ÚJ FORD KUGA

Lenyűgöző megjelenés, bámulatos hatékonyság, figyelemreméltó képességek. Válassza kedvére a két  hibrid/elektromos modell egyikét: a Kuga full hibrid vagy a Kuga plug-in hibrid modellt. Hagyományos motorral szerelt változatot keres? Tekintse meg a dízelmotoros EcoBlue (FWD és AWD változatban) és a bezinmotoros EcoBoost modelleket is! Öné a választás.

VÁLASSZA KI AZ ÖNHÖZ ILLŐ SZÍNT

Red Kuga Plug-In Hybrid side view

MELYIK AZ ÖNNEK MEGFELELŐ HAJTÁSLÁNC?

Érdekli az elektromos Ford Kuga, de nem tudja, mi a különbség az egyes modellek között? Az alábbiakban részletes információkat olvashat a hibrid technológiák különböző változatairól (Full Hybrid és Plug-In Hybrid)  és többet is megtudhat a Ford benzines hajtásláncáról.

MENNYIT TAKARÍTHAT MEG AZ ÜZEMANYAGON, HA KUGA PLUG-IN HYBRIDRE VÁLT?

Az alábbi kalkulátorral kiszámíthatja, hogy mennyit takaríthat meg az üzemanyagon, ha Ford plug-in hibrid erőforrást használ benzin- vagy dízelmotor helyett.Kuga calculator

A megtakarításra vonatkozó számítások az alábbi feltételezéseken alapulnak: heti 7 napos használat, naponta 56 km tisztán elektromos üzemmódban, 6 liter/100 km üzemanyag-fogyasztás. Amennyiben a munkahelyén is fel tudja tölteni az akkumulátorokat, a jármű elektromos hatótávolsága megduplázódik. A kalkulátor a csúszkákon beállított üzemanyagárral és energiaköltséggel számol és feltételezi, hogy naponta egyszer - éjszaka otthon, vagy a munkahelyén - feltölti az autóját.

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{averageMileageSlider.label}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::configuration.chargeAtHome.text}}
{{::configuration.chargeAtWork.text}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

{{::configuration.resultText.mobileResultText}} {{::configuration.resultText.desktopResultText}}
Ford Kuga towing speedboat

ÖNTÖLTŐ HATÉKONYSÁG

Az öntöltő Kuga Full Hybrid egy hatékony, 2,5 literes Duratec benzinmotort kombinál egy akkumulátorral táplált elektromos motorral (AWD változatban is elérhető). Nagyobb akkumulátora több energiát tárol, ami  kedvezőbb fogyasztást tesz lehetővé, illetve a jármű rövidebb utakon tisztán elektromos üzemmódban is használható.

Teljesítmény és hatékonyság

Woman adjusting Ford Kuga rear seats

IGÉNYEI SZERINT ALAKÍTHATÓ ÜLÉSEK

A Ford Kuga variálható belső tere minden utazáshoz alkalmazkodik. A hátsó ülések kényelmesen előre vagy hátra csúsztathatók attól függően, hogy nagyobb lábtérre vagy tágasabb csomagtérre van szükség.

Praktikus kiegészítők

Ford Kuga side view with NCAP logo

ÖTCSILLAGOS BIZTONSÁG

A Kuga 5 csillagos minősítést kapott az Euro NCAP-tól. Az Európában forgalmazott autók biztonságát vizsgáló független nemzetközi szervezet tanúsága szerint az autó biztonsági rendszerei hatékonyan gondoskodnak az Ön és utasai védelméról. 

Biztonság

További információkért kattintson az alábbi linkekre!