Home > Finanszírozás > Ford Credit Termékek > Üzleti partnerek

MEGOLDÁSOK ÜZLETI
PARTNEREINKNEK

Tekintse meg NHP mintaajánlatainkat

Tapasztalatunknak és szakértelmünknek köszönhetően cégére szabott finanszírozási megoldásokat tudunk Önnek nyújtani. Mi tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás!

Zártvégű pénzügyi lízing

Konstrukciónk segítségével a teljes vételár rendelkezésre állása nélkül is új autóhoz juthat. A futamidő végével - az utolsó havi lízingdíj megfizetésével - megszerzi autójának tulajdonjogát.

Nyíltvégű pénzügyi lízing

Maradványértékes konstrukció, melynek végén 3 lehetőség közül választhat:

 • Megveszi
 • Visszaadja a finanszírozónak
 • Kijelöl egy harmadik személyt, aki megvásárolja az autót.

Ford Bérlet

Béreljen hatékonyan vásárlás helyett!

Image of finger pointing to a finance plan document

Finanszírozási termékek összehasonlítása

Összehasonlítás

 • Kérjük, olvassa el a saját érdekében!

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy egy autó vásárlása fontos és nagy döntés, ezért, kérjük, olvassa át alaposan a finanszírozási ajánlatot, és vegye figyelembe a költségek hosszú távú lehetséges alakulását, és az ezzel vállalt kockázatot is!

  Fontos megérteni, hogy a kockázatok miatt a fizetendő esetleges részletek összege a futamidő alatt növekedhet. Ezért döntésekor, kérjük, vegye figyelembe ezt is, az Ön anyagi biztonsága érdekében!

  Javasoljuk ügyfeleinknek, hogy a felelős döntéshez fontolják meg a háztartásuk teljes teherviselő képességét, vegyék figyelembe a háztartásukban élők vagyoni-jövedelmi helyzetét, eladósodottságát és a leendő adóssággal összefüggő teherviselő képességüket is.

  A megalapozott döntéshez segítséget nyújthat a Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ tájékoztatója (http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem) az ott szereplő termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások (pl.: háztartási költségvetés-számító program). Kérdéseit, észrevételeit az alábbi elérhetőségek (https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/elerhetosegek) bármelyikén megteheti.

  Amennyiben termékeinkkel kapcsolatos további kérdése, észrevétele merülne fel, kérjük, hogy keressen fel bennünket személyesen ügyfélszolgálatunkon, a 1051 Budapest, József Attila utca 8. alatti címen vagy telefonon az (1) 429-7777 központi ügyfélszolgálati telefonszámon, illetve írásban az ugyfelszolgalat.fordcredit@mail.merkantil.hu elektronikus elérhetőségen.

  Felhívjuk figyelmét, hogy fogyasztóvédelmi jogvita esetén a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti illetékes békéltető testülethez fordulhat.

  Reméljük, mindezeket figyelembe véve, a lehető legjobb döntést hozza meg, és sokáig élvezheti autója kényelmét!

Top