ÚJ FORD PUMA ST

Megrendelhető 2020 októberétől

Bemutatjuk a Ford Performance modellek következő generációját. Az új Ford Puma ST az első olyan teljesítményorientált SUV kategóriás Ford az európai piacon, mely a Ford ST sorozatra jellemző lélegzetelállító vezetési élményét kínálja.

A turbófeltöltős, 1,5 literes EcoBoost motor lenyűgöző, 200 LE-s teljesítményt és 320 Nm nyomatékot biztosít, amivel a Puma ST mindössze 6,7 másodperc alatt eléri a 100 km/h-s sebességet.  A Puma ST ezzel a városi SUV-k hétköznapi praktikusságát ötvözi a Ford Performance járművek izgalmával. 

Négy választható vezetési móddal, sportos felfüggesztéssel, erőteljes aerodinamikai kialakítással, lenyűgöző 19"-os könnyűfém felnikkel és jellegzetes ST stílussal – ez a Ford Puma, mely a vezetés izgalmáért született.

Ford Puma ST dashboard showing drive modes

HIBRID ELEKTROMOS TELJESÍTMÉNY

Az új Puma ST Powershift. Az első hibrid Ford ST 1,0 literes EcoBoost mild hibrid hajtással és 7 sebességes automata váltóval.  Teljesítménye 170 LE, a maximális nyomaték pedig 248 NmTooltip. 7,4 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/h sebességre. A végeredmény? Egy performance SUV, mely nemcsak képességekben, de kényelemben is verhetetlen. 

Ford Puma ST dashboard showing drive modes

FINOMRA HANGOLT VEZETÉSI ÉLMÉNY

Az új Ford Puma ST négyféle választható vezetési üzemmódot kínál: Normal, Eco, Sport és Track. Az egyes üzemmódok finomhangolják az autó teljesítményét a motorbeállítások, a gyorsítás, a kormányreakciók, a vonóerő és a stabilitás paramétereinek módosításával. A vezetési tulajdonságok testreszabásával kapcsolatos legfontosabb információk a 12,3"-os digitális műszerfalon is áttekinthetők.

Ford EcoBoost engine graphic

LÉLEGZETELÁLLÍTÓ TELJESÍTMÉNY

A vezetés örömére terveztük. Az új Ford Puma ST a lélegzetelállító teljesítmény és a kivételes hatékonyság optimális ötvözetét kínálja. Az erős, 1,5 literes turbófeltöltős Ford EcoBoost motor 320 Nm nyomaték mellett 200 LE-t biztosít, és mindössze 6,7 másodperc gyorsítja fel az autót álló helyzetből 100 km/h sebességre. 

Ford Puma ST megabox close up

INTELLIGENS HELYKIHASZNÁLÁS

A Puma ST raktere egy innovatív, új MegaBox alsó csomagteret is tartalmaz. A MegaBox nemcsak további 80 literes tárolóhelyet biztosít, és szükség esetén 115 cm magas tárgyak elhelyezésére is alkalmas, de vízálló szigeteléssel és leeresztő dugóval is rendelkezik, ami megkönnyíti a vízzel való tisztítást, így ideális átázott csizmák vagy sáros sportfelszerelések tárolására.

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

Ford Puma ST rear view

További információkért kattintson az alábbi linkekre!