autók képesek a hagyományos, belső égésű motoroknál alacsonyabb kibocsátás elérésére. A teljesen elektromos járművek kibocsátása pedig zéró.

easy charging icon

Egyszerű tölthetőség

Az elektromos járművek évről évre növekvő népszerűségének köszönhetően, mostanra minden korábbinál jobban használhatóak hosszú utak megtételére. Magyarországon több mint 500 elektromos töltőállomás található. Európában ez a szám jelenleg 120 000, a 2020-as tervezet pedig 500 000. 

A töltés normál csatlakozóaljzatról, fali töltőről és egyenáramú gyorstöltő ponton egyaránt lehetséges. Ezt megteheti otthon, munkahelyen vagy akár útközben is.

Hybrid és elektromos

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top