Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ FOCUS > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Új Ford Focus ajánlatok magánszemélyeknek

új focus

ÚJ FORD FOCUS

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Új Ford Focus 5-ajtós Technology 1,0l 125LE EcoBoost motorral már bruttó 4 990 000 Ft-tól Ford Credit finanszírozással*

  Az ajánlat 2019. június 30-ig megkötött vevőszerződésekre, a készlet erejéig érvényes.

   

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát (PDF 30KB) biztosítunk.

  új ford focus trend
  A Technology alapfelszereltségének főbb elemei:
  • ABS, ESP, Visszagurulásgátló
  • Elektromosan állítható és fűthető színre fújt külső visszapillantó tükrök
  • Sávtartó automatika, Intelligens sebességhatároló asszisztens 
  • Automatikus fényszóróvezérlés
  • Ütközésmegelőző rendszer - Active City Stop
  • 3-küllős bőr borítású kormány és sebességváltó gomb
  • Ütközés utáni automata fékezés funkció
  • 16" könnyűfém kerekek
  • LED nappali menetfény
  • ICE  csomag 54: SYNC 2.5 rádió, Bluetooth, 8" érintőképernyő, kormányról vezérelhető 6 hangszórós audiorendszer 2 USB csatlakozóval, vészhelyzeti asszisztens
  • Elektromos első és hátsó ablakemelők

  *Az ajánlat Új Ford Focus (2018) 5 ajtós Technology 1.0T EcoBoost (125LE) EUR6 M6 modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,47% - 24,9% érték közötti lehet, 3.992.000 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.

  A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2019.04.01. és 2019.06.30. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja.

  A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 5,1-7 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 114-158 g/km.

  A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

  További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Top