Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Személyautók és Személyszállítók > FIESTA

AZ ÚJ FORD FIESTA ECOBOOST HYBRID

A már kapható Ford EcoBoost hibrid motor a fürge Ford Fiesta hatékonyságának új szintjét képviseli.

A mild hibrid nagyobb teljesítményt16 lóerővel egyenértékű, 20%-kal sebesebb gyorsulást és 10%-kal jobb üzemanyag-hatékonyságotFord Fiesta Ecoboost 1200 – 1800 biztosít a Ford Fiesta megszokott vezetési élménye mellett.

Soha rosszabb választást…

Színt és karosszériát választani könnyű. Rosszul dönteni lehetetlen.

All New Ford Fiesta ST-Line Interior

Élvezze egy hibrid autó teljesítményét és hatékonyságát

A mild hibrid változatban is elérhető Ford Fiesta minden eddiginél hatékonyabb lett.

A fejlett EcoBoost hibrid rendszerét úgy terveztük meg, hogy minimalizálja a jármű károsanyag kibocsátását, szükség esetén pedig extra támogatást nyújtson a benzinmotornak. Fejlett öntöltő technológiájának köszönhetően a jármű menet közben tölti fel az akkumulátorait.

Dízelhajtás okosabban

A Ford Fiesta 1,5 és 2,0 literes EcoBlue motorjaiban a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmaztuk a teljesítmény, a nyomaték és a gazdaságosság javítása, valamint a károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében. A lenyűgöző teljesítményű, 120 vagy 190 lóerős motorokhoz típustól függően manuális- vagy automata sebességváltót is választhat. 

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

Teljesítmény kompromisszumok nélkül

Az 1,5 literes Ford EcoBoost benzinmotor a közvetlen üzemanyag-befecskendezés és a turbófeltöltés mellett hengerlekapcsoló technológiát is alkalmaz, ezért a járműnek nemcsak a teljesítménye, de a hatékonysága is egészen lenyűgöző.
A 120 és 150 LE-s változatokban is választható erőforrások mindegyike képes a hagyományos 1,5 literes motorokra jellemző teljesítményre, ám azoknál jóval kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás és alacsonyabb CO2-kibocsátás mellett.

Ez aztán okos!

A műszaki megoldásoknak mindig konkrét célt kell szolgálniuk. Abban a pillanatban, amikor beindítja a Ford Fiesta motorját, modern funkciók és rendszerek egész sora kel életre. Ilyen az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika, az Adaptív sebességtartó automatika, a Sávtartási segítség és a Táblafelismerő rendszer… Olyan átgondolt és hasznos megoldásokra számíthat, amelyek nélkül hamarosan el sem tudja majd képzelni életét.

Pihentető és felüdítő

Ha az okos műszaki megoldások zökkenőmentesen működnek otthonában, jól kell működniük az autóban is. A Ford Fiesta a SYNC 3 technológiával könnyíti meg életét, B&O hangrendszerrel teszi kellemesebbé az utazást, és nyitható panorámatetővel nyit ablakot a világra minden út során. Emellett a FordPass alkalmazás segítségével bárhonnan csatlakozhat Ford Fiesta járművéhez, és még több intelligens funkcióhoz férhet hozzá. Számos további funkció mellett ezzel is találkozhat a minden elképzelhető komfortot biztosító beltérben.

Számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb

A Fiesta modern műszaki megoldások egész sorával gondoskodik a bent ülők biztonságáról és a jármű védelméről egy esetleges baleset esetén. Kulcsfontosságú funkció az Active City Stop Alacsony sebességen működő ütközésmegelőző rendszer, az Ajtóélvédő, valamint a SYNC 3 Vészhelyzeti Asszisztenssel. De ez még nem minden. Az autó számos más eszközzel is segít a balesetek megelőzésében.

Fiesta Active: 2018-tól érkezik

Praktikum, rugalmasság, kaland és élmény: a Fiesta Active mindebben bővelkedik. Ez a világ első Fiesta crossover modellje. Nem véletlenül Active a neve: ez az autó egy SUV stílusát kínálja magasabb üléseivel és robosztusabb megjelenésével. Élvezze a valódi Fiesta vezetési dinamikát a páratlan élményért!

Promo

 

Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Valószínűleg ez is tetszeni fog

Top