Home > Személyautók és Személyszállítók > Ford Performance GLP

Ha utazás alatt a teljesítményt, a hihetetlen vezetési élményt és a karakteres stílust érti, a Ford Performance divíziója Önért dolgozik.

A versenypályákon edződött Ford tervezők tapasztalatait, tudását és képességeit felhasználva a Ford Performance egyetlen célt szeretne elérni: „innovációt a teljesítményen keresztül”.

Nézze meg a Ford Performance divízió munkájának gyümölcsét!

Mitől olyan kiemelkedőek a Ford Performance modellek?

 

Torque Vectoring Control

Nyomatékvektor szabályozás

A Nyomatékvektor szabályozás másodpercenként 100 alkalommal vizsgálja meg az útfelületet, és alkalmazkodik hozzá. (Ez a pislogás sebességének 33-szorosa.) A rendszer a teljesítményt az így szerzett adatok alapján osztja el a két első kerék között. Így maximális úttartást és pontosabb irányíthatóságot biztosítva segíti a kanyarvételt és az egyenetlenségek követését.

Electronic Stability Control

Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP)

Úgy terveztük, hogy az irányítás mindig az Ön kezében maradhasson. Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer ezért folyamatosan figyeli az autó haladását, és a legapróbb eltérést is érzékeli a kijelölt kanyarodási ívhez képest (például ha elkezd kisodródni), és automatikusan segít korrigálni, hogy továbbra is stabilan, magabiztosan haladhasson.

Ford EcoBoost

Ford EcoBoost

A forradalmi Ford EcoBoost benzinmotor olyan erőt biztosít, amit eddig csak a nagyobb motoroktól szokhattunk meg, miközben kevesebb üzemanyagot fogyaszt, és a CO2-kibocsátása is alacsonyabb.

Mustang

A Mustang hamarosan érkezik, és Fastback, valamint Convertible változatban is elérhető lesz. Mindegy, hogy a 2,5 literes Ford EcoBoost vagy az 5 literes V8-as motort választja, a teljesen független első és hátsó felfüggesztés és a hihetetlenül jól kidolgozott, könnyített (strapabíró, elképesztően ellenálló acél és alumínuim komponensekből álló) karosszéria garantálja a precíz irányíthatóságot és a felejthetetlen menetdinamikát.

Yellow Ford Mustang on city street
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top