AZ ÚJ FORD FOCUS

Feltűnő új dizájnjával és új generációs intelligens megoldásaival a Ford Focus minden korábbinál jobb vezetési élményt kínál. 

Az új, intuitív 13,2"-os színes érintőképernyőn már elérhető a kifinomult SYNC 4 technológia. A csatlakoztatott navigációTooltip és a Ford SecureA FordPass Connect segítségével folyamatosan kapcsolatban lehet, és hozzáférhet a csúcstechnológiás biztonsági funkciókhoz.

Az új EcoBoost Hybrid PowerShift automata sebességváltó a hatékonyság és az irányítás elektromos világába vezeti, ahol minden út zökkenőmentes.

Hogy autója minél több helyzetben megállja a helyét, a Focus kombi új tárolója lehetővé teszi a nedves és száraz holmik elkülönítését.

Válassza a Ford Focus Active megbízható praktikusságát, a Titanium kiemelkedő komfortját, az ST-Line sportos stílusát, vagy az ST kirobbanó teljesítményét! 

NÉZZE MEG MŰKÖDÉS KÖZBEN!

New Ford Focus ST-Line exterior 360 animation

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

További információkért kattintson az alábbi linkekre!

A termékeink iránti megnövekedett kereslet és a szállítási korlátok miatt egyes Ford modellek és extrák elérhetősége limitált. Kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél a készletről rendelhető járműveink felől.