Home > Személyautók és Személyszállítók > C-MAX > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Ford C-MAX ajánlatok magánszemélyeknek

c-max

FORD C-MAX

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Ford C-Max Compact Technology 1,0 l Ecoboost 125LE EUR6.2 M6 akár bruttó 4 990 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*

  *Az ajánlat Ford C-Max Compact Technology 1,0 l Ecoboost 125LE EUR6.2 M6 modell vásárlása esetén 2018. december 31-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát (PDF 30KB) biztosítunk.

  alt
  A Compact Technology alapfelszereltségének főbb elemei:
  • 6 légzsák
  • Kétzónás elektromos automata klímaberendezés
  • Sebességtartó automatika sebességhatároló funkcióval
  • ICE csomag 2: Rádió, USB, 6 hangszóró, 4,2" TFT kijelző, CD lejátszó, SYNC 1, kormányról vezérelhető audiorendszer
  • Távirányítós központi zár

  *Az ajánlat Ford C-MAX Compact Technology 1.0T (125LE) EUR6.2 M6 modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,47% - 24,9% érték közötti lehet, 3.912.000 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, szintén a Ford Credit honlapján. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

  A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,7-6,0 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 125-152 g/km.

  További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555! 

Top