Home > Személyautók és Személyszállítók > FOCUS > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Ford Focus ajánlatok magánszemélyeknek

focus

FORD FOCUS

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Ford Focus Technology 5 ajtós 1,6l (125LE) EUR6 M6 Ford Credit finanszírozással havi induló
  42 990 Ft-ért és 3,5 %-os THM-mel.*

  *Az ajánlat Ford Focus 5 ajtós Technology 1,6l (125LE) EUR6 modell vásárlása esetén, 2018. június 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát ajánlunk.

  alt
  A Trend Technology alapfelszereltségének főbb elemei:
  • Keréknyomás figyelő rendszer
  • 6 légzsák
  • Kétzónás elektromos automata klímaberendezés
  • Elektromos első ablakemelők automata funkcióval a vezető és utas oldalon, globálzár - központi zárral csukható ablakok
  • Elektromosan (állítható, fűthető) behajtható külső tükrök
  • ICE csomag 2 (CD, AM/FM, Bluetooth, SYNC1, USB, kormányról vezérelhető audiorendszer)
  • Sebességtartó automatika sebességhatároló funkcióval
  • 16"-os 5x2 küllős könnyűfémkerekek

  *Az ajánlat kizárólag Ford Focus 5 ajtós Technology 1,6l (125LE) EUR6 M6 modellre vonatkozik. Az akciós finanszírozás 2018.04.30-ig megkötött szerződésekre érvényes a készlet erejéig. Kizárólag változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing formában érhető el. A feltüntetett akciós finanszírozásra vonatkozó 3,5% THM, 4 800 000 Ft bruttó vételár, 2 050 000 Ft önerő, 20% utolsó kiemelt törlesztőrészlet és 49 hónapos futamidő figyelembevételével került megállapításra. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, szintén a Ford Credit honlapján. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Ford Credit pénzügyi szolgáltatásait a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

  A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez!

  További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Top