MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Cars > Ford Performance GLP

Mustang, Fiesta ST és a Ford Ranger Raptor.

Remekbe szabott járművek sorával mutatkozik be a Ford Performance divíziónk, mely egyesíti a versenyautóinkat tervező Ford Racing csapat, az európai rallyautóinkat fejlesztő Team RS csapat minden tudását, tapasztalatát és szakértelmét.

A FORD Performance filozófiája egyszerű: a fejlődést a teljesítmény hajtja.

 

Mitől olyan kiemelkedőek a Ford Performance modellek?

 

Torque Vectoring Control

Nyomatékvektor szabályozás

A Nyomatékvektor szabályozás másodpercenként 100 alkalommal vizsgálja meg az útfelületet, és alkalmazkodik hozzá. (Ez a pislogás sebességének 33-szorosa.) A rendszer a teljesítményt az így szerzett adatok alapján osztja el a két első kerék között. Így maximális úttartást és pontosabb irányíthatóságot biztosítva segíti a kanyarvételt és az egyenetlenségek követését.

Electronic Stability Control

Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP)

Úgy terveztük, hogy az irányítás mindig az Ön kezében maradhasson. Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer ezért folyamatosan figyeli az autó haladását, és a legapróbb eltérést is érzékeli a kijelölt kanyarodási ívhez képest (például ha elkezd kisodródni), és automatikusan segít korrigálni, hogy továbbra is stabilan, magabiztosan haladhasson.

Ford EcoBoost

Ford EcoBoost

A forradalmi Ford EcoBoost benzinmotor olyan erőt biztosít, amit eddig csak a nagyobb motoroktól szokhattunk meg, miközben kevesebb üzemanyagot fogyaszt, és a CO2-kibocsátása is alacsonyabb.

Mustang

A Ford Mustang erősebb és kifinomultabb, mint valaha.  5,0 literes V8 motor vagy 2,3 literes EcoBoost motor - bármelyik mellett is dönt, elégedett lesz a választásával! Ahogyan a gyorsan és pontosan kapcsoló 6-sebességes manuális- vagy a kifinomult 10-sebességes automata váltóval is. A Mustang teljesen független első- és hátsó felfüggesztésének, és továbbfejlesztett, könnyű karosszériájának köszönhetően pedig garantált a precíz irányíthatóság és a lélegzetelállítóan, dinamikus vezetési élmény.

Yellow Ford Mustang on road by sea
Blue Ford Fiesta ST driving on road bend

Fiesta ST

A minden eddiginél erősebb és temperamentumosabb Fiesta ST-t még soha nem volt ilyen élvezetes vezetni. A vadonatúj 1,5 literes EcoBoost motor teljesítmény finoman szólva is több mint elegendő, ráadásul üzemanyaghatékonysága is egészen figyelemreméltó. A precízen hangolt alváz és felfüggesztés tökéletes Fiesta-élményt ígér, a Ford Performance divízió által tervezett hot hatch karosszéria pedig garantáltan mosolyt csal az arcokra.

Ranger Raptor

A Ranger Raptor a Ford Performance minden előnyét a páratlan off-road lehetőségekkel ötvözi. Minden egyes részét úgy tervezték meg, hogy uralja az utat - legyen az bármilyen. Legendás, versenyautók inspirálta Fox Pro felfüggesztés, különleges, nagy erősségű, könnyűfém alváz és egyedi kialakítás gondoskodik arról, hogy ez a pick-up igazán különleges legyen.

All New Ford Ranger Raptor
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top