VADONATÚJ FORD TOURNEO COURIER

OKOS ÉS RÁTERMETT. BŐSÉGES TÉR MINDEN KALANDHOZ

Váltson a két- és ötüléses elrendezés között, és pakoljon be egy hosszú hétvégi kalandra! Válasszon a benzines és a teljesen elektromos motorok közül. SUV kialakítás, fejlett csatlakoztathatóság és elképesztő variálhatóság. Bárhová is szeretne elérni. Bárhol is jár.

VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ MOTORT

Számos modern benzines és elektromos motor közül választhat.

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

Ford Tourneo Courier Active Green rear 3/4 view

RAKTÉR

A Tourneo Courier magasabb szintre emeli a személyszállítás élményét, a kompakt városi csomag által kínált bőséges tér pedig elegendő helyet kínál mindenhez, hiszen ez az autó kalandra termett, és készen áll a játékra. A meglepően tágas belső tér, a lehajtható hátsó ülések sokoldalúsága és a számos rakodási lehetőség megkönnyíti a bepakolást a rég várt kiránduláshozTourneo Courier V769 max towing.

Ford Tourneo Courier Back seat view

KÉNYELEM

A Tourneo Courier lényege a kényelem, a kapacitás és a többféle konfiguráció. A hátsó ülések könnyen lehatjhatók, így akár 2,45 köbméterrel is megnövelheti a csomagtér méretét – így bőven lesz hely az autóban a kalandos hétvégéken. Az üléseket felhajtva pedig kényelmesen szállíthat akár öt utast is. Nagyszerű a mindennapi feladatok lebonyolításához és a barátokkal való kiruccanáshoz egyaránt.

Ford Tourneo Courier Interior view

CSATLAKOZTATHATÓSÁG

A Tourneo Courier 8"-os érintőképernyője SYNC4Tourneo Courier V769 Sync 4 infotainment funkcióval és szabványos FordPass csatlakoztatható modemmel rendelkezik. A FordPass alkalmazáson keresztül az okostelefonhoz csatlakoztatva a modem számos funkcióhoz biztosít hozzáférést: többek között a helymeghatározáshoz, a jármű állapotához, az üzemanyagszinthez, a távoli záráshoz és nyitáshoz és még sok egyébhez.

Ford Tourneo Courier Cactus Grey rear 3/4 view

E-TOURNEO COURIER

Ford Tourneo Courier Active Green front 3/4 view

TOURNEO COURIER