MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > FordStore
Introducing the Ford Store

BEMUTATKOZIK A FORDSTORE. 

Új és izgalmas lehetőség a Ford világának felfedezésére.


A FordStore üzletek egészen új nézőpontból közelítik meg az autóvásárlást és a Ford élményt.

A FordStore üzletekben kellemes körülmények között, kötetlenül és interaktív eszközök segítségével ismerheti meg és választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb Ford modelleket és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat.

 

Keresse meg az Önhöz legközelebb lévő FordStore-t!

 

focus in ford store

Egyszerűen egyszerűbb

A FordStore minden eleme azt a célt szolgálja, hogy Ön minél egyszerűbben és kényelmesebben tudjon vásárolni. A könnyebb átláthatóság érdekében autóinkat zónákba rendeztük. Külön zónát alkotnak például az újonnan piacra került autók, vagy például az ST teljesítménymodellek. A Ford felfedezésére szolgáló zónában a Ford járművekkel és szolgáltatásainkkal ismerkedhet meg részletesebben. Ha pedig kedve támadna egy kicsit lazítani, akkor a Relaxációs zónában egy csésze tea, kávé vagy más frissítő várja.

Interaktív ismertető

A FordStore szalonok szórakoztató és interaktív módon, a digitális technológia segítségével mutatják be járműveinket és szolgáltatásainkat. Speciális alkalmazásunkkal tableten is felfedezheti a Ford termékkínálatát, emellett néhány szalonunkban az életnagyságú 3D-s konfigurátorunk segítségével összeállíthatja, majd a kilenc képernyőből álló kivetítőn közel életnagyságban tekintheti meg álmai Ford modelljét. Kívül-belül testre is szabhatja, majd bármely szögből megnézheti, így meggyőződhet arról, hogy az pontosan megfelel-e az elképzeléseinek.

vignale table
vignale lounge

Vignale szalon

A Ford prémium kategóriájú autóival, a Ford Vignale modellekkel egyedi, stílusosan berendezett környezetben ismerkedhet meg. Kijelölt Vignale Értékesítési Tanácsadónk személyre szabott kiszolgálást nyújt Önnek, interaktív Vignale Touch Table eszközünkön pedig felfedezheti a Vignale-élményt és termékskálát.

black mustang in ford store

Hamarosan bővülünk

Az eddig megnyitott FordStore szalonok nagy sikert arattak az ügyfelek körében. Mára 20 európai országban több mint 200 FordStore várja Önöket, és hamarosan továbbiak is nyílnak. Kövesse nyomon, nem nyílik-e egy az Ön közelében is!

ford store

Még többet nyújtunk

A FordStore nemcsak új járművekkel foglalkozik. Mindenütt szívesen állunk azon ügyfelek rendelkezésére is, akik a Ford szigorú normáinak megfelelő használt Ford járművek iránt érdeklődnek. Flottaközpontjainkban szakképzett kollégák állnak üzleti és flottaügyfeleink rendelkezésére, és a Ford tesztvezetéstől kezdve a finanszírozásig mindenben készségesen segítenek Önnek. Mindemellett külön Transit Centrumokkal is várjuk ügyfeleinket, ahol a haszongépjárműveinkkel kapcsolatos igényeket elégítjük ki.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top