Home > Személyautók és Személyszállítók > C-MAX > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Ford C-MAX ajánlatok magánszemélyeknek

c-max

FORD C-MAX

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Ford C-Max Compact Technology 1,0l 125LE EcoBoost motorral akár bruttó
  5 090 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*

  Az ajánlat 2019. június 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát (PDF 30KB) biztosítunk.

  alt
  A Compact Technology alapfelszereltségének főbb elemei:
  • ABS, ESP és Visszagurulásgátló
  • Sebességtartó automatika sebességhatároló funkcióval
  • Kétzónás elektromos automata klímaberendezés
  • Active City Stop - ütközés megelőző rendszer
  • 16"-os 5x2 küllős könnyűfém keréktárcsa 215/55 R16-os gumikkal
  • ICE csomag 2: Rádió, 4,2" TFT kijelző, CD lejátszó, SYNC 1 - hangvezérlő rendszer, kormányról vezérelhető 6 hangszórós audiorendszer USB csatlakozóval, Bluetooth®
  • Elektromos első és hátsó ablakemelők automata funkcióval a vezető és utas oldalon  - központi zárral csukható ablakok
  • Hátsó parkolóradar

  *Az ajánlat Ford C-Max Compact Technology 1,0 l Ecoboost 125LE EUR6.2 M6 modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,63% - 24,9% érték közötti lehet, 4.072.000 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.  

  A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2019.04.01. és 2019.06.30. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja.

  A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 5,1-6,7 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 116-152 g/km. A feltüntett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

  A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

  További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555

Top