MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Cars > SUV-ok

A Ford városi terepjárók intelligens dizájnjuknak köszönhetően legalább annyira praktikusak és hasznosak, mint amennyire újítóak és divatosak. Mérnökeink a legújabb technológiákat használva fejlesztik őket, így nem csoda, hogy ezekkel a modellekkel kimagasló üzemanyag-takarékosságot lehet elérni. Így mikor a Fordnál vásárol SUV-ot, nem csupán a gondatlan kikapcsolódásra készül fel, hanem okos döntést is hoz.

Mi kell egy tökéletes SUV-ba?

Ford SYNC steering wheel controls

Ford SYNC rendszer

A Ford SYNC technológia segít, hogy biztonságosan csevegjen és szórakozzon vezetés közben. Egyszerű hangparancsokkal irányíthatja: indíthat és fogadhat hívásokat, helyeket kereshet a közelben, de akár a kedvenc zenéit is lejátszhatja.

Ford EcoBoost engine

Ford EcoBoost

A forradalmi Ford EcoBoost benzinmotor olyan erőt biztosít, amit eddig csak a nagyobb motoroktól szokhattunk meg, miközben kevesebb üzemanyagot fogyaszt, és a CO2-kibocsátása is alacsonyabb.

Intelligent All-Wheel Drive

Intelligens összkerékhajtás

Az intelligens összkerékhajtás AWD folyamatosan figyeli az útviszonyokat, hogy beállítsa a megfelelő tapadást, az autó egyensúlyát a kanyarokban, valamint az autó irányíthatóságát, mindig az adott út minőségének és az időjárásnak megfelelően. Alkalmazkodik, ha nedves, száraz vagy épp jeges az út. Ezen kívül automatikusan képes extra nyomatékot küldeni az első vagy a hátsó tengelyre, amikor szükség van rá, így biztosítva minden időben a kivételes kormányozhatóságot és az üzemanyag-takarékos működést.

Ford Puma

A Ford Puma a Ford legújabb, kompakt SUV modellje, amit a remekre szabott, modern dizájn, a fürge, városi autókra jellemző menetdinamika és a merész SUV attitűd tesz igazán különlegessé. A Ford Puma erőforrása - a Ford csúcstechnológiás EcoBoost Hybrid motorja – meggyőző teljesítményt nyújt a városi környezetben éppúgy, mint a vidéki földutakon, miközben üzemanyaghatékonysága is egészen példás. Ezt a pompás kis SUV modellt nem csak azért élmény vezetni, mert a Választható vezetési üzemmódoknak köszönhetően a jármű viselkedését bármikor az útviszonyokhoz igazíthatja. Az olyan technológiáknak köszönhetően, mint a minőségi B&O hangzás, és a sokoldalú SYNC 3 rendszer, Ön alig akar majd kiszállni a Pumából.

Blue Ford Puma driving in city
Grey Ford Kuga SUV on road

Ford Kuga

Lenyűgöző, modern dizájn, kívül és belül. Rendíthetetlen teljesítmény és megkapó hatékonyság. Emellett intelligens kiegészítők, rendszerek és technológiák elismerésre méltó listájából választhatunk: Intelligens összkerékhajtás, fejlett SYNC 3 beszédvezérléssel és 8 hüvelykes érintőképernyővel, Aktív ki-/beparkolást segítő automatika, valamint Active City Stop Alacsony sebességen működő biztonsági rendszer, amely segíti a városi koccanások elkerülését.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top