ÚJ FORD KUGA

Lenyűgöző megjelenés, bámulatos hatékonyság és figyelemre méltó képességek. A Ford elkötelezett elektromosautó-kínálatának bővítése mellett, ezért az új Kuga két hibrid változatban is elérhető: Full Hybrid (FHEV) és Plug-in Hybrid (PHEV). Fejlett hibrid technológiájuknak köszönhetően a Ford SUV-k tisztább, halkabb és kifinomultabb vezetési élményt kínálnak. Ráadásul a Kuga már fejlett összkerékhajtással (AWD) is rendelhető, aminek köszönhetően az autó még nagyobb teljesítményre képes. 

Amennyiben hagyományos motorral szerelt járművet keres, a Kuga kínálatában kifinomult EcoBoost benzines erőforrással szerelt változatot is talál. Öné a választás.

VÁLASSZA KI AZ ÖNHÖZ ILLŐ SZÍNT

Red Kuga Plug-In Hybrid side view

MELYIK AZ ÖNNEK MEGFELELŐ HAJTÁSLÁNC?

Érdekli az elektromos Ford Kuga, de nem tudja, mi a különbség az egyes modellek között? Az alábbiakban részletes információkat olvashat a hibrid technológiák különböző változatairól (Full Hybrid és Plug-In Hybrid)  és többet is megtudhat a Ford benzines hajtásláncáról.

MENNYIT TAKARÍTHAT MEG AZ ÜZEMANYAGON, HA KUGA PLUG-IN HYBRIDRE VÁLT?

Az alábbi kalkulátorral kiszámíthatja, hogy mennyit takaríthat meg az üzemanyagon, ha Ford plug-in hibrid erőforrást használ benzin- vagy dízelmotor helyett.Kuga calculator

A megtakarításra vonatkozó számítások az alábbi feltételezéseken alapulnak: heti 7 napos használat, naponta 56 km tisztán elektromos üzemmódban, 6 liter/100 km üzemanyag-fogyasztás. Amennyiben a munkahelyén is fel tudja tölteni az akkumulátorokat, a jármű elektromos hatótávolsága megduplázódik. A kalkulátor a csúszkákon beállított üzemanyagárral és energiaköltséggel számol és feltételezi, hogy naponta egyszer - éjszaka otthon, vagy a munkahelyén - feltölti az autóját.

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{averageMileageSlider.label}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::configuration.chargeAtHome.text}}
{{::configuration.chargeAtWork.text}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

{{::configuration.resultText.mobileResultText}} {{::configuration.resultText.desktopResultText}}
Ford Kuga towing speedboat

HATÉKONY ÖNTÖLTŐ HIBRID

A Kuga Full Hybrid 2020 végétől kapható, öntöltő változatában egy rendkívül hatékony, 2,5 literes Duratec motor és egy akkumulátorral táplált elektromos motor található. Az összkerékhajtással is rendelhető jármű az EcoBlue Hybridhez hasonlóan képes visszanyerni, és az akkumulátorok töltésére fordítani a fékezés vagy lassulás során általában elvesző energiát. Nagyobb akkumulátorában azonban több energia tárolható, ami a járművet még hatékonyabbá teszi, sőt, kisebb távolságok tisztán elektromos üzemmódban is megtehetők vele.

Woman adjusting Ford Kuga rear seats

IGÉNYEI SZERINT ALAKÍTHATÓ ÜLÉSEK

A dinamikus életstílusra tervezett új Ford Kuga variálható belső tere minden utazáshoz könnyen alkalmazkodik. Az átgondolt térhasználatnak köszönhetően hátul hatalmas, mintegy 612 literes csomagtér áll a rendelkezésére. Nagyobb utazásra készül és több hely kell a csomagoknak? Vagy inkább extra lábteret igényelnek az utasai? A Kuga mindkettőre felkészült, hiszen a rugalmasan beállítható hátsó ülések igény szerint előre vagy hátra mozgathatók. Ha az üléseket teljesen előre csúsztatja, akár 67 literrel nagyobb csomagtérrel gazdálkodhat, így jóformán bármit elhelyezhet a csomagtartóban, amire csak szüksége lesz. 

Ford Kuga side view with NCAP logo

ÖTCSILLAGOS

BIZTONSÁG

Az Euro NCAP - az Európában forgalmazott autók biztonságát vizsgáló független nemzetközi szervezet - 5 csillagos minősítése tanúsítja, hogy a Kuga biztonsági rendszerei hatékonyan gondoskodnak az Ön és utasai védelméről. A vezetéstámogató rendszerek 2 héten át tartó tesztsorozata során elért JÓ minősítéssel a Kuga megelőzte a teszteken részt vevő többi autót. A Ford autója minden területen kiváló teljesítményt nyújtott, azonos hangsúlyt fektetve a vezetői élményre és  a vezetéstámogató rendszerek biztonsági tartalékaira.

További információkért kattintson az alábbi linkekre!