Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ MUSTANG

Még erősebb. Még kifinomultabb. Még inkább Mustang.

2018-BAN MEGÉRKEZIK

Bemutatkozik a MagneRide™ Damping System

Az új, nagy teljesítményű felfüggesztési technológia első ízben érhető el a Mustangnál. A MagneRide™ Damping System forradalmi rendszere másodpercenként ezerszer reagál az útviszonyokra, a vezetési körülményekre és az Ön vezetési stílusára, így szinte azonnal szabályozhatja az egyes kerekek felfüggesztését. Ez a lengéscsillapítók speciális, fémrészecskékkel töltött folyadékának köszönhető, melynek viszkozitása elektronikusan, mágnesesen vezérelhető. Az eredmény pedig optimális reagálóképesség, nagyobb kényelem és irányíthatóság, bárhol vezessen is. 

Az új Mustang nagyobbat szól 

Kevés dologtól dobban meg úgy a szív, mint egy bivalyerős motor felbúgó hangjától. Az új Aktív kipufogó technológia pedig még mélyebb motorhangot tesz lehetővé, a gázadás mértékétől függően. Békés környékeken ugyanakkor Csendes üzemmódra is válthat.

New Ford Mustang SYNC 3 display

Kezelés kéz nélkül: Ford SYNC 3

A SYNC 3 a rendszer legmodernebb verziója, amely a továbbfejlesztett beszédparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben használható. (Jelenleg magyar nyelven nem elérhető) Az új kezelőfelületen a még egyszerűbb használhatóság miatt nagyobbak a gombok, és a 8”-es érintőképernyő ismeri az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatokat is, így még egyszerűbben irányítható. A SYNC 3 rendszer AppLink, Apple CarPlay és Android Auto funkciójának köszönhetően az érintőképernyőn az okostelefon továbbította adatok is megjeleníthetők.

Még a gyalogosokat is védi

A Gyalogosfelismerő és Aktív fékrendszer az első kamera és a radar segítségével észleli az úton elénk kerülő, illetve a jármű útját feltehetőleg keresztezni készülő járműveket, valamint gyalogosokat, és jelenlétükre figyelmeztet. Ha a vezető nem reagál a figyelmeztetésre, a rendszer automatikusan fékezni kezd. Ez az új technológia segít elkerülni az esetleges gázolásokat, illetve csökkentheti azok súlyosságát. A rendszer 5 km/h-s sebesség felett működik.

Promo

 

Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Valószínűleg ez is tetszeni fog

Top