AZ ÚJ FORD FOCUS ACTIVE

Kaland kívül-belül. Erős és sokoldalú. Elegáns és kifinomult. Városi utakon és terepen egyaránt remekül teljesít az új Focus Active a terepjáró-ihlette kiegészítőivel, a fekete tetősínekkel és kerékjárati ívekkel, valamint a jellegzetes, 17''-os könnyűfém keréktárcsákkal.

30 mm-rel megnövelt hasmagasságának köszönhetően az autó tiszteletet parancsol az utakon. Az új, robusztus felfüggesztéssel az új Focus Active ugyanolyan kényelmes utazást garantál a vidéki, döcögősebb utakon, mint amikor az autópályán hasít, vagy városi utcákon kalandozik.

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

VÁLASSZA KI AZ ÖNHÖZ ILLŐ SZÍNT

A kép illusztráció. További részletekért forduljon márkakereskedőjéhez.

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

Ford Focus in side view parked on a beach

FELFÜGGESZTÉS KEMÉNYEBB UTAKHOZ

A Focus Active készen áll a kalandokra speciálisan finomhangolt felfüggesztésével, amit a nagyobb kihívást jelentő utakhoz és időjárási viszonyokhoz fejlesztettek.

Ford Focus parked next to the building

SZABADTÉRI KALANDOKHOZ TERVEZETT KAROSSZÉRIAELEMEK

Az új Focus Active karosszériaelemei strapabíró, kalandra kész érzetet adnak, többek között a fényes fekete első és hátsó lökhárítók, a tetősínek, az oldalburkolat és a sárvédő díszlécei.

Interior of a Ford Focus

AZ ACTIVE UTASTERE

A Focus Active belső kialakításának díszei közé tartozik többek között a kék kontrasztvarrású üléshuzat és műszerfal, valamint a világos krémszínű tetőkárpit.

Front grille of a Ford Focus

JELLEGZETES HŰTŐRÁCS

Az új Focus Active első hűtőrácsa új, rácsos kialakítású, fekete betéttel, mely fokozza az autó masszív terepjáró-ihlette karakterét.

Ford Focus parked by a lake in late evening sun

FEKETE TETŐSÍN

Még jobb stílus, még nagyobb rugalmasság. A Focus Active fekete színű tetősínjére számos tetőtartó-tartozékot szerelhet fel a tetődoboztól a síléctartón át a kerékpártartóig.

Close up of a front wheel of a Ford Focus

EXKLUZÍV KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

A csak az Active modellen elérhető 17''-os könnyűfém keréktárcsák optimális teljesítményt nyújtanak és kiemelik az autó masszív, terepjáró-ihlette karakterét.

Ford Promotions

ISMERJE MEG A FORD AKTUÁLIS AJÁNLATAIT!

További részletek

További információkért kattintson az alábbi linkekre!