Ford Mustang Mach‑E®

Teljesen elektromos telivér, Ford BlueCruise kompatibilitással.A Ford BlueCruise funkcióhoz

Kezdőár:

17 900 000 Ft-tól

Ez a kiválasztott opció ajánlott kiskereskedelmi ára. Ha Ön finanszírozási ajánlatot kapott, abban ez az opció nem szerepel.

Az ikon, elektromos változatban. Jellegzetes Mustang® magabiztosság, tisztán elektromos teljesítménnyel. Akár 599 km hatótávolságGyorstöltés Mach-E intro és több mint 500 000 töltőállomás Európa-szerte. Ford Mustang Mach‑E® elektromos SUV – ne olvadjon be a tömegbe!

0-100 km/óraMach-E Acceleration 2022

0

másodperc

Maximális hatótáv akárWLTP Extended Range battery updated

0

km

Gyors töltés kb. 10 perc alattEV Fast charge

0

km

Backplate image

A Ford SYNC 4A egy felhőalapú fedélzeti információs és szórakoztató rendszerSYNC 4A updated, mely fejlett útvonaltervezést és társalgási hangfelismerést tesz lehetővé.

Ford Mustang Mach-E panoramic roof

Panorámatető

Engedje be a fényt az opcionális panorámatetőn át! A speciális bevonat nyáron hűvösebb, télen melegebb belső teret biztosítMach-E panoramic roof.

Az opcionális erőteljes 10 hangszórós B&O hangzástól* Ön is elámul majd! A kézhasználat nélkül nyitható csomagtérajtó* megkönnyíti a hozzáférést a Mustang Mach-E csomagtartójához, mely akár 100 liter extra tárolóhelyet** biztosít.

BlueOval™ Charge Network töltőhálózatunkban már több mint 500 000 töltőállomás található, és számos megoldást kínálunk az otthoni töltési igények kielégítésére.
 

Ismerje meg a töltést

Technológia

Élvezze a zökkenőmentes kommunikációt útközben Maradjon kapcsolható – a vezeték nélküli telefontöltés alapfelszereltség****.

  

  

Ford Mustang Mach-E® GT

Ford Mustang Mach-E GT driving

Az összes Mustang Mach-E® modell

  

  

Nyílt terepre tervezve

A white Ford Mustang Mach-E parked above a city with a person leanin on it

* Opcióként elérhető a Tech+ csomag részeként.

** A rakomány mennyiségét és a terhelhetőséget a súly és a súlyeloszlás korlátozza. A képen egy opcionális elválasztó látható (81 l-re csökkenti a kapacitást).

*** Kizárólag SYNC 4 és FordPass Connecttel rendelkező járműveken érhető el.

**** A vezeték nélküli töltő lehetővé teszi egy kompatibilis Qi vezeték nélküli töltőeszköz töltését a töltőfelületen A vezeték nélküli töltőeszközök befolyásolhatják a beültetett orvosi eszközök, köztük a szívritmus-szabályozók működését. Ha van beültetett orvosi eszköze, javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával.