Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Személyautók és Személyszállítók > FOCUS

AZ ÚJ FORD FOCUS ECOBOOST HYBRID

Elegáns stílus, prémium anyagok, tágas belső tér, és a mostantól elérhető EcoBoost Hybrid motor. 

Az új Ford Focus nagyobb teljesítménytTooltip, 20 %-kal sebesebb gyorsulást és 10 %-kal nagyobb üzemanyag-hatékonyságot biztosít.Tooltip Így élvezheti a jobb teljesítményt, csökkentett kibocsátással.

FORD FOCUS

Soha rosszabb választást…

Színt és karosszériát választani könnyű. Rosszul dönteni lehetetlen.

A kép illusztráció. További részletekért forduljon márkakereskedőjéhez. Ford Focus Connected

Konfigurálja a járművet
New Ford Focus ST-Line exterior 360 animation

A Ford Focus Mild Hybridben a teljesítmény hatékonysággal párosul

A Ford Focus precíz irányíthatósága mindig figyelemre méltóan szerény üzemanyag-fogyasztással párosult. Az EcoBoost hibrid motoroknak köszönhetően ez most kiegészül az alacsonyabb károsanyag kibocsátással, nagyobb teljesítménnyel és fokozott hatékonysággal. A Ford elkötelezte magát amellett, hogy 2020 végéig 14 elektromos hajtású autót mutat be a nagyközönségnek. A Ford Focus egyike ezeknek a járműveknek.

Dízelhajtás okosabban

A Ford Focus 1,5 és 2,0 literes EcoBlue motorjaiban a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmaztuk a teljesítmény, a nyomaték és a gazdaságosság javítása, valamint a károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében. A lenyűgöző teljesítményű, 120 vagy 190 lóerős motorokhoz típustól függően manuális- vagy automata sebességváltót is választhat. 

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

Teljesítmény kompromisszumok nélkül

Az 1,5 literes Ford EcoBoost benzinmotor a közvetlen üzemanyag-befecskendezés és a turbófeltöltés mellett hengerlekapcsoló technológiát is alkalmaz, ezért a járműnek nemcsak a teljesítménye, de a hatékonysága is egészen lenyűgöző.
A 120 és 150 LE-s változatokban is választható erőforrások mindegyike képes a hagyományos 1,5 literes motorokra jellemző teljesítményre, ám azoknál jóval kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás és alacsonyabb CO2-kibocsátás mellett.

Minden okkal olyan, amilyen

A Ford Focus célja, hogy minden lehetséges módon fokozza a vezetési élményt. Ezért olyan modern rendszereket terveztünk bele, mint az Adaptív sebességtartó automatika, valamint az Aktív ki- és beparkolást segítő automatika. A gondos mérnöki munkának köszönhetően ezek a technológiák kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a gyorsítást és a fékezést, az autó könnyebben irányíthatóvá válik. Ha még nem ismerné ezeket a funkciókat, annyira praktikusak, hogy hamarosan nélkülözhetetlennek érzi majd őket.

New blue Ford Focus driving along road
Ford Focus interior steering wheel and screen

Kényelem és kapcsolódás

Letisztult vonalvezetés, karcsú kialakítás és finom kidolgozás. A Ford Focus belső tere minden korábbinál kényelmesebb, tágasabb és stílusosabb. Bárhol is van, kapcsolódjon a Ford Focushoz a FordPass alkalmazáson keresztül, amelyet kifejezetten az ehhez hasonló csatlakoztatott, modemes járművekhez terveztek. Nem emlékszik, hol parkolta le a járművét? Keresse meg Ford Focusát a térképen! Esetleg ha elfelejtette bezárni az autót, egyszerűen zárja be távolról, az alkalmazással! Ennél még sokkal több FordPass intelligens funkció vár arra, hogy felfedezze!

Biztonságban autózna? Ezen dolgozunk!

Az Ön és családja, valamint a többi közlekedő biztonságát számos intelligens funkció igyekszik megőrizni. Ilyen az Aktív fékezés, valamint a Gyalogos- és kerékpáros-felismerő rendszerrel felszerelt Ütközésmegelőző rendszer, melyeknek köszönhetően a jármű nemcsak arra képes, hogy időben figyelmeztesse Önt a közelgő veszélyre, hanem automatikusan működésbe hozza a fékeket, ha Ön nem reagál időben.

New red Ford Focus pre-collision assist
New red Ford Focus stowage space

Mindennek jut elég hely

A vadonatúj belső tér minden négyzetmilliméterét kihasználó Focus minden eddiginél rugalmasabban variálható. Mind elöl, mind hátul bőséges helyet biztosít a fejnél, lábnál és könyöknél is, így még a legmagasabb utas is kényelmesen utazhat. A csomagtér bővíthetősége érdekében a 60/40 arányban osztott hátsó ülések szinte teljesen síkba hajthatók. Emellett az állítható csomagtérpadló feljebb emelésével rejtett tárolóhely alakítható ki, míg leengedésével a raktér növelhető.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top