MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Személyautók és Személyszállítók > PUMA

AZ ÚJ FORD PUMA ECOBOOST HIBRID

Intelligens tervezése révén nagyobb teljesítménytTooltip, 20 %-kal jobb gyorsulást és 10 %-kal nagyobb üzemanyag-hatékonyságot biztosít.Tooltip

Innovatív, „emberközpontú” dizájn, merész SUV kialakítás és energikus vezetési stílus.

A Ford Puma nem kérkedő – észrevétlenül hívja fel magára a figyelmet.

Soha rosszabb választást…

Színt választani könnyű. Rosszul dönteni lehetetlen.

Blue Ford Puma in motion
Blue Ford Puma driving in city with trees and modern buildings

Technológia, mellyel élmény a vezetés

A Ford Pumában innovatív technológiai megoldások sora gondoskodik az egyedülálló vezetési élményről. A Testreszabható vezetési tulajdonságok és a Ford Co-Pilot360 vezetéstámogató rendszerek hatékony segítséget nyújtanak a gyorsítás, a fékezés és a kormányzás során. Az Adaptív sebességtartó automatika, az Ütközésmegelőző rendszer és a Vészhelyzeti kormány asszisztens pedig folyamatosan szemmel tartják Ön előtt az utat és időben figyelmeztetnek az esetleges veszélyforrásokra.

Újabb lépés előre

Eljött a minden eddiginél tisztább hibrid elektromos járművek kora: a Ford Puma típusokhoz számos új, fejlett EcoBoost Hybrid erőforrás választható. Lenyűgöző üzemanyag-takarékosság, hagyományos motorokhoz képest kedvezőbb CO2-kibocsátás, kompromisszumokat nem ismerő teljesítmény és kivételes vezetési élmény. És az újabb előrelépés: a fejlett, hétfokozatú, duplakuplungos automata sebességváltó (DCT), ami különösen a gyakori újraindulással és megállással járó városi forgalomban kínál minden eddiginél simább, zökkenőmentesebb közlekedést.

Woman checking FordPass App on her phone

A tökéletes egyensúly

Kellemes külső, intelligens belső. A Ford Puma stílusos belterében kellemes tapintású bőrkárpit és kifinomult dizájn fogadja az utasokat. Az első ülések kényelméről speciális deréktámasz és integrált masszázsfunkciók gondoskodnak. A  világos kivitelű belső tér pedig még magasabb szintre emeli a stílusos hangulatot. Az okos megoldások és innovatív technológiák sora pedig az Ön kezébe adja az irányítást. Csatlakoztassa járművét a FordPass alkalmazáshoz, hogy még több intelligens vezetési funkcióhoz férhessen hozzá!

Védelemre tervezték

A veszélyforrásokra figyelmeztető Ütközésmegelőző rendszertől a tapadásért és stabilitásért felelős intelligens technológiai megoldásokig minden egyes fejlesztésünk középpontjában az Ön védelme állt. A Ford Pumában ezért kifinomult vezetéstámogató rendszerek sora gondoskodik a vezető, az utasok és a többi közlekedő biztonságáról.

Blue  Ford Puma standing in front of pedestrians

Okosan bánik a térrel

A modern életstílus innovatív megoldásokat igényel a helykihasználás terén is. Kategóriájában legnagyobb, kompromisszumoktól mentes csomagterével a Ford Puma itt sem vall szégyent. A tekintélyt parancsoló megjelenés és a gyönyörűen megtervezett, stílusos formák a Ford Puma esetében átgondolt funkcionalitással párosulnak. A sokoldalúság és praktikum a dizájn minden apró részletében tetten érhető. 

Ford Promotions

 

Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top