Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > Hybrid Electric GLP

Ford Hibrid és Elektromos autók 

Melyik elektromos technológia felel meg leginkább Önnek?

Ha elektromos járműre szeretne váltani, fontos, hogy megismerje, miben térnek el egymástól az egyes technológiák. Kattintson az alábbi ikonokra és tudjon meg többet a mild hibrid, a hibrid, a plug-in hibrid, illetve a teljesen elektromos járművekről!

Ford Hybrid logo

Ford Hibrid

A Ford a 2017-től 2022-ig terjedő időszakban mintegy 11 milliárd dollárt fektet az elektromos autózás fejlesztésébe. Áprilisban, az amszterdami Go Further eseményünkön 16 elektromos autót jelentettünk be Európában, melyek közül 8 már 2019-ben az utakon lesz.

A Ford messzemenőkig elkötelezett az elektromos autózás európai jövője iránt, ezért 2020-ig 14 típusra bővíti Ford Hibrid autócsalád kínálatát. Legyen az vidám városi kisautó, praktikus családi jármű, vagy a vállalkozását szolgáló sokoldalú hasznongépjármű, a Ford Hibrid termékcsaládban egészen biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő típust.

Egyszerű töltés

A Ford számos különböző módszert kínál annak biztosításásra, hogy a plug-in hibrid vagy teljesen elektromos járműve mindig feltöltött akkumulátorokkal várja. Az Ön által választott elektromos személyautó vagy haszongépjármű típusától függően számos töltési lehetőséget és megoldást tudunk ajánlani. Minden esetben arra törekedtünk, hogy plug-in hibridjét vagy elektromos járművét a lehető legegyszerűbben és legkönnyebben feltölthesse.

IONITY electric charging stations
Ford Transit Custom PHEV

Városi forgalomra termett

A Ford Transit Custom plug-in hibridek (PHEV) forgalmi próbaüzemét Londonban végeztük. A helyi önkormányzattal és vállalkozásokkal együttműködve azt vizsgáltuk, hogyan javíthatnak furgonjaink a levegő minőségén és a céges flották gazdasági mutatóin. 

A 20 darab Plug-In hibrid áruszállítóból álló flotta eddig 240 000 km-t tett meg a városban. A belvárosban (Central London) az utak 75%-át, a város egészét tekintve pedig az utak 49%-át tisztán elektromos üzemmódban teljesítették a járművek. Mindez azt bizonyítja, hogy városi környezetben a Ford Hibrid technológia még a teljesen kiépített EV töltőhálózat nélkül is képes drámai módon csökkenteni a kipufogógáz-kibocsátást.

Állami támogatások

A kormány a hibrid és elektromos autók vásárlásához a vételár 21 %-ig, de maximum 1,5 millió forint erejéig állami támogatást nyújt. További előnyök közé tartozik, hogy az elektromos autók esetében nem kell parkolási díjat fizetni, illetve elektromos hajtású személyautók (pl.: Tourneo Custom PHEV) esetében a cégautóadót is elengedik.

A man and a woman inside Ford offices
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top