Ford Service Pro

FORD SZERVIZ PRO

FORD SZERVIZ PRO

LENDÜLETET ADUNK VÁLLALKOZÁSÁNAK

Tudjuk, hogy haszongépjárművei karbantartása és javítása esetén a legfontosabb a megbízhatóság, a gyorsaság és a hatékonyság hármasa. 

Mi pedig kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minimálisra csökkentsük a járművek állásidejét, valamint a meghibásodások okozta kényelmetlenségeket és költségeket. 

Ezért hoztuk létre a Ford Szerviz Pro professzionális szervizszolgáltatást a Ford haszongépjárművek tulajdonosai számára.

Válasszon a Transit Centrum márkakereskedéseink közül, és legyen biztos abban, hogy a Ford magasan képzett szakemberei eredeti Ford alkatrészek felhasználásával a lehető legrövidebb idő alatt végzik el a karbantartási vagy javítási munkát haszongépjárművein. Ráadásul garanciával!  

 

Keresse meg az Önhöz legközelebbi Ford Transit Centrumot!

Woman using smart maintenance support

Modern digitális megoldások

A FordPass Connect modemmel ellátott haszongépjárművek valós idejű adatokat szolgáltatnak a jármű állapotáról és a szervizről, így megelőzhetők a meghibásodások.

Intelligens diagnosztika

Az intelligens diagnosztikai megoldásokkal a jármű állapotinformációi és előzménytörténete alapján Önnek a megfelelő szervizt tudjuk nyújtani. A valós idejű adatok segítségével gyorsan és hatékonyan végezzük el szükséges javításokat autóján.

Service specialist speaks on the phone
FORDLiive logo

FORDLIIVE

Új hálózati alapú rendszerünk, a FORDLiive, naprakész információkat biztosít a járművek műszaki állapotáról mind a tulajdonosoknak, mind a Transit Centrum márkakereskedőinknek annak érdekében, hogy a járművek üzemeltetése minél hatékonyabb és gazdaságosabb legyen.

Szolgáltatásaink

A man holding a phone with an open application Fordpass Pro

FORDPASS PRO

A FordPass Pro mobilalkalmazást a FordPass Connect modemmel felszerelt haszongépjárművekhez terveztük. Mindegy, hogy 1 vagy akár 5 céges autót menedzsel, a FordPass Pro segítségével gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti a járművek műszaki állapotát, módosíthatja biztonsági beállításaikat és gondoskodhat problémamentes működésükről. Ha tudni szeretné, kompatibilis-e Fordja a FordPass Pro mobilalkalmazással, kérdezze márkakereskedőjét!

Man with a camera

FORD VIDEO CHECK

A Ford Video Check szolgáltatás lényege, hogy az átvizsgálás során szakembereink videófelvételekkel pontosan dokumentálják a feltárt hibákat, és részletesen ismertetik Önnel a szükséges javítások alkatrész- és munkaigényét. A rendszer garantálja Önnek, hogy kizárólag azokat a javításokat végezzük el, amelyeket Ön előzetesen jóváhagyott.

További információkért keresse fel Ford márkakereskedőjét!

Ford mechanics doing an express service

EXPRESSZ SZERVIZ

Válassza Expressz Szerviz szolgáltatásunkat, és egyszerre két szerelő dolgozik majd járművén. Így csökkentheti az állásidőt, ön pedig tovább dolgozhat vagy pihenhet, amíg a munka elkészül.