A person in the driver's seat of a Ford car

FORDPASS ELŐFIZETÉS

HOZZA KI A LEGTÖBBET FORDJÁBÓL!

Használja ki Fordjának képességeit a BlueOvalTM Charge Network töltőhálózat, a Ford Secure magasabb színtű biztonság és a Csatlakoztatott navigáció előfizetések segítségével! 

Close up of steering wheel, centre console and SYNC 4 touchscreen

GONDTALAN UTAZÁSOK A LIVE TRAFFIC NAVIGÁCIÓVAL

A FordPass ConnecttelSubscription 1 és SYNC 3Subscription 2 funkcióval ellátott járműveken elérhető. Legyen minden útja gondtalan: folyamatosan megkaphat minden Veszélyre figyelmeztető jelzést és Live Traffic információt közvetlenül a járművébe, melyek segítségével jobban megtervezheti útvonalát, és elkerülheti a késéseketSubscription 3.

LIVE TRAFFIC

Az élő forgalomfigyelés az aktuális forgalmi viszonyok alapján megtalálja a leggyorsabb útvonalat.

A szolgáltatás frissítheti az útvonaltervet, ha az útvonalon torlódást észlel.

Cockpit view of a Ford, with the traffic ahead seen through the windshield.
FordPass Subscriptions Live Traffic

HELYI VESZÉLYEKRE FIGYELMEZTETŐ JELZÉSEK

A helyi hatóságok és más csatlakoztatott járművek között megosztott friss adatok még azelőtt megmutatják a lehetséges veszélyeket, mielőtt odaérne. A digitális kijelzőn megjelenő figyelmeztetések tájékoztatják Önt a lerobbant járművekről, a csúszós utakról, a rossz időjárási viszonyokról és egyéb lehetséges veszélyekről.

AKTIVÁLJA A FORDPASS CONNECT TECHNOLÓGIÁT A LIVE TRAFFIC FUNKCIÓÉRT ÉS A HELYI VESZÉLYEKRE FIGYELMEZTETŐ JELZÉSEKÉRT!

A Live Traffic és a Helyi veszélyekre figyelmeztető jelzés funkciók előfizetésének kezeléséhez jelentkezzen be a Ford fiókjába.

Bejelentkezés       Regisztráció

Close up of steering wheel, centre console and SYNC 4 touchscreen

MINDIG NAPRAKÉSZ

A Ford Ford SYNC 4Subscription 4 felhőalapú kapcsolatának köszönhetően mindig aktuális navigációs információk birtokában lehet. Beleértve a legfrissebb térképeket, közlekedési híreket és időjárás-jelentéseket, valamint a parkolóhelyek illetve benzinkutak és töltőállomások legfrissebb díjazását.Subscription 3

FordPass Subscriptions Connected Navigation

CSATLAKOZTATOTT NAVIGÁCIÓ

Elérhető minden, Ford SYNC 4 rendszerrel és FordPass Connecttel felszerelt új járművön. A Csatlakoztatott navigáció biztosítja, hogy a jármű térképe mindig naprakész a legfrissebb útvonaltervekkel, az aktuális üzemanyagárakkal és időjárásjelentésekkel kapcsolatban. A fedélzeti térkép biztosítja, hogy mindig tudja merre megy, még olyan helyeken is, ahol korlátozott a térerő.

LIVE TRAFFIC

Az élő forgalomfigyelés az aktuális forgalmi viszonyok alapján megtalálja a leggyorsabb útvonalat.

A szolgáltatás frissítheti az útvonaltervet, ha az útvonalon torlódást észlel.

Cockpit view of a Ford, with the traffic ahead seen through the windshield.
FordPass Subscriptions Live Traffic

HELYI VESZÉLYEKRE FIGYELMEZTETŐ JELZÉSEK

A helyi hatóságok és más csatlakoztatott járművek között megosztott friss adatok még azelőtt megmutatják a lehetséges veszélyeket, mielőtt odaérne. A digitális kijelzőn megjelenő figyelmeztetések tájékoztatják Önt a lerobbant járművekről, a csúszós utakról, a rossz időjárási viszonyokról és egyéb lehetséges veszélyekről.

Side view of the Ford Fiesta

AKTIVÁLJA A FORDPASS CONNECTET A CSATLAKOZTATOTT NAVIGÁCIÓÉRT!

A Csatlakoztatott navigáció előfizetésének kezeléséhez jelentkezzen be a Ford-fiókjába.
 

Bejelentkezés       Regisztráció

BlueOvalTM Charge Network

EGYSZERŰBB HOZZÁFÉRÉS A NYILVÁNOS TÖLTŐÁLLOMÁSOKHOZ

A BlueOval™ Charge Network töltőhálózat megkönnyíti a jármű töltését. Számos európai hálózatban több mint 300 000 nyilvános töltőállomással rendelkezünk, melyekhez Ön egyetlen regisztrációval problémamentesen hozzáférhet. 

Yellow Ford Mustang Mach-E Charging at a charging station

BLUEOVAL™ CHARGE NETWORK TÖLTŐHÁLÓZAT

A BlueOval™ Charge Network több nyilvános töltőhálózatot egyesít, így Európa-szerte több mint 300 000 nyilvános töltőállomáshoz férhet hozzá majd fizethet automatikusan a töltésért egyetlen fiókkal és egyetlen alkalmazás használatával. Rendelje hozzá az Ön által megadott fizetési módot az online Ford Fiókjához, és minden töltés után e-mailben kapja meg a fizetési nyugtát. Az ingyenes próbaidőszak megkezdése után automatikusan teljes hozzáférést biztosítunk a hálózathoz.

BLUEOVAL™ CHARGE NETWORK TÖLTŐHÁLÓZAT IONITY GYORSTÖLTŐ HOZZÁFÉRÉSSEL

Töltse fel járművét 90 km hatótávolságra mindössze 10 percSubscription 5 alatt az IONITY nyilvános gyorstöltőinél, így hosszabb utat tehet meg, és kevesebbszer kell megállnia az autópályán.

Ha az IONITY-nél tölt, akkor 100% megújuló energiát használ, és károsanyag kibocsátás nélkül vezethet.

Egy éves próbaidőszak áll rendelkezésére. Ezt követően az előfizetési díj csak 59 000 Ft évente – ezzel több mint 50%-ot takarít meg minden egyes töltésnélSubscription 6.

Silver Mustang Mach-E charging at an IONITY charging station
Image showing the BlueOval charge card.

BLUEOVAL™ TÖLTŐKÁRTYA

A BlueOval™ Töltőkártyáját a járműve kesztyűtartójában helyezzük el – a kártya segítségével problémamentesen fizethet a töltésért anélkül, hogy a töltőállomáson be kellene vinnie bármilyen adatot. Aktiválja a FordPass alkalmazásban, és adja meg hozzá a kívánt fizetési módot! Majd egyszerűen csak álljon a töltőállomáshoz, csatlakoztassa a töltőt, majd a töltés végeztével távozhat is. A rendszer automatikusan ráterheli a töltést a számlájára, így nem kell többet a töltőpontnál a fizetéssel bajlódnia.

PLUG AND CHARGE

A BlueOval™ Charge Network egyre több töltőállomásánál (beleértve az IONITY-t is) érhető el a Plug and Charge lehetőség. Ez automatikusan aktiválódó töltést jelent, melyhez csak annyira van szükség, hogy csatlakoztassa járművét az erre alkalmas nyilvános töltőállomáshoz. Ha befejeződött a töltés, akkor a számlára automatikusan ráterhelik annak díját, így nem kell okostelefont vagy bankkártyát használnia a töltőponton.

A man looking at a smartphone while charging a car
A phone showing the FordPass App on its screen sitting on a desk next to some car keys.

KÉNYELMES TÖLTÉS A FORDPASS-SZAL 

A FordPass alkalmazással könnyedén megtalálhatja a BlueOval™ Charge Network töltőhálózat 300 000-nél is több állomásainak egyikét, odanavigálhat, majd aktiválhatja és nyomon követheti a töltést.

Side view of the Ford Mustang

CSATLAKOZZON A BLUEOVAL™ CHARGE NETWORK TÖLTŐHÁLÓZATRA A FORD-FIÓKJA SEGÍTSÉGÉVEL

 

Bejelentkezés       Regisztráció

Ford Car with SecuriAlert logos floating over it.

MÉG TÖBB BIZTONSÁGI ELEM A NAGYOBB BIZTONSÁGÉRZETÉRT

Tudja biztonságban a járművét valós idejű, okostelefonról érkező értesítésekkel, melyek figyelmeztetik Önt, ha a rendszer váratlan dolgokat észlel az autójával kapcsolatban. Ha esetleg ellopták az autóját, a Lopottjármű-szolgáltatás telefonos ügyfélszolgálatának munkatársai készséggel segítenekSubscription 3 Subscription 7.

Blue Ford Mustang Mach-E with SecuriAlarm

SECURIALERT

A még nagyobb biztonság érdekében, miután leparkolta a járművét, aktiválja a SecuriAlert funkciót, vagy a FordPass alkalmazásban akár időzítheti is a funkció be- és kikapcsolási idejét az Ön szokásainak megfelelően. Ezt követően Ön a FordPass-on keresztül értesítéseket kap a mobiltelefonjára, ha a rendszer váratlan járműaktivitást észlel, vagy ha valaki megpróbál hozzáférni az autóhoz, történjen az akár klónozott kulccsal. 

LOPOTTJÁRMŰ-SZOLGÁLTATÁS

Ez lesz a járműve saját non-stop biztonsági őre. Ha valaki megpróbál bármilyen módon hozzáférni a járművéhez, esetleg elvontatni azt, Ön értesítést fog kapni. A riasztást követően, ha a tolvaj leállította a járművet, a funkció megakadályozza az újraindítást, illetve „követési módra" is állítja a rendszert. Így a Lopottjármű-szolgáltatás telefonos ügyfélszolgálata meg tudja határozni az autó pontos helyét. Értesítik a rendőrséget a jármű hollétével kapcsolatban, Önt pedig tájékoztatják a visszaszerzését illetőenSubscription 8.

A woman holding a smartphone looking outside the window
A Ford car driving around an office complex and breaking through a shield graphic.

TARTÓZKODÁSI HELY FIGYELMEZTETÉSEK

Segítünk abban, hogy kapcsolatban maradhasson a járművével. Válasszon ki egy helyet, legyen az az otthona vagy az irodája, majd hozzon létre körülötte egy egyénileg meghatározott „digitális kerítést”. Értesítést fog kapni, amikor járműve belép erre az előre beállított területre, vagy elhagyja azt, tehát mindig tisztában lesz a jármű hollétével, még akkor is, ha kölcsönadja egy családtagjának vagy barátjának. Az értesítéseket bármikor elnémíthatja vagy leállíthatjaSubscription 9.

KÖRNYÉKBELI FIGYELMEZTETÉSEK

A Környékbeli figyelmeztetések segítségével az Ön Ford járműve és más, a környéken lévő, csatlakoztatott Ford jármű vigyázhat egymásra. Ha egy közeli Ford jármű riasztási értesítéseket küld, legyen az SecuriAlert vagy Ford Secure riasztás, Önt is értesíteni fogjuk, így ellenőrizheti, hogy az autója biztonságban van-eSubscription 10.

A hand holding a smartphone showing the Location Alert in the FordPass App
Side view of the Ford Fiesta

AKTIVÁLJA A FORD SECURE-T A FORD-FIÓKJÁBAN

 

Bejelentkezés       Regisztráció

Woman holding mobile with FordPass app

SEGÍTSÉG

Keresse fel a FordPass ConnectSubscription 1 Támogatás és GYIK oldalunkat, ahol hasznos tippeket találhat a jármű képességeinek maximális kihasználására. A FordPass Súgó segítségével közvetlenül az alkalmazáson keresztül kaphat segítséget, a leggyorsabb válaszokat a kérdéseire pedig az Élő Chat funkció használatával kaphatja.
 

GYIK