MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Érdeklődőknek > Flotta > Transit Centrumok
Ford Transit Centre

TRANSIT CENTRUMOK

Minden egy helyen, amire szüksége van 

A Transit Centrum a haszongépjárművek specialistája.

A Transit Centrum egy különleges  részleg a Ford márkakereskedéseken belül, ahol szakképzett munkatársaink kifejezetten a haszongépjárművekkel kapcsolatos kérdésekre specializálódtak.

Végigvezetik Önt az igényeinek leginkább megfelelő modell kiválasztásában és személyre szabott finanszírozási megoldásokban is segítségére lesznek.

Miért számíthat a Ford Transit Centrumokra?

Transit Bizalom

Megtaláljuk az Ön üzletének leginkább megfelelő járművet, és a vásárlás után is segítjük az ügyfeleinket. Ez a hivatásunk. Díjnyertes haszongépjárműveinkről  megbízhatóságáról RAC minőségi akkreditációval rendelkező műhelyeink gondoskodnak. Így biztos lehet benne, hogy jól döntött, amikor a Transitot választotta. 

Transit Kényelem

Az ország egyik legnagyobb,  haszongépjárművekkel kiemelten foglalkozó márkakereskedői hálózatával rendelkezünk, így az Ön Transit Centrumja biztosan nincs túl messze Öntől. Ráadásul senkitől nem kaphatja meg azt a támogatást és szakértelmet, amit a mi munkatársaink kínálhatnak Ford haszongépjárművének. 

Kishaszongépjármű Finanszírozás

Ford márkakereskedésekben és Transit Centrumokban sokféle ajánlatot talál a vásárlástól a lízingen át a vásárlás utáni megoldásokig – és az ajánlatokat igyekszünk az Ön egyéni pénzügyi igényeinek megfelelően alakítani. Így amikor minket választ, biztos lehet benne, hogy az üzlete számára a legmegfelelőbb döntést hozta meg.

A Transit modellpaletta bemutatkozik

A Ford Transit következő generációjának minden tagja okosabb, strapabíróbb és innovatívabb, mint elődeik. Erőteljes dízel motorokkal, melyek hihetetlenül üzemanyag-hatékonyak. Nem véletlen, hogy két modell is elnyerte már az Év Haszongépjárműve díjat.

Nézze meg, és próbálja ki a díjnyertes Transit modelleket a legközelebbi Transit Centrumban, és meglátja, mi mindenben lehetnek az Ön segítségére a dolgos hétköznapokban!

Ford Transit range parked outside a garage

Mire számíthat a Ford Transit Centrumokban?

Ahogy a fent felsorolt előnyökből is látszik, a Transit Centrumok nemcsak abban segítenek Önnek, hogy megtalálja a megfelelő haszongépjárművet, hanem abban is, hogy utána problémamentesen használhassa, ameddig csak akarja.

Dedikált értékesítői csapat

Csapatunk minden szükséges információval és szakértői tanácsokkal látja el Önt, így jól megalapozott döntést hozhat, amikor kiválasztja a vállalkozásának megfelelő autót.

Tesztvezetés

Tudjuk, hogy autót úgy a legjobb venni, hogy ki is próbáljuk előtte. Ezért Önnek is biztosítjuk, hogy lehetőség szerint beülhessen a kiválasztott modell volánja mögé, és személyesen is kipróbálhassa az általa nyújtott szolgáltatásokat, technológiai megoldásokat. (A rendelkezésre álló teszautókról, kérjük érdeklődjön a kiválasztott márkakereskedésben)

Tanácsadás a megfelelő felépítmény vagy átalakítás kiválasztásában

Át kell alakítania a Transitját? Semmi gond, elirányítjuk ahhoz a specialistához, aki az adott feladat elvégzésére a leginkább alkalmas.

Speciális képzésen átesett Ford szakemberek

Különlegesen képzett, tapasztalt és sokoldalú tudással rendelkező szakemberek, akik az utolsó csavarig ismerik a Ford haszongépjárműveit.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top