A vadonatúj Ford Mustang®

Feltűnően ikonikus

     

Már bruttó 24 120 000 Ft-tól

Listaáron, 5 év garanciával


Bemutatjuk a 7. generációs Ford Mustang® sportautót. 5,0 literes V8 motorral és az ikonikus hanggal. Ultramodern beltér testre szabható digitális műszerfali kijelzővel. Egy feledhetetlen utazás, két legendás karosszéria – a Ford Mustang Convertible és Fastback.

0-100 Km/hPerformance Statistics S650

0 mp alatt

Max. lóerőPerformance Statistics S650

0 LE

Max. nyomatékPerformance Statistics S650

0 Nm

Vigye el egy körre!

Nézze meg 360 fokos interaktív körsétánk során, hogy mitől más  

 

Nézze meg most

Az első generációs Mustang® ihlette karcsú sziluettjét és izmos kiállását. Egyedi megjelenésű az ikonikus, hűtőrácsra szerelt Mustang logóval és a háromosztatú LED-fényszórókkal, 19”-os könnyűfém keréktárcsákkal és színezett sport féknyergekkel.

Minőségi Mustang® beltér

Versenyautók ihlette, alul lapított kormánykerék a nagyobb teljesítményű kormányzáshoz. Prémium bőrülések és puha kárpitozás. 6 fokozatú manuális, vagy 10 fokozatú automata sebességváltó SelectShift funkcióval és sebességváltó fülekkel.

Mustang® Dark HorseTM
Special Edition

*Zárt pálya, professzionális sofőr. Ne próbálja utánozni! Az európai specifikáció eltérő lehet.

Teljesítmény

Számítógéppel létrehozott animáció, mely professzionális sofőrt mutat, zárt pályán. Ne próbálja utánozni! A modell hátsó spoilerrel látható, mely áprilistól lesz elérhető.

Erős, 4. generációs 5,0 literes Ti-VCT V8 Coyote motor, 453 LE lóerő és 540 Nm nyomaték, plusz rengeteg okos technológia. 100 km még mindig 4,4 másodperc alattPerformance Statistics S650

 

Nézze meg, hogyan teljesít

 

 

A nagy teljesítményű Brembo™ fékek a 19"-os féknyergekkel komoly fékerőt képviselnek. A részlegesen önzáró differenciálmű biztosítja a jobb gyorsulást és kanyarodást a pályán. Az aktív szelepes kipufogórendszer segítségével szabályozhatja a dübörgést – Csendes, Normál, Sport vagy Pálya beállításokkal.

Technológia

All-New Ford Mustang using active pothole mitigation

Aktív kátyúmérséklés

A rendszer észleli és védelmet nyújt a rázkódás hatásai és a költséges javítások ellen. A kátyú észleléséhez a technológia figyeli a karosszériából, a kormányberendezésből és a fékektől érkező adatokat, és fenntartja a kereket, mielőtt az kátyúba futnaDriver-assist features are supplemental 4.

Person driving an All-New Ford Mustang convertible

Álljon be Ön is a sorba!

Tapasztalja meg első kézből az ikonikus jármű élményét.

Márkakereskedő keresése

Mustang® modellek

Tegye egyedivé

  

  

Alkossa meg a saját ikonját

Ford Mustang driving into the sunset

© 2024 Ford Motor Company. A Mustang, Dark Horse, SYNC, SelectShift és FordPass a Ford vagy leányvállalatainak védjegyei. A Brembo a Brembo SpA engedélyével használt védjegy. A MagneRide a BMI Group engedélyével használt védjegy. A B&O a Bang & Olufsen Group védjegye, engedéllyel használva. A TREMEC a KUO Group védjegye, engedéllyel használva.