Home > Személyautók és Személyszállítók > Családi autók

A Ford mindig is azt gondolta, hogy egy családi autó sem kell, hogy kompromisszumot jelentsen. Miért ne kaphatná meg ugyanazt a vezetési élményt, stílust vagy szemet gyönyörködtető külsőt?

Autóink egyszerre tágasak, praktikusak, stílusosak, ráadásul okos technológiákkal és modern biztonsági megoldásokkal szereltük fel őket, valamint hihetetlen vezetési élményt nyújtanak. 

Mindegy, hogy mennyire pakolja tele az autóinkat, innovatív motorválasztékunk figyelemre méltó üzemanyag-takarékosságot biztosít és még a károsanyag-kibocsátásra is odafigyeltünk.

Mi kell egy tökéletes családi autóba?

Ford Sync

Ford SYNC rendszer

A Ford SYNC technológia segít, hogy biztonságosan csevegjen és szórakozzon vezetés közben. Egyszerű hangparancsokkal irányíthatja: indíthat és fogadhat hívásokat, helyeket kereshet a közelben, de akár a kedvenc zenéit is lejátszhatja.

Ford EcoMode

Ford Eco Mode

Ez az innovatív rendszer folyamatosan figyeli, hogy a vezetési stílusa hogyan hat az autó fogyasztására. Ehhez elemzi a sebességet, a váltókezelést, a fékezéseket és az előzéseket. Mindezek segítségével a rendszer tanácsokat ad, hogyan vezethetnénk gazdaságosabban.

Ford Adaptive Cruise Control

Adaptív sebességtartó automatika

Az Adaptív sebességtartó automatikával kiválasztható a kívánt sebesség, amelyet a rendszer segít megtartani. Ha a beépített érzékelő egy elöl haladó járművet észlel, akkor lelassítja az autót az előre beállított távolság megtartásához. Az út felszabadulásakor aztán az autó azonnal visszagyorsít a beállított haladási sebességre.

A Ford Focus

Teljesítmény és praktikusság találkozása egy közepes méretű autóban, amiben mindennek jut elég hely, még a hasznos extráknak is.

A külső kialakítása is igen figyelemre méltó és akár öten is jól elférnek. A technológiailag fejlett motor pedig az erő és az üzemanyag-takarékosság tökéletes egyensúlyát biztosítja. Az olyan intelligens technológiák pedig, mint például a Ford SYNC 2 és SYNC 3 Hangvezérléssel vagy az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika minden utazást élvezetessé tesznek.

A Focust természetesen biztonsági megoldások egész sorával is felszereltük, nem véletlen, hogy ez volt az első autó, ami elnyerte az Euro NCAP szigorú biztonsági tesztjein a maximális, 5-csillagos értékelést.

Red Ford Focus Estate on Road
Red Ford C-MAX side angle

A Ford C-MAX

Az 5-üléses C-MAX és a 7-üléses Grand C-MAX is praktikus, gazdaságos és üzemanyag takarékos családbarát autó. A variálható üléseknek köszönhetően pedig kihozhatja a legtöbbet a rendelkezésre álló térből, így jut elég hely az utasoknak és a csomagjaiknak is.

Egyedülálló, kétoldali tolóajtaja igazán könnyűvé teszi a pakolást, valamint a ki- és beszállást a Grand C-MAX-ba. A mindkét modellen megtalálható Kézhasználat nélküli csomagtérajtó-működtetés pedig igen hasznos, ha mindkét kezünk tele van, amikor az autóhoz érünk, például egy nagybevásárlás után.

A C-MAX és a Grand C-MAX biztonságáról is számos technológiai megoldás gondoskodik, amik közül többet innovációs díjjal is jutalmazott az Euro NCAP.

A Ford Tourneo Connect

A Tourneo család közepes méretű tagja, a Ford Tourneo Connect a nagyobb családok tökéletes választása: rengeteg csomag fér el benne és a családtagoknak is jut elég hely. Két tengelytávban érhető el és manuálisan síkba hajtható ülésekkel is kérheti. Az 5 vagy akár 7 üléssel is választható Tourneo Connect ideális megoldás azoknak, akik egyszerre szeretnének sok csomagot és utast szállítani, de nem mondanának le a kényelemről, valamint a fejlett technológiai megoldásokról sem. Belsejét pedig aprólékosan kidolgozott, szemet gyönyörködtető, kényelmes kárpitok borítják.

Yellow Ford Tourneo Connect with family on beach
Grey Ford Kuga on road

A Ford Kuga

Egy ultramodern, stílusos SUV, amely nemcsak az erejével nyűgözi le az utasait, hanem intelligens technológiáival, ellenállhatatlan stílusával és figyelemre méltó kényelmi megoldásaival is. Sportos teljesítmény, sokoldalú biztonsági megoldások, kifinomult belső tér – a Kuga minden igényt kielégít. Aki beleül, azonnal érezni fogja: a magabiztosság az alapfelszereltség része.

A Ford Mondeo

A régóta népszerű Mondeo tulajdonképpen két autó egyben: egy elegáns megjelenésű üzleti autó és egy sokoldalú családbarát modell. A Mondeo kiváló ötvözete a praktikus és a kifinomult megoldásoknak a külsejétől a kényelmen át, egészen a teljesítményéig. A belső tere rendkívül tágas, és tele van olyan intelligens kiegészítőkkel, mint például a Légzsákkal ellátott hátsó biztonsági övek, amik segítenek megóvni a hátul ülők testi épségét baleset esetén.

Red Ford Mondeo Estate on Road
White Ford Mondeo HEV on Road

A Ford Mondeo Hibrid Elektromos autó

A Mondeo családi modellekben már megszokott technológiai fejlettség, kényelem és teljesítmény – ezúttal hibrid meghajtással. Sávtartási segítség és Táblafelismerő rendszer: fejlett technológiáival minden kanyar, minden megtett méter még élvezetesebbé válik. Ráadásul, mivel hibrid autóról van szó, elképesztően gazdaságos, és hihetetlen teljesítményt is nyújt. Miközben továbbra is kényelmes hely jut a család minden tagjának.

A Ford S-MAX

Sportos és sokoldalú. Erős és gazdaságos. A 7-üléses S-MAX egyszerre nyújt praktikus megoldásokat és kompromisszummentes teljesítményt. Lélegzetelállító sziluettjét a sport kupé stílusa ihlette. Belül, az okosan variálható ülésrendszernek köszönhetően kényelmesen elfér az egész család és a csomagjaik is. Az S-MAX ráadásul számos technológiai megoldással gondoskodik a biztonságról és az alacsony fogyasztásról.

Grey Ford S-MAX on road near sea
Ford Galaxy Interior

A Ford Galaxy

A 7-üléses Galaxy kényelmes, tágas és kifinomult belső térrel rendelkezik. Kényelmes családi utazásokra terveztük, így tágas belső terében az utasok kinyújtózhatnak és nyugodtan pihenhetnek. A prémium hangrendszer és a panorámatető gondoskodik arról, hogy minden utazás kellemesen teljen. Az EasyFold motoros funkciónak köszönhetően egy gombnyomással átalakíthatja az utasteret az ülések lehajtásával. Az első osztályú vezetési élmény pedig garantált.

Ford családi autók

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top