MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > A Ford világa > Fenntarhatóság
Our Blueprint for the road ahead

A fenntarthatóság útján

Kiemelkedő üzemanyag-takarékosság és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése: ezek az alapvető célkitűzéseink, amelyek rendkívül nagy hangsúlyt kapnak az üzleti tevékenységünk során.

Természetesen ezek a célok a vállalati felelősségvállalási politikánknak is szerves részét képezik. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy megvizsgáljuk, kiértékeljük és továbbfejlesszük az értékteremtő kezdeményezéseket; értéknek tekintve mindazt, ami hozzájárul a környezeti, társadalmi és gazdasági értékek hosszú távú megőrzéséhez és fejlesztéséhez.

Hogy meghatározzuk az ehhez szükséges lépéseket, és összhangba hozzuk számos más programunkkal, létrehoztuk a saját "Fenntarthatósági tervünket".

Terv és küldetésnyilatkozat

Jelen Tervünk magában foglalja a fenntarthatósági stratégiánk egészét, hiszen a fenntarthatósági kérdések egy komplex rendszer részét képezik, amelynek elemei kölcsönhatásban állnak a termékeinkkel, gyárainkkal, dolgozóinkkal és a körülöttünk élő közösségekkel is.

A fenntarthatóság nemcsak a helyes út, hanem a Ford üzleti stratégiájának szerves része. Átgondolt és fenntartható gyártási megoldásokkal, valamint izgalmas, technológiailag fejlett és üzemanyag-takarékos járműveink révén megteremtettük hosszú távú sikerünk alapjait Európában.

Nyilvános beszámolóink fontos részét képezik az átláthatóság iránti elkötelezettségünknek, és segítségünkre voltak abban, hogy a fejlődési folyamat élén állhassunk mind vállalati szinten, mind pedig az autóiparban. További információkért, kérjük, tekintse meg a Fenntarthatósági jelentésünket!

corporate.ford.com/go/sustainability

Energetikai riport – 2017

Az alábbi linkre kattintva letöltheti az Energetikai szakreferensi éves riportunkat (PDF 0.5MB)

Energetikai riport – 2018

Az alábbi linkre kattintva letöltheti az Energetikai szakreferensi éves riportunkat (PDF 215KB)

Energetikai riport – 2019

Az alábbi linkre kattintva letöltheti az Energetikai szakreferensi éves riportunkat (PDF 209KB)

Energetikai riport – 2020

Az alábbi linkre kattintva letöltheti az Energetikai szakreferensi éves riportunkat (PDF 239KB)

Energetikai riport – 2021

Az alábbi linkre kattintva letöltheti az Energetikai szakreferensi éves riportunkat (PDF 239KB)

Top