MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Cars > S-MAX

Kalandra tervezve

A Ford S-MAX modellt izgalmas kirándulásokra terveztük. És mivel a kalandok sokkal szórakoztatóbbak, ha megosztjuk másokkal, ez az elegáns Sport Activity Vehicle (SAV) bőséges helyet biztosít az utasok és holmijuk számára. Az öt- vagy hétüléses kivitel, a három ISOFIX-pont a gyermekülések számára, valamint a rugalmas ülésrendszer azt jelenti, hogy mindenkinek és mindennek van hely – a bőröndöktől akár a szörfdeszkákig.

A Ford S-MAX már új motort is kínál, egy 2,5 literes hibrid benzinmotort. A csökkentett szén-dioxid-kibocsátás mellett kivételes teljesítményt, nyomatékot és vontatási képességet biztosít. Nincs szükség hálózati töltésre, az akkumulátor a padló alatt van elrejtve, így egyáltalán nem kell kompromisszumot kötni a raktérben. Az autó minden egyes centiméterét kalandvágyók számára tervezték.

Az aktív élethez dinamikus külső dukál

Soha rosszabb választást…

Színt választani könnyű. Rosszul dönteni lehetetlen.

Melyik az önnek megfelelő hajtáslánc?

A Ford S-MAX számos erőátviteli rendszert kínál. A hatékony dízelmotor mellett, mely két teljesítményopcióval rendelkezik, most már választhat egy 2,5 literes benzines hibridet is. Ez még nagyobb hatékonyságot eredményez, miközben lenyűgöző teljesítményt és nyomatékot biztosít. Hasonlítsa össze a Ford S-MAX motorváltozatokat alább!

White Ford S-MAX ST-Line parking

Ezentúl még egyszerűbb parkolni

Aktív ki-/beparkolást segítő automatika képes az autónál alig 20%-kal nagyobb parkolóhelyekre is beállni. Csak nyomja meg a gombot, és az innovatív rendszer érzékelői segítenek megtalálni a helyet, majd automatikusan bekormányozzák az autót. Önnek csak a pedálokat és a váltót kell kezelnie, és követni az autó utasításait.

A testet jobban megtámasztó ülések masszázs funkcióval

Válassza a teljesen állítható Multi Contour üléseket az első ülésekhez! Kialakításuknak köszönhetően tökéletesebb támaszt nyújtanak az emberi test számára, sőt a masszázs funkciónak köszönhetően a hosszú utazások alatt is felfrissülten vezethet!

Erős, gazdaságos és most már elektromos is

Erős, gazdaságos és most már elektromos is

A Ford S-MAX már elérhető új FHEV (full hibrid elektromos jármű) erőátviteli rendszerrel is. Ez a 2,5 literes benzinmotoros hibrid rendszer 190 lóerőt és 200 Nm nyomatékot biztosít – ez egy hibrid esetében kivételes érték. Ugyanilyen lenyűgöző, hogy az 1750 kg-os vontatási kapacitással a jet skitől egy kisebb lakókocsiig  mindent magával vihet. Ahogy az várható volt, hatékony a motor üzemanyag-felhasználása is, hiszen a szén-dioxid-kibocsátás 146 g/km-re* csökkent. Nincs szükség hálózati töltésre, és az akkumulátor a csomagtér padlója alatt van elhelyezve, így a csomagteret teljes egészében ki tudja használni. 

Extra teljesítmény vészfékezés esetén

A Vészfék-rásegítő arra szolgál, hogy vészhelyzet esetén a jármű elérje a maximális fékezési hatékonyságot. Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer automatikusan szabályozza, mégpedig úgy, hogy érzékeli a vezető által kifejtett fékerőt és amennyiben szükséges, automatikusan fokozza azt.

Whte Ford S-MAX in motion in the city
Promo

 

Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top