MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Tulajdonosoknak > Szerviz és karbantartás > Ford Services
Ford employee providing contactless service

Új korszak a Ford Szervizekben

Időpontot foglalok

Érintésmentes, digitális és biztonságos szervizelés

Az elmúlt időszakban számos új szolgáltatást vezettünk be márkaszervizeinkben, melyekkel még biztonságosabbá tettük tevékenységünket. Digitális szolgáltatások, online szerviz bejelentkezés, hozom-viszem szolgáltatás és alapos jármű fertőtlenítés - csak néhány azon újításaink közül, melyek célja, hogy Fordját a lehető legegyszerűbben és legbiztonságosabb körülmények között szervizeljük.

Hand sanitising steering wheel
Family at home with woman working and child playing

Hozom-Viszem Szolgáltatás

Nincs ideje vagy kedve szervizbe járni? Spóroljon időt a Ford márkaszervizek Hozom-Viszem szolgáltatásával! Vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársaink a megbeszélt időpontban házhoz mennek autójáért, majd a megjavított járművet visszaviszik önnek. Dőljön hátra kedvenc foteljében és válassza a Ford egyedülállóan kényelmes Hozom-Viszem szolgáltatását!

Ford Video Check

A Ford Video Check szolgáltatásunk révén Ön pontos képet kaphat járműve állapotáról. Munkatársunk videófelvételt készít az autó átvizsgálásáról és részletesen tájékoztatja a különböző problémák jellegéről és a lehetséges megoldásokról. Amennyiben további munkákra is szükség lenne, a videófelvétellel részletes árajánlatot küldünk Önnek, hogy mindennel képbe legyen.

Ford mechanic doing a video check
Two Ford mechanics inspecting a car

Ford Expressz Szerviz

Gondoskodunk róla, hogy autója a lehető legrövidebb idő alatt újra rendelkezésére álljon. A Ford Expressz Szerviz esetén egyszerre két szerelő dolgozik az autóján, ami a szervizelést kétszer olyan hatékonnyá teszi, Önnek pedig időt takarít meg. Tegyen egy rövid sétát, és mire visszatér kereskedésünkbe, autója szervizelve és fertőtlenítve fogja várni. 

Kulcsleadási lehetőség

A kulcsleadási lehetőségTooltip igénybevételével éjjel-nappal, érintésmentes módon eljuttathatja autóját a márkaszervizeinkbe. A személyes érintkezések számának csökkentése érdekében a kulcsleadás szolgáltatás igénylésével kapcsolatban egyeztessen márkakereskedőjével és ne felejtse igénybe venni Video Check szolgáltatásunkat.

Hand dropping a Ford car key
Man booking an online service booking on his laptop

Online Szerviz Bejelentkezés

Online Szerviz Bejelentkezés szolgáltatásunkkal a lehető a legegyszerűbb módon szervezheti meg következő szervizlátogatását. Egyszerűen jelentkezzen be Ford-fiókjába, és kattintson az Online Szerviz Bejelentkezés gombra. Válassza ki az igényelt szolgáltatás típusát, a dátumot, az időt és a kívánt Ford márkakereskedőt. Megadhatja azt is, hogy kér-e csereautót, illetve hogy igénybe veszi-e érintésmentes hozom-viszem szolgáltatásunkat.

MicronAir® ProTect Pollenszűrő csere

MicronAir® proTect antivirális védőfelület gyümölcskivonat (CAS-szám 5949-29-1 hatóanyag) alapú funkcionális szűrőrétegekkel szellőztető- és légkondicionáló rendszerekhez.

A biztonságos bakteriosztatikus és fungisztatikus felületvédelem egyaránt hatékony a különböző gram-pozitív és gram-negatív baktériumok, valamint élesztők és gombák ellen, emellett az ISO 18184 szabványnak megfelelő vírusellenes tulajdonságokkal is rendelkezik (H1N1 influenzavírus és Coronavirus HCoV 229E).

MicronAir® Protect Air Filter 
Man on sofa booking a Ford Economy Service on his tablet

Ford Economy Szerviz

A Ford Economy Szerviz kedvező áron kínál karbantartási szolgáltatásokat az 5 éves, vagy annál idősebb Ford járművek tulajdonosai számára. Az érintésmentes, digitális és biztonságos szolgáltatások pedig tovább fokozzák biztonségérzetét.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top