MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Cars > Családi autók

A Ford mindig is azt gondolta, hogy egy családi autó sem kell, hogy kompromisszumot jelentsen. Miért ne kaphatná meg ugyanazt a vezetési élményt, stílust vagy szemet gyönyörködtető külsőt?

Autóink egyszerre tágasak, praktikusak, stílusosak, ráadásul okos technológiákkal és modern biztonsági megoldásokkal szereltük fel őket, valamint hihetetlen vezetési élményt nyújtanak. 

Mindegy, hogy mennyire pakolja tele az autóinkat, innovatív motorválasztékunk figyelemre méltó üzemanyag-takarékosságot biztosít és még a károsanyag-kibocsátásra is odafigyeltünk.

Mi kell egy tökéletes családi autóba?

Ford Sync

Ford SYNC 3 rendszer

A Ford SYNC 3 segítségével hangparancsokkal irányíthatja telefonját, navigációs készülékét és szórakoztató rendszereit. Ráadásul a még egyszerűbb használat érdekében az okoseszközöknél már megszokott ujjmozdulatokkal válthat a menüpontok között.

Ford EcoMode

Ford Eco Mode

Ez az innovatív rendszer folyamatosan figyeli, hogy a vezetési stílusa hogyan hat az autó fogyasztására. Ehhez elemzi a sebességet, a váltókezelést, a fékezéseket és az előzéseket. Mindezek segítségével a rendszer tanácsokat ad, hogyan vezethetnénk gazdaságosabban.

Ford Adaptive Cruise Control

Adaptív sebességtartó automatika

Az Adaptív sebességtartó automatikával kiválasztható a kívánt sebesség, amelyet a rendszer segít megtartani. Ha a beépített érzékelő egy elöl haladó járművet észlel, akkor lelassítja az autót az előre beállított távolság megtartásához. Az út felszabadulásakor aztán az autó azonnal visszagyorsít a beállított haladási sebességre.

Red Ford Focus Estate on Road

A Focus

Feltűnő, modern dizájn, amely kitűnik a tömegből. A Ford Co-Pilot360 és további forradalmi technológiák széles köre várja. Hatalmas belső tér, amelyben még a család legmagasabb tagja is kényelmesen elfér. Ez az újragondolt Ford Focus. A legokosabb, legsokoldalúbb családi autó, amelyet valaha terveztünk.

A Tourneo Connect

A Tourneo Connect minden egyes részletét úgy alkottuk meg, hogy még kényelmesebb és kellemesebb utazást biztosítson Ön és családja számára. Egy igazi, akár 7 személyes családi autó, amely a sokoldalú dizájnnak és a rugalmas üléskialakításnak köszönhetően garantálja, hogy mindig elég hely legyen a csomagoknak és az utasoknak egyaránt. Ráadásul forradalmi technológiai megoldások gondoskodnak róla, hogy a Tourneo Connecttel az egész vezetési élmény még emlékezetesebb lesz!

Yellow Ford Tourneo Connect with family on beach
Grey Ford Kuga on road

A Ford Kuga

Egy ultramodern, stílusos SUV, amely nemcsak az erejével nyűgözi le az utasait, hanem intelligens technológiáival, ellenállhatatlan stílusával és figyelemre méltó kényelmi megoldásaival is. Sportos teljesítmény, sokoldalú biztonsági megoldások, kifinomult belső tér – a Kuga minden igényt kielégít. Aki beleül, azonnal érezni fogja: a magabiztosság az alapfelszereltség része.

A 7 személyes Ford S-MAX

Sportos és sokoldalú. Erős és gazdaságos. A 7-üléses S-MAX egyszerre nyújt praktikus megoldásokat és kompromisszummentes teljesítményt. Lélegzetelállító sziluettjét a sport kupé stílusa ihlette. Belül, az okosan variálható ülésrendszernek köszönhetően kényelmesen elfér az egész család és a csomagjaik is. Az S-MAX ráadásul számos technológiai megoldással gondoskodik a biztonságról és az alacsony fogyasztásról.

Grey Ford S-MAX on road near sea
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top