Home > Tulajdonosoknak > Szerviz és karbantartás > Ford Services
Family at home arranging a pick up and delivery service

Új korszak a Ford Szervizekben

Időpontot foglalok

Érintésmentes, digitális és biztonságos szervizelés

Az elmúlt időszakban számos új szolgáltatást vezettünk be márkaszervizeinkben, melyekkel még biztonságosabbá tettük tevékenységünket. Digitális szolgáltatások, online szerviz bejelentkezés, érintésmentes hozom-viszem szolgáltatás és alapos jármű fertőtlenítés - csak néhány azon újításaink közül, melyek célja, hogy Fordját a lehető legegyszerűbben és legbiztonságosabb körülmények között szervizeljük.

Hand sanitising steering wheel
Family at home with woman working and child playing

Érintésmentes Hozom-Viszem Szolgáltatás

Különleges, érintésmentes hozom-viszem szolgáltatásunkkal minimálisra csökkentjük a szervizeléshez szükséges személyes találkozások számát, így Ön otthonában várhatja meg, amíg járműve elkészül. Az önnek alkalmas helyen és időben átvett járművet gondos szervizelés és körültekintő fertőtlenítés után juttatjuk vissza Önhöz.

Ford Video Check

A Ford Video Check szolgáltatásunk révén Ön pontos képet kaphat járműve állapotáról. Munkatársunk videófelvételt készít az autó átvizsgálásáról és részletesen tájékoztatja a különböző problémák jellegéről és a lehetséges megoldásokról. Amennyiben további munkákra is szükség lenne, a videófelvétellel részletes árajánlatot küldünk Önnek, hogy mindennel képbe legyen.

Ford mechanic doing a video check
Two Ford mechanics inspecting a car

Ford Expressz Szerviz

Gondoskodunk róla, hogy autója a lehető legrövidebb idő alatt újra rendelkezésére álljon. A Ford Expressz Szerviz esetén egyszerre két szerelő dolgozik az autóján, ami a szervizelést kétszer olyan hatékonnyá teszi, Önnek pedig időt takarít meg. Tegyen egy rövid sétát, és mire visszatér kereskedésünkbe, autója szervizelve és fertőtlenítve fogja várni. 

Kulcsleadási lehetőség

A kulcsleadási lehetőségTooltip igénybevételével éjjel-nappal, érintésmentes módon eljuttathatja autóját a márkaszervizeinkbe. A személyes érintkezések számának csökkentése érdekében a kulcsleadás szolgáltatás igénylésével kapcsolatban egyeztessen márkakereskedőjével és ne felejtse igénybe venni Video Check szolgáltatásunkat.

Hand dropping a Ford car key
Man booking an online service booking on his laptop

Online Szerviz Bejelentkezés

Online Szerviz Bejelentkezés szolgáltatásunkkal a lehető a legegyszerűbb módon szervezheti meg következő szervizlátogatását. Egyszerűen jelentkezzen be Ford-fiókjába, és kattintson az Online Szerviz Bejelentkezés gombra. Válassza ki az igényelt szolgáltatás típusát, a dátumot, az időt és a kívánt Ford márkakereskedőt. Megadhatja azt is, hogy kér-e csereautót, illetve hogy igénybe veszi-e érintésmentes hozom-viszem szolgáltatásunkat.

MicronAir® ProTect Pollenszűrő csere

MicronAir® proTect antivirális védőfelület gyümölcskivonat (CAS-szám 5949-29-1 hatóanyag) alapú funkcionális szűrőrétegekkel szellőztető- és légkondicionáló rendszerekhez.

A biztonságos bakteriosztatikus és fungisztatikus felületvédelem egyaránt hatékony a különböző gram-pozitív és gram-negatív baktériumok, valamint élesztők és gombák ellen, emellett az ISO 18184 szabványnak megfelelő vírusellenes tulajdonságokkal is rendelkezik (H1N1 influenzavírus és Coronavirus HCoV 229E).

MicronAir® Protect Air Filter 
Man on sofa booking a Ford Economy Service on his tablet

Ford Economy Szerviz

A Ford Economy Szerviz kedvező áron kínál karbantartási szolgáltatásokat az 5 éves, vagy annál idősebb Ford járművek tulajdonosai számára. Az érintésmentes, digitális és biztonságos szolgáltatások pedig tovább fokozzák biztonségérzetét.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top