FORD FOCUS ST®

A TELJESÍTMÉNY BAJNOKA

Konfigurátor

Az alapvető ferdehátú vezetési élmény – színre lép a Ford Focus ST®. A teljesítmény ihlette, az úthoz hangoltuk. Aerodinamikus kialakítással, 2,3 literes benzinmotorral és elektronikus, részlegesen önzáró differenciálművel a vezetés optimális hatékonysága érdekében.

MAX. TELJESÍTMÉNY

280 LE

MAX. NYOMATÉK

420 Nm

0-100 KM/H

5,7 mp

Ford Focus ST driving

FOCUS ST AZURA EDITION

ST CSÚCSTELJESÍTMÉNY

Bemutatkozik az új Ford Focus ST® Azura Edition, mely finomhangolható pályateljesítményt nyújt a vezetés szerelmeseinek. A 2,3 literes EcoBoost motor 280 LE teljesítményt ad le, amit az ST Track csomag és a KW manuálisan állítható felfüggesztési rendszer, a 18"-os első fékek Brembo féknyergekkel és a Pirelli P-Zero Corsa gumiabronccsal ellátott, kis tömegű keréktárcsák  egészítenek ki a fokozott dinamikáért. Exkluzív Azura Blue színben, fekete kontrasztelemekkel kapható, beleértve a könnyűfém keréktárcsákat és a hátsó spoilert. Motion Blue dekorációs varrás biztosítja a kifinomult eleganciát. Az alapfelszereltség része a Téli csomag, a Vezetési kényelem csomag (manuális váltó esetén) és a B&O hangrendszer.

VÁLASSZA KI AZ ÖNHÖZ ILLŐ SZÍNT

A kép illusztráció. További részletekért forduljon márkakereskedőjéhez.

NÉZZE MEG MŰKÖDÉS KÖZBEN!

New Ford Focus ST

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

Rear three quarter view of a Ford Focus ST in motion

TELJESÍTMÉNYRE SZÜLETETT

A Focus ST 2,3 literes EcoBoost benzinmotorja 280 lóerős, 420 Nm nyomatékkal. Az elektronikus, részlegesen önzáró differenciálmű és a választható vezetési módok kiemelkedő kezelhetőséget és menetdinamikát biztosítanak.

Fedezze fel a teljesítményt

Ford SYNC 4 with Connected Navigation

FORD SYNC 4

A Ford SYNC 4V769 Voice-operated systems 13,2"-os érintőképernyővel, Csatlakoztatott naigációvalA Ford Secure előfizetéses termék és Ford SecureA Ford Secure előfizetéses termék rendszerrel van felszerelve, mely a FordPass applikációnA FordPass Connect teszi lehetővé a csatlakoztatott keresztül zökkenőmentesen integrálható okostelefonjával. Ez teszi lehetővé, hogy a telefonhívásoktól és a zenétől a távoli zárásig és a navigációig mindent irányíthasson.

Fedezze fel a FordPass szolgáltatásait

Fedezze fel a csatlakoztathatóságot

Focus ST performance seats

A TELJESÍTMÉNY ÉS A KIFINOMULTSÁG TALÁLKOZÁSA

A Ford Performance mérnökei által fejlesztett, 14 pozícióban állítható első sportülések a tökéletes vezetési testhelyzetre vannak optimalizálva. A négyféleképpen állítható deréktámasz magas szintű megtámasztást és kényelmet biztosít.

Fedezze fel a kényelmet

Front view of Focus ST in motion

ÚJ PROFIL 

Az új Focus ST kitűnik a tömegből új orrkialakításának köszönhetően, amelynek része a méhsejtes hűtőrács, a szembetűnő, LED-izzós fényszórók beépített ködlámpákkal és az opcionális adaptív Pixel funkció.

 

Gear shift of Focus ST

SEBESSÉGVÁLTÁS

A Focus ST 6 sebességes manuális vagy 7 sebességes automata sebességváltóval választható, és kifejezetten a vezetési dinamika javítására terveztük.

OPCIONÁLIS CSOMAG

Ford Focus ST on the track

ST TRACK CSOMAG

Készüljön fel a pályán töltött napokra az ST Track csomaggal. KW manuálisan állítható felfüggesztés Ford Performance Blue színű rugókkal. Nagy teljesítményű, 18"-os Brembo fékek piros féknyereggel, ahogy azt a Mustang Mach-E GT-n már láttuk. És Pirelli P-Zero Corsa tapadásra optimalizált gumiabroncsok a pályaszintű vezérléshez.

Az ST Track csomag 19" os magasfényű fekete könnnyűfém keréktárcsákat, fekete tetőfényezést és fekete külső tükörházat,  valamint szembeszökő ST részleteket tartalmaz.

Ford Promotions

ISMERJE MEG A FORD AKTUÁLIS AJÁNLATAIT!

További részletek

További információkért kattintson az alábbi linkekre!