FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

A Ford Explorer egy minden tekintetben különleges SUV. Elegáns formái a tekintélyt parancsoló méretek ellenére is a kifinomultság érzetét keltik.

A lenyűgöző megjelenésű, ugyanakkor sokoldalúan alakítható utastérben akár hét ember is kényelmesen utazhat, miközben a poggyászuk is gond nélkül elfér a tágas csomagtérben. Az intelligens összkerékhajtással kombinált fejlett plug-in hibrid rendszer pedig minden körülmények között meggyőző teljesítményt nyújt, miközben bámulatosan hatékony is.

A számos kényelmi funkcióval és intelligens technológiával felszerelt Ford Explorerrel stílusosan hódíthatja meg a világot.

The New All-Electric Explorer being driven through wild landscape

ÚJ, TELJESEN ELEKTROMOS EXPLORER

Fedezze fel!

OLYAN EGYSZERŰ TÖLTENI, MINT EGY OKOSTELEFONT

Ford Explorer parking and charging next to the building

OTTHONI TÖLTÉS

A Ford Explorer PHEV-hez mellékelt otthoni töltőkábellel kb. 6 óra alatt tölthető fel a jármű a háztartásokban elérhető konnektorokról. A gyorsabb töltés érdekében választhatjuk a Ford Wallbox technológiát is – ez esetben a töltés ideje 3-3,5 órára rövidül.

Videó megtekintése

Man charging Ford Explorer at a public charging point

KÖZTÉRI TÖLTÉS

Töltse fel a Ford Explorer PHEV-t egy nyilvános töltőállomáson. A New Motion töltőhálózat részeként Európa-szerte több mint 200 000 nyilvános töltőpontot érhet,  ahol ön kényelmesen, az okostelefonjával is kezelheti és fizetheti autója töltését. Ehhez rendelkezésére áll a FordPass mobilalkalmazásunk, melyben megtekintheti a töltéssel kapcsolatos fontosabb információkat és beállíthatja a töltési időket.

Videó megtekintése

VÁLASSZA KI AZ ÖNHÖZ ILLŐ SZÍNT

A kép illusztráció. További részletekért forduljon márkakereskedőjéhez.

New Ford Explorer 360 overview video

A PLUG-IN EREJE

Mindegy, hogy otthon vagy útközben, a Ford Explorer PHEV feltöltése rendkívül egyszerű. A háztartási konnektorokból kevesebb mint 6 óra* alatt tölthetők fel az akkumulátorok, a Wallbox gyorstöltőket választva pedig 3-3,5 órára csökkenthető ez az idő. Teljesen feltöltött akkumulátorokkal az Explorer akár 42 km-t is képes megtenni tisztán elektromos üzemmódban.

Töltés

Charging

TÖKÉLETES TERVEZÉS

Foglaljon helyet a vezetőülésben és fedezze fel a jármű csúcstechnológiát képviselő műszaki megoldásait. Próbálja ki az intelligens Terepvezérlési rendszer beállításait és hangolja járműve teljesítményét a különböző útviszonyokhoz, kezdve a sima, városi utaktól egészen a sziklás, hegyi ösvényekig. Vagy aktiválja az Adaptív sebességtartó automatikát és Auto Start-Stop indítórendszert és suhanjon gondtalanul a végeláthatatlan autópályákon. Még a hajtást is megválaszthatja útközben: mehet teljesen elektromos-, teljesen benzines üzemmódban, vagy kombinálhatja is a kettőt. Mindezen rendszerek tökéletes együttműködése páratlan vezetési élménnyel ajándékozza meg minden alkalommal, amikor csak elindítja autóját.

Vezetési élmény

DŐLJÖN HÁTRA ÉS ÉLVEZZE AZ UTAZÁST

Minden egyes pixelre a digitális műszerfalon. A pazar bőrülések legutolsó öltésére. Minden anyagra, amit az utastérben lát és tapint. A Ford Explorer tervezése és kialakítása során valamennyi részletre odafigyeltünk. Az eredmény egy bámulatos szépségű, kifinomult, ugyanakkor sokoldalúan alakítható belső tér. Kényeztesse fülét az autóhoz tervezett B&O audiórendszer különleges hangzásával, fedezze fel a 12,3”-os digitális kijelző mögött rejlő SYNC-rendszer képességeit, és élvezze a FordPass mobilalkalmazás kifinomult szolgáltatásait. Mindig talál majd okot, hogy útnak induljon.

Kényelem és praktikum

Ford Explorer interior with detail on steering wheel and SYNC screen

ERŐLKÖDÉS NÉLKÜL

A Ford Explorer elegánsan ötvözi a masszív SUV képességeket a kifinomult hibridek hatékonyságával. A gondosan megtervezett 3,0 literes, V6 EcoBoost benzinmotorral kombinált plug-In hibrid rendszer üzemanyaghatékonyságának köszönhetően Ön minden eddiginél kedvezőbb kibocsátás mellett fedezheti fel a világot. A fejlett, forgatható tárcsával vezérelhető, 10 sebességes automata sebességváltó pedig gondoskodik róla, hogy a jármű mindig a megfelelő sebességfokozatban legyen. A Ford Explorert arra tervezték, hogy páratlan vezetési élményt, lélegzetelállító menetdinamikát és magabiztos irányítást biztosítson minden körülmények között.

Teljesítmény és hatékonyság

INTELLIGENS BIZTONSÁGTECHNOLÓGIA

A Ford Explorerben fejlett műszaki megoldások sora gondoskodik az Ön és családja, valamint a többi közlekedő biztonságáról. Egyes rendszerek aktív segítséget nyújtanak a balesetek megelőzésében. Ilyenek például a Gyalogosfelismerő rendszerrel ellátott Ütközésmegelőző rendszer és a Borulásgátló. Mások, mint például az Ütközés utáni automatikus fékezés funkció, a balesetek súlyosságát mérséklik.

Biztonság és védelem

Ford Explorer parked by the lake 3/4 back view

KALANDRA TERVEZTÜK

A Ford Explorer már a kezdetektől a megbízhatóság és a kifinomultság jegyében épült. Kényelmes utasterében 7 személy is elfér, az üléseket lehajtva egy 2274 literes, sokoldalú csomagtér áll a rendelkezésére, a 840 Nm-es nyomatékú erőforrással pedig akár egy 2500 kg-os utánfutót is elvontathat. Szóval nem számít, hogy golfhétvégét vagy hosszabb családi utazást tervez, az Explorerrel soha nem lesz helyszűkében.

Praktikus kiegészítők

Ford Promotions

ISMERJE MEG A FORD AKTUÁLIS AJÁNLATAIT!

További részletek

További információkért kattintson az alábbi linkekre!