AZ ÚJ FORD FOCUS

Ismerje meg az új Ford Focust! Lenyűgöző, újraformázott frontkialakítás, csatlakoztatott funkciók egész sora. Új, fejlett EcoBoost hibrid és választható PowerShift duplakuplungos automataTooltip technológia.

Az új Ford Focus különböző szériaváltozatokban és karosszériákkal érhető el. Kiemelkedő teljesítmény, intelligens technológia és ezekhez illő figyelemfelkeltő külső jellemzik.

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

VÁLASSZA KI AZ ÖNHÖZ ILLŐ SZÍNT

A kép illusztráció. További részletekért forduljon márkakereskedőjéhez.

NÉZZE MEG MŰKÖDÉS KÖZBEN!

Nézze meg az Új Ford Focust működés közben!

Ford Focus Product Film Video

VÁLASSZON MOTORT

Az új Focus lenyűgöző motorválasztékkal kapható. Akár az EcoBoost benzinmotort választja, akár a Focus hibrid lehetőségek egyikét 6 sebességes manuális vagy a 7 sebességes automata Powershift váltóval – minden esetben figyelemre méltó üzemanyag-hatékonyságot és alacsonyabb CO2-kibocsátást élvezhet. 

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

New Ford Focus interior view of dashboard

SYNC 4

A Focus minden funkcióját vezérelheti a telefonhívásoktól a távoli zárolásig, a zenéig és a navigációig a következő rendszerekkel: a Csatlakoztatott navigációvalFocus Connected navigation ellátott Ford SYNC 4 , a Ford Secure, valamint a 13,2"-os érintőképernyő, amely a FordPass alkalmazáson keresztül zökkenőmentesen integrálható okostelefonjával.

Csatlakoztathatóság

Visualisation of regenerative braking on a blue Ford Focus

ECOBOOST HIBRID

Az akkumulátoros elektromos motor támogatja a motort, javítja a hatékonyságot és csökkenti a kibocsátástNon-hybrid comparison. A visszatápláló fékezés vezetés közben tölti fel a Focus mild hibrid akkumulátorát, így nem igényel töltést a hálózatról. Manuális vagy automata váltóval elérhető.

Motorok és sebességváltók

Ford Focus with open trunk showing wet compartment

KOMBI RAKODÓTÉR

A Focus kombi rakodóterében levő függőleges elválasztó különíti el a nedves rekeszt az új gumialjzattalFocus Wagon Load Floor, ami lehetővé teszi a nedves vagy sáros tárgyak külön szállítását.

Praktikus kiegészítők

New Ford Focus front view

ÚJ PROFIL

Az új Focus kitűnik a tömegből új frontkialakításának köszönhetően, amelynek része a vadonatúj motorháztető, a lökhárító, a hűtőrács és a burkolatok, a feltűnő LED-izzós fényszórók beépített ködlámpákkal és az opcionális adaptív mátrix LED-fényszórórendszer.

Konfigurátor

FORDPASS ALKALMAZÁS

Okostelefonján keresztül számos csatlakoztatott funkcióhoz fér hozzá. A FordPassFordPass Connect App segítségével nyomon követheti a Focus tartózkodási helyét, valós idejű forgalmi frissítéseket, járműállapot-figyelmeztetéseket és hasonló fontos információkat kaphat.

Fedezze fel FordPass

Man looking at smartphone with FordPass App open
Screen next to a driving wheel showing a map

CSATLAKOZTATOTT NAVIGÁCIÓ

Az új Focusban számos olyan lehetőség van, melyek révén lehetővé válik a Ford Secure és a Csatlakoztatott navigációFocus Connected navigation használata. A legfrissebb forgalmi adatokat mindig megkapja közvetlenül a SYNC 4 képernyőjére a Csatlakoztatott navigáció segítségével, és biztos lehet abban, hogy járműve a Ford Secure révén fokozott biztonságban van.

Csatlakoztathatóság

SENSICO KÁRPIT

Az új Focus® prémium műbőr üléskárpitja első osztályú kényelmet és kifinomult stílust biztosítFocus Sensico.

Kényelem és praktikum

Focus interior showing Sensico upholstery

OPCIÓS CSOMAGOK

Az új Focus modellen számos további opciós csomag áll rendelkezésre, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek.

Ford Promotions

ISMERJE MEG A FORD AKTUÁLIS AJÁNLATAIT!

További részletek

További információkért kattintson az alábbi linkekre!