A VADONATÚJ FORD TOURNEO CONNECT

A vadonatúj Tourneo Connectet úgy tervezték, hogy Önhöz hasonlóan sokoldalú legyen.

Elég tágas minden rakományhoz, elég hely van benne az egész családnak, agilis a városi forgalomban és elég kényelmes ahhoz, hogy mindenki remekül érezze magát az utazások során.

A teljesen újratervezett, vadonatúj Tourneo Connect egy dinamikus stílusú autó kifinomult belső térrel, mely teljes mértékű digitális vezetési élményt nyújt. Választhatja gyors, alacsony kibocsátású EcoBoost benzin- vagy EcoBlue dízelmotorral.

Mind az 5, mind a 7 üléses Tourneo Connect kapható hosszú vagy rövid tengelytávval és extra rugalmasan átrendezhető belső térrel. Így egyszerűen jut el vele iskolába, szállíthat bármit, kalandozhat egész hétvégén, majd kezdheti elölről. A Tourneo Connect Active, Sport, Titanium és Trend modellekkel mindenhol otthon érezheti magát.

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

VÁLASSZA KI AZ ÖNHÖZ ILLŐ SZÍNT

NÉZZE MEG MŰKÖDÉS KÖZBEN!

Ford Tourneo Connect front three quarter view

VÁLASSZON MOTORT!

A Tourneo Connect többféle motorváltozattal kapható. Akár a két EcoBlue dízelmotor egyikét választja, akár a két EcoBoost benzinmotoros opció egyikét, a 6 sebességes manuális vagy a 7 sebességes automata váltós változatot – minden esetben jobb üzemanyag-hatékonyságot és alacsonyabb CO2 –kibocsátást élvezhet.

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

All-New Ford Tourneo Connect rear three quarter view

ESZTÉTIKUS ÚJ KIALAKÍTÁS

A vadonatúj Tourneo Connect modellt teljes mértékben újraterveztük. Sportos új külsőt kapott, dinamikus kialakítású vonalakkal, merész első hűtőráccsal, számos választható, figyelemfelkeltő karosszériaszínnel, valamint elegáns és tágas belső térrel.

Ford Tourneo Connect Active interior dashboard

DIGITÁLIS INTERFÉSZ

A Tourneo Connect 10,25”-os digitális műszerfala segítségével számos járműadat alapján testreszabhatja a kijelzőt. A 8,25” vagy 10”-os színes érintőképernyő zökkenőmentesen csatlakozik az okostelefonhoz.

Ford Tourneo Connect Sport front view in motion

ÖSSZKERÉKHAJTÁS

A Tourneo Connect választható összkerékhajtásaTourneo Connect Launch 14 gondoskodik a vezetés biztonságáról változó körülmények között is. A rendszer meghatározza, hogy az egyes tengelyek mekkora nyomatékot kapjanak a kivételesen jó kezelhetőség és stabilitás érdekében.

Ford Tourneo Connect interior view showing flexible seating

VARIÁLHATÓ ÜLÉSEK

Két- vagy háromsoros üléskialakításával akár öt vagy hét személy szállítására is alkalmas. Minden hátsó ülés lehajtható, előre buktatható vagy akár ki is vehető. Az első utasoldali ülés laposra hajtható az extra hosszú rakományok szállításához.

FORDPASS

Okostelefonján keresztül számos csatlakoztatott funkcióhoz fér hozzá. A FordPass alkalmazásTourneo Connect Launch 1 segítségével nyomon követheti járműve tartózkodási helyét, ezenkívül valós idejű forgalmi frissítéseket, valamint járműállapot-figyelmeztetéseket kaphat közvetlenül a telefonjára. (A távoli indítás és hőmérséklet beállítás funkció ezen a modellen nem elérhető.)

hand holding mobile phone showing FordPass App
Ford Tourneo Connect LED headlight close up

DESIGN CSOMAG

Design csomag funkciók: adaptív LED fényszórók, tolatókamera, kétzónás automata klíma (DEATC).

Ford Tourneo Connect frosted windscreen close up

TÉLI CSOMAG

Megkönnyíti az indulást a fagyos téli reggeleken. Az opcionális Téli csomag funkciói közé tartozik a kormánykerékfűtés, a Quickclear szélvédőfűtés, valamint egy hasznos, 5 literes szélvédőmosó tartály folyadékszint-érzékelővel.

További információkért kattintson az alábbi linkekre!