Ford Service Pro

FORD PROTM SZERVIZ

FORD PROTM SZERVIZ

LENDÜLETET ADUNK VÁLLALKOZÁSÁNAK

Tudjuk, hogy haszongépjárművei karbantartása és javítása esetén a legfontosabb a megbízhatóság, a gyorsaság és a hatékonyság hármasa. 

Mi pedig kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minimálisra csökkentsük a járművek állásidejét, valamint a meghibásodások okozta kényelmetlenségeket és költségeket. 

Ezért hoztuk létre a Ford ProTM Szerviz professzionális szervizszolgáltatást a Ford haszongépjárművek tulajdonosai számára.

Válasszon a Transit Centrum márkakereskedéseink közül, és legyen biztos abban, hogy a Ford magasan képzett szakemberei eredeti Ford alkatrészek felhasználásával a lehető legrövidebb idő alatt végzik el a karbantartási vagy javítási munkát haszongépjárművein. Ráadásul garanciával!  

 

Keresse meg az Önhöz legközelebbi Ford Transit Centrumot!

FORDLiive logo

FORDLIIVE

Új hálózati alapú rendszerünk, a FORDLiive, naprakész információkat biztosít a járművek műszaki állapotáról mind a tulajdonosoknak, mind a Transit Centrum márkakereskedőinknek annak érdekében, hogy a járművek üzemeltetése minél hatékonyabb és gazdaságosabb legyen.

FordLiive Ügynökök

A FORDLiive Ügynökök folyamatos ellenőrzés alatt tartanak minden haszongépjárművet, amely javítás céljából érkezett a minősített Ford Transit Centrum Szervizbe. Ha a javítási folyamat bárhol elakad, a jármű beszállításától kezdve a munka befejezéséig, a FORDLiiVe Ügynök kapcsolatba lép a szervizzel, és a Ford szakértői csapatai mindent megtesznek, hogy felgyorsítsák a folyamatot és megoldják a felmerülő problémákat. Így a fennakadást még azelőtt orvosolják, hogy Ön felvenné velünk a kapcsolatot.

Woman using smart maintenance support

Modern digitális megoldások

A FordPass Connect modemmel ellátott haszongépjárművek valós idejű adatokat szolgáltatnak a jármű állapotáról és a szervizről, így megelőzhetők a meghibásodások.

Szolgáltatásaink

FordPass Pro

FORDPASS PRO

A FordPass Pro mobilalkalmazást a FordPass Connect modemmel felszerelt haszongépjárművekhez terveztük. Mindegy, hogy 1 vagy akár 5 céges autót menedzsel, a FordPass Pro segítségével gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti a járművek műszaki állapotát, módosíthatja biztonsági beállításaikat és gondoskodhat problémamentes működésükről. Ha tudni szeretné, kompatibilis-e Fordja a FordPass Pro mobilalkalmazással, kérdezze márkakereskedőjét!

Online Szerviz Bejelentkezés

ONLINE SZERVIZ BEJELENTKEZÉS

Gyorsan és kényelmesen foglalhat szervizidőpontot haszongépjárművének márkakereskedőjénél az Online Szerviz Bejelentkezés segítségével.

Csak adja meg járműve adatait, és foglalja le az Önnek megfelelő időpontot 5 egyszerű lépésben!

Ford Video Check

FORD VIDEO CHECK

A Ford Video Check szolgáltatás lényege, hogy az átvizsgálás során szakembereink videófelvételekkel pontosan dokumentálják a feltárt hibákat, és részletesen ismertetik Önnel a szükséges javítások alkatrész- és munkaigényét. A rendszer garantálja Önnek, hogy kizárólag azokat a javításokat végezzük el, amelyeket Ön előzetesen jóváhagyott.

További információkért keresse fel Ford márkakereskedőjét!