Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ KUGA

ÚJ FORD KUGA

Lenyűgöző megjelenés, bámulatos hatékonyság és figyelemreméltó képességek.

Gyönyörű tervezés, figyelemre méltó hatékonyság és magától értetődő képességek. Korábbi bejelentésével összhangban a Ford 2020-ig 14 elektromos hajtású autóval bővíti kínálatát. Ezek egyike a Ford Kuga, ami a plug-in hibrid és EcoBlue hibrid változat mellett, 2020 végétől teljes hibrid változatban is elérhető lesz. A Ford korszerű, hibrid technológiáját úgy tervezték, hogy tisztább, csendesebb és kifinomultabb SUV-vezetési élményt biztosítson.

Soha rosszabb választást…

Színt választani könnyű. Rosszul dönteni lehetetlen.

New Ford Kuga video

Melyik az Önnek megfelelő hajtási rendszer?

Benzines- és elektromos hajtás tökéletes ötvözete

Az új Kuga fejlett plug-in hibrid technológiája egy akkumulátor hajtású elektromos motort kombinál egy 2,5 literes Duratec benzines motorral. A hibrid akkumulátor otthon és nyilvános töltőállomáson egyaránt tölthető, a fékezés közben visszanyert energia pedig menet közben tölti a jármű akkumulátorát. A teljesen feltöltött Kuga PHEV akár 56 km-t is képes megtenni kizárólag elektromos hajtással.

Tudjon meg többet

Extra támogatás a motornak

A Kuga EcoBlue Hybrid esetében a belsőégésű motort egy 48V-os akkumulátorral táplált elektromos motor is támogatja. A mild hibrid rendszer képes a fékezés során általában elvesző energiát visszanyerni és a 2 literes dízel motor teljesítményének fokozására fordítani. A technológia segítségével csökkenthető a jármű üzemanyag-fogyasztása és károsanyag-kibocsátása.

Tudjon meg többet

New Ford Kuga parked in a garage

Hatékony öntöltési funkciók

A Kuga Hybrid 2020 végétől kapható, öntöltő változatában egy rendkívül hatékony, 2,5 literes Duratec motor és egy akkumulátorral táplált elektromos motor található. Az EcoBlue Hybridhez hasonlóan ez a jármű is képes  visszanyerni és az akkumulátorok töltésére fordítani a fékezés vagy lassulás során általában elvesző energiát. A nagyobb akkumulátorban azonban több energia tárolható, ami a járművet még hatékonyabbá teszi, sőt, kisebb távolságok tisztán elektromos üzemmódban is megtehetők vele. 

Tájékoztatást kérek

Dízelhajtás okosabban

A Ford Kuga 1,5 és 2,0 literes EcoBlue motorjaiban a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmaztuk a teljesítmény, a nyomaték és a gazdaságosság javítása, valamint a károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében. A lenyűgöző teljesítményű, 120 vagy 190 lóerős motorokhoz típustól függően kézi- vagy automata sebességváltót is választhat. 

Teljesítmény és hatékonyság

New Ford Kuga ecoblue motor

Teljesítmény kompromisszumok nélkül

Az 1,5 literes Ford EcoBoost benzinmotor a közvetlen üzemanyag-befecskendezés és a turbófeltöltés mellett hengerlekapcsoló technológiát is alkalmaz, ezért a járműnek nemcsak a teljesítménye, de a hatékonysága is egészen lenyűgöző. 

A 120 és 150 LE-s változatokban is választható erőforrások mindegyike képes a hagyományos 1,5 literes motorokra jellemző teljesítményre, ám azoknál jóval kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás és alacsonyabb CO2-kibocsátás mellett.

Teljesítmény és hatékonyság

Mennyit takaríthat meg az üzemanyagon, ha Kuga Plug-in Hybridre vált?

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

Becsült 1 éves megtakarításCost Saving Calculator

Konfigurálja a járművet

Egyesíti mindkét technológia előnyeit

Bárhová is tart, az új Kuga Plug-in Hybrid kétféle erőforrásával minden eddiginél hatékonyabban érheti el úti célját. A fejlett elektromos hajtáslánc segítségével akár 56 km-t is megtehet zéró kibocsátás mellett, és az autót bárhol könnyedén feltöltheti az elektromos hálózatból. Hosszabb utazások során a hagyományos belső égésű motort használva bárhová eljuthat, ahová csak szeretne, ráadásul a generátor útközben még a hibrid akkumulátorokat is feltölti. A hatótávolságot növeli a regeneratív fékrendszer is, ami a lassítás során elvésző energiát nyeri vissza és fordítja az akkumulátorok töltésére.

Hatékony vezetéstámogató asszisztens 

A Ford Co-Pilot 360 számos fejlett műszaki megoldással teszi a vezetést még kényelmesebbé és élvezetesebbé. Az Adaptív sebességtartó automatika az Ön előtt haladó járműhöz igazodva automatikusan szabályozza a sebességet. Képes továbbá felismerni a sebességkorlátozó táblák jelzéseit, és azok alapján módosítani az automatikusan beállított sebességet. A Sávtartó automatika az útburkolati jeleket figyelve segíti a kormányzást, hogy a jármű mindig a sáv közepén haladjon.

Kapcsolódjon az egész világhoz

A beépített FordPass Connect1 modem számos hasznos funkcióval, beépített Wi-Fi-vel2, továbbfejlesztett navigációval és Live Traffic - Valós idejű forgalmi adatokkal teszi még emlékezetesebbé az új Ford Kugát3. Találja meg autóját pillanatok alatt! Nyissa és zárja az ajtókat, vagy indítsa be automata sebességváltós autójának motorját a távolból. Ügyes, de a FordPass Connect még ennél is többet tud: baleset esetén automatikusan felhívja (e-Call) a sürgősségi szolgálatokat, és tudatja velük a jármű tartózkodási helyét. 

A Kuga Plug-In Hybrid tulajdonosok számára a FordPass alkalmazás számos további szolgáltatást kínál, melyek kizárólag a PHEV típusokkal használható. Megtekintheti az akkumulátor töltöttségi szintjét és a jármű hatótávolságát. Figyelemmel kísérheti vezetési szokásait és az áramfogyasztás mintázatait, megkeresheti a nyilvános töltőállomásokat és beállíthatja az otthoni töltés időpontjait. Sőt, az alkalmazással akár az utastér hőmérsékletét is szabályozhatja, hogy autója az Önnek megfelelő klímával, indulásra készen várja Önt.

A hand with mobile phone with FordPass App

A gyalogosokat is védő rendszer

A Gyalogosfelismerő rendszerrel együttműködő Ütközésmegelőző rendszer kamerákkal folyamatosan pásztázza a jármű előtti útszakaszt. Ha a rendszer úgy ítéli, hogy fennáll a kockázata egy járművel, gyalogossal vagy kerékpárossal történő ütközésnek, akkor figyelmezteti a vezetőt. Ha a vezető nem reagál a jelzésekre, a rendszer automatikusan működésbe hozza a fékeket. Az új technológia segítségével csökkenthető a frontális ütközések száma, vagy az esetlegesen bekövetkező balesetek súlyossága.

Rugalmasan variálható hátsó ülések

A dinamikus életstílusra tervezett új Ford Kuga variálható belső tere bármilyen utazáshoz könnyen alkalmazkodik. Az átgondolt térhasználatnak köszönhetően hátul hatalmas, mintegy 612 literes csomagtér áll a rendelkezésére. Nagyobb utazásra készül és több hely kell a csomagoknak? Vagy inkább extra lábteret igényelnek az utasai? A Kuga mindkettőre felkészült, hiszen rugalmasan beállítható hátsó ülések igény szerint előre vagy hátra mozgathatók. Ha az üléseket teljesen előre csúsztatja, akár 67 literrel nagyobb csomagtérrel gazdálkodhat, így jóformán bármit elhelyezhet a csomagtartóban, amire csak szüksége lesz.

All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top