FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

A Ford Explorer egy minden tekintetben különleges SUV. Elegáns formái a tekintélyt parancsoló méretek ellenére is a kifinomultság érzetét keltik.

A lenyűgöző megjelenésű, ugyanakkor sokoldalúan alakítható utastérben akár hét ember is kényelmesen utazhat, miközben a poggyászuk is gond nélkül elfér a tágas csomagtérben. Az intelligens összkerékhajtással kombinált fejlett plug-in hibrid rendszer pedig minden körülmények között meggyőző teljesítményt nyújt, miközben bámulatosan hatékony is.

A számos kényelmi funkcióval és intelligens technológiával felszerelt Ford Explorerrel stílusosan hódíthatja meg a világot.

The New All-Electric Explorer being driven through wild landscape

ÚJ, TELJESEN ELEKTROMOS EXPLORER

MÁR MOST FOGLALHATÓ

Fedezze fel!

OLYAN EGYSZERŰ TÖLTENI, MINT EGY OKOSTELEFONT

Ford Explorer parking and charging next to the building

OTTHONI TÖLTÉS

A Ford Explorer PHEV-hez mellékelt otthoni töltőkábellel kb. 6 óra alatt tölthető fel a jármű a háztartásokban elérhető konnektorokról. A gyorsabb töltés érdekében választhatjuk a Ford Wallbox technológiát is – ez esetben a töltés ideje 3-3,5 órára rövidül.

Videó megtekintése

Man charging Ford Explorer at a public charging point

KÖZTÉRI TÖLTÉS

Töltse fel a Ford Explorer PHEV-t egy nyilvános töltőállomáson. A New Motion töltőhálózat részeként Európa-szerte több mint 200 000 nyilvános töltőpontot érhet,  ahol ön kényelmesen, az okostelefonjával is kezelheti és fizetheti autója töltését. Ehhez rendelkezésére áll a FordPass mobilalkalmazásunk, melyben megtekintheti a töltéssel kapcsolatos fontosabb információkat és beállíthatja a töltési időket.

Videó megtekintése

VÁLASSZA KI AZ ÖNHÖZ ILLŐ SZÍNT

A kép illusztráció. További részletekért forduljon márkakereskedőjéhez.

New Ford Explorer 360 overview video

A PLUG-IN EREJE

Mindegy, hogy otthon vagy útközben, a Ford Explorer PHEV feltöltése rendkívül egyszerű. A háztartási konnektorokból kevesebb mint 6 óra* alatt tölthetők fel az akkumulátorok, a Wallbox gyorstöltőket választva pedig 3-3,5 órára csökkenthető ez az idő. Teljesen feltöltött akkumulátorokkal az Explorer akár 42 km-t is képes megtenni tisztán elektromos üzemmódban.

Töltés

Charging

TÖKÉLETES TERVEZÉS

Foglaljon helyet a vezetőülésben és fedezze fel a jármű csúcstechnológiát képviselő műszaki megoldásait. Próbálja ki az intelligens Terepvezérlési rendszer beállításait és hangolja járműve teljesítményét a különböző útviszonyokhoz, kezdve a sima, városi utaktól egészen a sziklás, hegyi ösvényekig. Vagy aktiválja az Adaptív sebességtartó automatikát és Auto Start-Stop indítórendszert és suhanjon gondtalanul a végeláthatatlan autópályákon. Még a hajtást is megválaszthatja útközben: mehet teljesen elektromos-, teljesen benzines üzemmódban, vagy kombinálhatja is a kettőt. Mindezen rendszerek tökéletes együttműködése páratlan vezetési élménnyel ajándékozza meg minden alkalommal, amikor csak elindítja autóját.

Vezetési élmény

DŐLJÖN HÁTRA ÉS ÉLVEZZE AZ UTAZÁST

Minden egyes pixelre a digitális műszerfalon. A pazar bőrülések legutolsó öltésére. Minden anyagra, amit az utastérben lát és tapint. A Ford Explorer tervezése és kialakítása során valamennyi részletre odafigyeltünk. Az eredmény egy bámulatos szépségű, kifinomult, ugyanakkor sokoldalúan alakítható belső tér. Kényeztesse fülét az autóhoz tervezett B&O audiórendszer különleges hangzásával, fedezze fel a 12,3”-os digitális kijelző mögött rejlő SYNC-rendszer képességeit, és élvezze a FordPass mobilalkalmazás kifinomult szolgáltatásait. Mindig talál majd okot, hogy útnak induljon.

Kényelem és praktikum

Ford Explorer interior with detail on steering wheel and SYNC screen

ERŐLKÖDÉS NÉLKÜL

A Ford Explorer elegánsan ötvözi a masszív SUV képességeket a kifinomult hibridek hatékonyságával. A gondosan megtervezett 3,0 literes, V6 EcoBoost benzinmotorral kombinált plug-In hibrid rendszer üzemanyaghatékonyságának köszönhetően Ön minden eddiginél kedvezőbb kibocsátás mellett fedezheti fel a világot. A fejlett, forgatható tárcsával vezérelhető, 10 sebességes automata sebességváltó pedig gondoskodik róla, hogy a jármű mindig a megfelelő sebességfokozatban legyen. A Ford Explorert arra tervezték, hogy páratlan vezetési élményt, lélegzetelállító menetdinamikát és magabiztos irányítást biztosítson minden körülmények között.

Teljesítmény és hatékonyság

INTELLIGENS BIZTONSÁGTECHNOLÓGIA

A Ford Explorerben fejlett műszaki megoldások sora gondoskodik az Ön és családja, valamint a többi közlekedő biztonságáról. Egyes rendszerek aktív segítséget nyújtanak a balesetek megelőzésében. Ilyenek például a Gyalogosfelismerő rendszerrel ellátott Ütközésmegelőző rendszer és a Borulásgátló. Mások, mint például az Ütközés utáni automatikus fékezés funkció, a balesetek súlyosságát mérséklik.

Biztonság és védelem

Ford Explorer parked by the lake 3/4 back view

KALANDRA TERVEZTÜK

A Ford Explorer már a kezdetektől a megbízhatóság és a kifinomultság jegyében épült. Kényelmes utasterében 7 személy is elfér, az üléseket lehajtva egy 2274 literes, sokoldalú csomagtér áll a rendelkezésére, a 840 Nm-es nyomatékú erőforrással pedig akár egy 2500 kg-os utánfutót is elvontathat. Szóval nem számít, hogy golfhétvégét vagy hosszabb családi utazást tervez, az Explorerrel soha nem lesz helyszűkében.

Praktikus kiegészítők

Ford Promotions

ISMERJE MEG A FORD AKTUÁLIS AJÁNLATAIT!

További részletek

További információkért kattintson az alábbi linkekre!