MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Érdeklődőknek > Válasszon extrákat > Tartozékok > Ford Performance Alkatrészek
Ford Mustang logo

Ford Performance Alkatrészek

Ezt látni, hallani és érezni kell

A Ford több mint 100 éve egyike a világ legkiválóbb autógyárainak. Hosszú és sikerekben gazdag története során számos versenyágban bizonyította kimagasló szakértelmét és páratlan technikai tudását. A Ford GT, a Ford Mustang valamint az RS és ST modellek a versenyek világában mindig is az adott kor csúcstechnológiáját képviselték. E legendás járművek sportos és ambiciózus vezetői számára ajánl a Ford egy különleges termékcsaládot: a Ford Performance Alkatrészeket. Kizárólag a legkiválóbb mérnökökkel és specialistákkal együttműködésben kifejleszett és a Ford legszigorúbb tartóssági tesztjein vizsgált alkatrészek nyerhetik el a csúcsteljesítményt igazoló Ford Performance minőségi tanúsítvány.

Ismerje meg a Ford Performance Tartozékokat

Ford Performance cars lineup

Performance alkatrészek köre

Mindegy, hogy csak egy kis teljesítménynövelő tuningot szeretne vagy ellenkezőleg, a maximumot akarja kihozni Fordjából, a Performance termékcsaládban megtalálja, amit keres:

  • Kerekek
  • Járműtest
  • Utastér
  • Motor
  • Karosszéria
  • Meghajtás

Ford Lifestyle Kollekció

Tudjuk jól, hogy a különböző karakterű vezetők stílusához különböző kiegészítők és extrák illenek, ezért Performance Kollekciónkat úgy terveztük meg, hogy azok tükrözzék az Ön versenyszellemét.

Ford Performance
Ford Performance Parts
Top