Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Hamarosan érkeznek > Új Ford Tourneo Connect

ÚJ TOURNEO CONNECT

2018-TÓL

Akár öt vagy hét jól variálható ülésre van szüksége, akár olyan járműre, amellyel munka után elgurulhat kedvenc hobbija helyszínére, az új Tourneo Connect egészen különleges vezetési élményt nyújt majd.

A jármű hihetetlenül sokféle üléselrendezést tesz lehetővé. Emellett alapfelszereltségként és extraként is olyan technológiákat kínál, amelyeket csak magasabb árfekvésű autóknál szokásosak. Olyan magas szintű, mégis felhasználóbarát rendszerekről van szó, mint a Hangvezérlés, a sebesség automatikus szabályozása és felügyelete, valamint a gyalogosok védelme.

A megújult külsővel és továbbfejlesztett belső térrel, a gazdaságosabb üzemeltethetőséggel, valamint az 5-csillagos NCAP biztonsági besorolással az új Tourneo Connect személy- vagy teherszállítás esetén is remek választás.

Okos megoldások, rugalmas üléselrendezés

Akár öt vagy hét jól variálható ülésre van szüksége, akár olyan járműre, amellyel munka után elgurulhat kedvenc hobbija helyszínére, az új Tourneo Connect egészen különleges vezetési élményt nyújt majd.

New Red Ford Tourneo Connect parked
Észleli a közlekedési táblákat, és reagál rájuk

Segít a sebességkorlátozás betartásában

Az új Tourneo Connect tartozéka az Intelligens sebesség asszisztens, amely a sebesség helyes megválasztását segíti, így a vezető az utat figyelheti. Először a Táblafelismerő rendszer kamerája (bekapcsolt állapotban) automatikusan érzékeli az érvényes sebességkorlátozást, majd a rendszer ennek megfelelően szabályozza a maximális sebességet.

SYNC 3 Hangvezérléssel

A fejlett Ford SYNC 3 Hangvezérléssel lehetővé teszi, hogy egyszerűen kezelje a telefonját, a zenelejátszást vagy a navigációt anélkül, hogy a kezét levenné a kormányról. A rendszert irányíthatja egyszerű hangparancsokkal vagy a mobiltelefonok és tabletek világából megszokott kézmozdulatokkal a 6”-es, színes érintőképernyő segítségével. A Live TrafficTooltip pedig segíthet a forgalmi dugók elkerülésében. Ha éhes, csak mondania kell, és máris megjelenik a legközelebbi éttermek listája. (A hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető)

Hangvezérléses és érintőképernyős SYNC 3 kommunikáció
New Ford Tourneo Connect spacious interior

Variálható ülések

A hihetetlenül praktikus Ford síkba hajtható ülésrendszernek köszönhetően a jármű belső tere könnyen átalakítható utasok, csomagok, terjedelmes vagy hosszú tárgyak akár együttes szállítására is.

Az 5-üléses Tourneo Connect második üléssora 60/40 arányban osztható. A teljesen lehajtható támlájú ülések előre buktatásával pedig maximalizálható a tér a csomagok számára. Nehéz vagy nagyméretű csomagok miatti további helyigény esetén az ülések gyorsan és egyszerűen ki is vehetők.

A 7-üléses Grand Tourneo Connect lehajtható ülésrendszerrel kínál még variálhatóbb elrendezést. A zseniális kialakításnak köszönhetően a 60/40 arányban osztható második üléssor előredöntve és a lábtérbe buktatva teljesen sík rakteret képez. Ráadásul az 50/50 arányban osztható második sor is teljesen síkba hajtható.

 

Még a gyalogosokat is megvédi

Az Ütközésmegelőző rendszer érzékeli az autó előtti járműveket és gyalogosokat. Még a jármű elé lépni készülő járókelőket is képes érzékelni. A rendszer jelzi az esetleges ütközésveszélyt, és ha a vezető nem reagál, még fékez is helyette. Ez az új technológia a gázolások súlyosságának csökkentésére, illetve akár azok elkerülésére is képes, és akár 80 km/h sebességig képes működni.

New Ford Tourneo Connect with Pre Collision Assist
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top