MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Érdeklődőknek > Ismerje meg > Aktuális ajánlatok > Ford Árgarancia
Ford Árgarancia

FORD ÁRGARANCIA

MEGBÍZHATÓ AUTÓK, KISZÁMÍTHATÓ KÖLTSÉGEK

Mindannyian szeretünk nyugodt, kiszámítható körülmények között élni és dolgozni. Az elmúlt évek autópiaci kihívásai után az idei év azonban csak újabb változásokat hozott, melyek megnehezítették a magánszemélyek és a vállalkozások mindennapjait.

 

A Ford Árgarancia biztonságos kikötőt kínál az autóvásárlók számára a piacon tapasztalható viharos körülmények között. Célja, hogy ügyfeleink mentesüljenek a megrendelés után felmerülő árfolyamkockázattól, és hatékonyan tudják tervezni kiadásaikat – függetlenül attól, hogy magánszemélyekről vagy vállalkozásokról van szó.

 

A Ford Árgaranciát igénybe véve Ön bármilyen Ford modell vásárlása esetén garantáltan a rendeléskor megállapított árat fizeti a jármű átvételének napján.

 

Ajánlatunk visszavonásig érvényes. Elérhető minden magán- és jogi személy számára, bármely Ford személy- és haszongépjárműre.

Ford Kuga

Tágas, kényelmes, erőteljes… Minden megvan benne, hogy akár hosszabb utakra is örömmel induljon el vele. A plug-in hibrid változat kényelmesen, otthon is tölthető, tisztán elektromos üzemmódban akár 64 km-t is megtesz, full hibrid változata rendkívüli üzemanyag-hatékonyságot biztosít, de elérhető benzin- és dízelmotorral is. Külföldi üzleti út? Fejlett vezetéstámogató rendszereinek és valós idejű forgalmi adatokat használó navigációs alkalmazásának köszönhetően kipihenten és garantáltan időben érkezik. Családi nyaralás a tengerparton? A kényelmes üléseken észre sem veszik a gyerekek, hogy röpül az idő és suhan az autó. Exkluzív társasági esemény? A Kuga stílusa és eleganciája az Ön ízlését dicséri. Próbálja ki márkakereskedéseinkben, és fedezze fel, mit kínál még Önnek ez a remekbe szabott SUV!

Ford Kuga in red
Ford Puma driving

Ford Puma

Számos márkakereskedésünkben már ugrásra készen várja új gazdáját ez a pompás SUV, mely lendületes formáival és erőtől duzzadó, dinamikus motorjával Önt is minden nap új kalandra csábítja.  Fedezze fel intelligens vezetéstámogató rendszereit, fejlett kommunikációs szolgáltatásait, kényelmes és ergonomikus belterét, valamint extra tárolórekesszel megnövelt, tágas csomagterét. Látogasson el hozzánk, és ismerkedjen meg leendő Pumájával!

Ford Focus

Minden igényt kielégítő családi autónk jobb, mint valaha. Csodálja meg feltűnően modern formáit. Fedezze fel legújabb generációs infokommunikációs rendszerének, a SYNC 4-nek sokszínű képességeit. Tapasztalja meg fejlett EcoBoost hibrid motorjának magabiztos teljesítményét, és használja ki a táas csomagtér rugalmas kialakítását.

Ford Focus in town
Ford Transit

Ford Transit

Még kifinomultabb és hasznosabb kommunikációs technológia. Erősebb és hatékonyabb motorok. Rugalmasabb teljesítmény - akár intelligens összkerékhajtással is. Feltűnő, új formavilág. Íme a legmasszívabb, legsokoldalúbb és legmegbízhatóbb áruszállítónk, a Ford Transit Van, mely már teljesen elektromos változatban is elérhető. Vállalkozása igényeire szabva, az E-Transit modell támogatja fenntarthatósági célkitűzéseit. Felejtse el a kompromisszumokat! Az E-Transittal egyetlen töltéssel akár 317 km-t is megtehet zéró károsanyag-kibocsátás mellett, miközben nemcsak üzemeltetési, de karbantartási költségei is csökkennek.

Ford Transit Custom

A Transit Custom áruszállító minden változata közismerten masszív, sokoldalú és megbízható. Ez a remek jármű azonban most még több innovatív funkciót és intelligens technológiát kínál Önnek. A többféle hajtáslánccal, tetővel és tengelytávval megrendelhető Custom modellek között Ön is megtalálja az igényeinek megfelelő Transitot, mellyel még hatékonyabbá teheti vállalkozását. 

Ford Transit Custom orange
Top