MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Finanszírozás > Ford Credit Termékek > Haszongépjármű finanszírozás

HASZONGÉPJÁRMŰ FINANSZÍROZÁS

Ajánlatkérés

A Ford Credit számos finanszírozási megoldást nyújt Önnek Ford haszongépjárműve beszerzéséhez.

Zártvégű pénzügyi lízing

Konstrukciónk segítségével a teljes vételár rendelkezésre állása nélkül is új autóhoz juthat. A futamidő végével - az utolsó havi lízingdíj megfizetésével - megszerzi autójának tulajdonjogát.

Ford Bérlet

Béreljen hatékonyan vásárlás helyett.

Nyíltvégű pénzügyi lízing

Maradványértékes konstrukció, melynek végén 3 lehetőség közül választhat:

 • Megveszi
 • Visszaadja a finanszírozónak
 • Kijelöl egy harmadik személyt, aki megvásárolja az autót.

 

Széchenyi Lízing MAX+

bármelyik Ford márkakereskedésben elérhető Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozás Ford kishaszongépjárművekre

image of finger pointing to a finance plan document

Finanszírozási lehetőségek összehasonlítása

Összehasonlítás

promo
 • Kérjük, olvassa el a saját érdekében!

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy egy autó vásárlása fontos és nagy döntés, ezért, kérjük, olvassa át alaposan a finanszírozási ajánlatot, és vegye figyelembe a költségek hosszú távú lehetséges alakulását, és az ezzel vállalt kockázatot is!

  Fontos megérteni, hogy a kockázatok miatt a fizetendő esetleges részletek összege a futamidő alatt növekedhet. Ezért döntésekor, kérjük, vegye figyelembe ezt is, az Ön anyagi biztonsága érdekében!

  Javasoljuk ügyfeleinknek, hogy a felelős döntéshez fontolják meg a háztartásuk teljes teherviselő képességét, vegyék figyelembe a háztartásukban élők vagyoni-jövedelmi helyzetét, eladósodottságát és a leendő adóssággal összefüggő teherviselő képességüket is.

  A megalapozott döntéshez segítséget nyújthat a Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ tájékoztatója (http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem) az ott szereplő termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások (pl.: háztartási költségvetés-számító program). Kérdéseit, észrevételeit az alábbi elérhetőségek (https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/elerhetosegek) bármelyikén megteheti.

  Amennyiben termékeinkkel kapcsolatos további kérdése, észrevétele merülne fel, kérjük, hogy keressen fel bennünket személyesen ügyfélszolgálatunkon, a 1051 Budapest, József Attila utca 8. alatti címen vagy telefonon az (1) 429-7777 központi ügyfélszolgálati telefonszámon, illetve írásban az ugyfelszolgalat.fordcredit@mail.merkantil.hu elektronikus elérhetőségen.

  Felhívjuk figyelmét, hogy fogyasztóvédelmi jogvita esetén a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti illetékes békéltető testülethez fordulhat.

  Reméljük, mindezeket figyelembe véve, a lehető legjobb döntést hozza meg, és sokáig élvezheti autója kényelmét!

Top