MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Cars > Személyszállítók

MPV, személyszállító, kisbusz... Bármit is keres, a Ford kínálatában biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő járművet. 

A Ford gazdag modellválasztékában a legkülönbözőbb befogadóképességű járművek közül választhat, a kényelmes 5 és 7 személyes családi autóktól kezdve az egész csapat számára elegendő helyet kínáló 9, 11 vagy akár 18 személyes járművekig. Bármelyik mellett is dönt, biztos lehet benne, hogy a legmodernebb biztonsági megoldások és kényelmi szolgáltatások várják új autójában. És akkor még nem is beszéltünk a Ford járművek kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságáról, melynek köszönhetően egy Fordot nemcsak öröm vezetni, de üzemeltetni is gazdaságos. 

Találjon rá Ön is az igényeihez illő Fordra!

Mi kell egy tökéletes személyszállító járműbe?

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC rendszer

A Ford SYNC technológia segít, hogy biztonságosan csevegjen, és a vezetés is szórakoztató legyen. Egyszerű hangparancsokkal irányíthatja: indíthat és fogadhat hívásokat, helyeket kereshet a közelben, de akár a kedvenc zenéit is lejátszhatja.

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

A forradalmi Ford EcoBoost benzinmotor olyan erőt biztosít, amit eddig csak a nagyobb motoroktól szokhattunk meg, miközben kevesebb üzemanyagot fogyaszt, és a CO2-kibocsátása is alacsonyabb.

Ford Active City Stop

Active City Stop Alacsony sebességen működő biztonsági rendszer

Az Active City Stop Alacsony sebességen működő biztonsági rendszer képes automatikusan lefékezni, ha az előttünk haladó autó hirtelen megáll. Így megelőzhetők a dugóban gyakran bekövetkező utoléréses balesetek, vagy mérsékelhetők az autót érő károk.

Ford S-Max in White driving by the sea

Ford S-MAX

A sportos stílus és a lenyűgöző technológiai megoldások egyedülálló kombinációját kínálja ez a hihetetlenül sokoldalú és tágas 7-üléses autó. A lehajtható második és harmadik üléssor összesen 32 lehetséges utas- és csomagtérkombináció kialakítását teszi lehetővé. 

Nézze meg, hogyan illik az Ön aktív életstílusához a Ford S-MAX!

Ford Tourneo Custom

Tágas, hiszen akár kilenc személyt is képes kényelmesen eljuttatni úti céljához. Rugalmas, hiszen több mint 30 különböző üléskombinációval maximálisan kihasználható az autóban rendelkezésre álló hely. Jól felszerelt, hiszen fejlett technológiák sora könnyíti meg az utasok és a vezető életét. Biztonságos, hiszen ez az egyetlen személyszállító, amelyik ötcsillagos Euro NCAP biztonsági besorolással is rendelkezik.

Ford Tourneo Custom silver parked outside building
New Ford Tourneo Courier in grey on street

Ford Tourneo Courier

Kompakt és megtévesztően tágas személyszállító. Rugalmasan alakítható belterében akár 5 személy is kényelmesen elfér a poggyászaival együtt, a praktikus tolóajtók pedig egyszerű ki- és beszállást tesznek lehetővé.

Ford Transit Minibusz

Rendkívül tágas és sokoldalú személyszállító kisbusz, melyben a vezetővel együtt akár 11-18 személy is kényelmesen elfér. A többféle tengelytávval és üléskonfigurációval is rendelhető Transit Minibuszban számos olyan szolgáltatással és technológiai megoldással találkozhatunk, melyek általában csak a jól felszerelt személyautókban állnak rendelkezésünkre. Erőteljes, hatékony, és kedvező kibocsátású személyszállító akár nagyobb munkacsoportok számára is.

Blue Ford Transit Minibus parked outside airport
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top