A VADONATÚJ FORD TOURNEO CONNECT ACTIVE

A vadonatúj Tourneo Connect Active prémium választás családi kalandokhoz, a Titanium széria minden felszereltségével, s azon felül  egyedülálló SUV-inspirálta  kialakításával.

Megtalálja benne a Tourneo Connect termékcsalád minden jól ismert intelligens technológiáját, ezúttal modernebb külső kialakítással, nagyobb belső kényelemmel és egy valódi multifunkciós jármű kalandos szellemiségével.

Az alacsonyabbra szerelt  első lökhárító, a fekete kerékjárati ívek  és a 17” vagy 18”-os csiszolt fekete könnyűfém keréktárcsák biztosítják a Tourneo Connect Active jellegzetesen robusztus megjelenését. A tetősíneknek, a rugalmas üléseknek és a praktikus tárolóhelyeknek köszönhetően az autó belső tere pont olyan kényelmes, mint amilyen vonzó a külseje.  Minden modell elérhető a Ford egyedülálló Boundless Blue karosszériaszínében.

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

Kalandra hív minden porcikája. Magabiztos, off-road stílusával, prémium anyagok dominálta belterével, intelligens technológiáival és igény szerint beállítható üléseivel az új Tourneo Connect Active tökéletes választás a családi kalandozásokhoz.

Ford Tourneo Connect showing front bumper and skid plate

ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ ÉS VÉDŐLEMEZ

Az alacsonyabbra szerelt  első lökhárító egyedi az Active szérián, a motorvédő lemez pedig biztosítja, hogy nehezebb terepen is mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Ford Tourneo Connect Active profile view

OLDALSÓ BURKOLAT ÉS KERÉKJÁRATI ÍVEK

A robusztus kerékjárat bélések  hangsúlyozzák az autó kalandra tervezett új külsejét.

PRÉMIUM KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

A Tourneo Connect Active robusztus külsejét a 17”-os, prémium minőségű, csiszolt fekete könnyűfém keréktárcsák egészítik ki. A még vonzóbb megjelenésért válassza a még szembetűnőbb 18”-os opciót!

Ford Tourneo Connect Active alloy wheel close up
Ford Tourneo Connect rear view showing roof rack

TETŐSÍNEK ALAPFELSZERELTSÉGKÉNT

A Tourneo Connect Active modellhez alapfelszereltségként tetősínek is tartoznak, amelyekre  tetőcsomagtartót, kerékpártartót, tetődobozt, kajakszállítót is szerelhet — attól függően, mire lesz szüksége a következő kalandja során.

STÍLUSOS MÉHSEJTES HŰTŐRÁCS

A feltűnő méhsejtes hűtőrács szatén-króm színvilága teszi teljessé a Tourneo Connect megjelenését, kiemelve az Active jellegzetes karakterét.

Ford Tourneo Connect front grille close up

További információkért kattintson az alábbi linkekre!