Man holding mobile with FordPass app

HASZNÁLJA KI AUTÓJA INTELLIGENCIÁJÁT!

FORDPASS ALKALMAZÁS

Csatlakoztassa autóját a FordPass-hoz!

FORDPASS CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Csatlakoztatott világ. Csatlakoztatott járművek. Párosítsa a FordPass alkalmazást a FordPass Connect modemmelTooltip, hogy számtalan intelligens funkcióhoz férjen hozzá! A párosítást követően járműve kommunikálni fog a környezetével, tájékoztatja az autójával kapcsolatos információkról és intelligens módon tartja mozgásban.

ÜZLETI ÚTON?

Önnek inkább a FordPass Pro alkalmazást ajánljuk. Kifejezetten azért készült, hogy akár öt jármű számára is intelligensebbé és összehangoltabbá tegyük az üzleti teendőket.

Man with phone checking app in mobile near Ford EcoSport

KÖNNYED KAPCSOLÓDÁS

Funkciók, amelyek segítségével bárhol és bármikor kapcsolatban maradhat járművével.

Man with women and bags near Mustang Mach-E

TÁVIRÁNYÍTÁSÚ ZÁR

Soha többé nem kell tűnődnie azon, hogy bezárta-e az autót, amikor túl messze van ahhoz, hogy ellenőrizze. A FordPass segítségével bárhonnan távolról bezárhatja az autót és feloldhatja a zárolást, így nyugodtan folytatódhat a napja.

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

TÁVINDÍTÁS

Hideg a reggel? Fűtse fel autója utasterét és jégmentesítse az ablakokat, még mielőtt akár a cipőjét is bekötné! A távindítás lényege az, hogy Ford járműve Önnel egyidőben áll indulásra készen.Tooltip

Man with mobile walking near building

JÁRMŰ HELYE

Nem találja Ford járművét a forgalmas parkolóban? Vagy kölcsönadta egy szerettének? Esetleg egyszerűen csak szeretne meggyőződni arról, hogy az autója ott van-e, ahol hagyta? A FordPass térképen jeleníti meg a jármű utolsó rögzített helyét.

Ford Mustang Mach-E parked near house

ITT A HOLNAP

A Mustang Mach-E, a Ford Plug-in Hybridek és az elektromosított jövőnk számára a következő technológiákat fejlesztettük

Ford Mustang Mach-E with women near charging station

TÖLTŐÁLLOMÁS-KERESŐ

Könnyedén megkeresheti a töltőállomásokat a közelében vagy az útvonal mentén, részletes információt kap a töltőtípusokról és a várakozás közben a töltőponton igénybe vehető szolgáltatásokról is. Rábízhatja a feladatot az autóra, amely szükség esetén automatikusan újratervezi az utat egy adott töltőponthoz.

Ford Mustang Mach-E driving outside

ELLENŐRIZZE A HATÓTÁVOLSÁGOT!

Egyszerűen elérheti a legtávolabbi úticélokat, ha az akkumulátorja is képes rá. Az Intelligens hatótáv a vezetési szokásait, az időjárás-előrejelzést és a közösségi forrásokból származó adatokat használja fel a fennmaradó hatótáv pontos előrejelzésére. Segít megtervezni az utazást és a töltési megállókat, így elkerülheti a kellemetlen meglepetéseket.

Man with mobile planning a trip

ELEKTROMOS JÁRMŰ UTAZÁSTERVEZŐ

Állítsa be a kívánt úti célt, és az alkalmazás kidolgozza a legjobban elérhető útvonalat, valamint megtervezi az útközbeni töltéseket. A FordPass tisztában lesz a fennmaradó hatótávval, és előre tájékoztaja Önt a teljes útvonal időtartamáról, beleértve a töltési megállókat is.

TÖLTÉS ÁLLAPOTA

Csatlakoztassa az autót, hagyja a töltőn és lazítson! Ford járműve töltési szintjét az alkalmazásban követheti nyomon, és értesítést kaphat, ha elérte a kívánt töltési szintet és indulásra kész. Ha pedig valamilyen okból a töltő nincs csatlakoztatva, arról is tudni fog.

INDULÁSI IDŐPONTOK

Az előnyben részesített indulási idők beállításával előkészítheti elektromos járművét az indulásra, amikor csak szüksége van rá. Az alkalmazás automatikusan előre feltölti és beindítja a járművet, hogy felmelegedjen és indulásra készen álljon. Megkönnyíti az életét, és maximalizálja az akkumulátor hatótávolságát minden időjárási körülmények között.

A TÖLTÉS KIFIZETÉSE

A BlueOval™ Charge Network töltőhálózaton belüli zökkenőmentes töltési élmény érdekében kezelje a töltéseket a FordPass alkalmazáson keresztül! Rendelje hozzá az Ön által megadott fizetési módot az online Ford Fiókjához, és minden egyes töltés után e-mailben kapja meg a fizetési nyugtát. Fiókadatait családtagjaival vagy ismerőseivel is megoszthatja. A BlueOval™ Charge Network 5 éves próbaverziójának aktiválásával kapcsolatos részleteket, beleértve a kedvezményes Ionity díjszabáshoz való 1 éves hozzáférést, a FordPass Töltőkártya szolgáltatással együtt biztosítjuk.Tooltip

Ford Mustang Mach-E driving on the road

ÚTKÖZBEN

Valós idejű adatok és zökkenőmentes kapcsolódás, hogy minden utazás jobb legyen

Ford car interior with SYNC 3 close up view

LIVE TRAFFIC

Dugó bármikor előfordulhat, a késés viszont kivédhető. Megkaphat minden fontos forgalmi információt, és autója automatikusan újra is tervezheti az útvonalat a torlódások elkerülése érdekében. Ford járműve megvásárlása után korlátozott ideig ingyenes, a Ford-fiókon keresztül pedig az előfizetés könnyen kezelhető.

Red Ford Kuga driving in the city

MOZGÁSBAN TARTJA

Ne engedje, hogy a szervizelés egy jó nap útjába álljon! Gondoskodunk Önről és az autójáról is

BEMUTATÓ VIDEÓK

Ezek a bemutatkozó videók részletes útmutatást nyújtanak arról, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a FordPassból. A kezdeti beállítástól kezdve a FordPass Connect aktiválásáig megtudhatja, hogy a FordPass hogyan biztosít belépést egy még inkább csatlakoztatott világba.

Woman with mobile sitting with man next to

ITT VAGYUNK, HOGY BÁRMIKOR SEGÍTSÜNK

Keresse fel FordPass Connect Ügyfélszolgálati és GYIK oldalunkat, ahol hasznos tippeket talál arra vonatkozóan, hogyan hozza ki a legtöbbet a járművéből. A FordPass útmutatók segítségével közvetlenül az alkalmazáson keresztül kaphat segítséget; csevegési funkciónkkal kapja a leggyorsabb válaszokat a kérdéseire.

 

GYIK