Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Személyautók és Személyszállítók > FIESTA

A FORD FIESTA

Soha rosszabb választást…

Színt és karosszériát választani könnyű. Rosszul dönteni lehetetlen.

All New Ford Fiesta ST-Line Interior

Ez aztán okos!

A műszaki megoldásoknak mindig konkrét célt kell szolgálniuk. Abban a pillanatban, amikor beindítja a Ford Fiesta motorját, modern funkciók és rendszerek egész sora kel életre. Ilyen az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika, az Adaptív sebességtartó automatika, a Sávtartási segítség és a Táblafelismerő rendszer… Olyan átgondolt és hasznos megoldásokra számíthat, amelyek nélkül hamarosan el sem tudja majd képzelni életét.

Pihentető, üdítő és intelligens

Ha az okos műszaki megoldások jól működnek otthonában, jól kell működniük az autójában is. Ezért a Fiesta a SYNC 3 technológiával könnyíti meg az életét, B&O rendszerrel teszi kellemesebbé az utazást, és nyitható panorámatetővel fokozza az élményt. Számos további funkció mellett ezzel is találkozhat a minden elképzelhető komfortot biztosító beltérben.

Élvezze a teljesítményt, használja ki a hatékonyságot!

Miért kellene választania a teljesítmény és a költségkímélő hatékonyság között? A Fiestával mindkettőt megkaphatja. Az 1,0 literes Ford EcoBoost benzinmotor hatszor nyerte el az Év motorja nemzetközi díjat. Az Auto Start-Stop indítórendszerrel üzemanyagot takarít meg, valahányszor megáll a lámpáknál. A kifinomult vezetési dinamika és a precíziós kezelés kompromisszumok nélküli, élvezetes vezetési élményt biztosít.

Számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb

A Fiesta modern műszaki megoldások egész sorával gondoskodik a bent ülők biztonságáról és a jármű védelméről egy esetleges baleset esetén. Kulcsfontosságú funkció az Active City Stop Alacsony sebességen működő ütközésmegelőző rendszer, az Ajtóélvédő, valamint a SYNC 3 Vészhelyzeti Asszisztenssel. De ez még nem minden. Az autó számos más eszközzel is segít a balesetek megelőzésében.

Fiesta Active: 2018-tól érkezik

Praktikum, rugalmasság, kaland és élmény: a Fiesta Active mindebben bővelkedik. Ez a világ első Fiesta crossover modellje. Nem véletlenül Active a neve: ez az autó egy SUV stílusát kínálja magasabb üléseivel és robosztusabb megjelenésével. Élvezze a valódi Fiesta vezetési dinamikát a páratlan élményért!

Promo

 

Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Valószínűleg ez is tetszeni fog

Top