MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Érdeklődőknek > Válasszon extrákat > Tartozékok > A legnépszerűbb haszongépjármű tartozékok > Vonóhorog
Tow Bar

Vonóhorog

Bármit is vontasson, nyugodtan rábízhatja magát.

Biztonságos és tökéletesen illik az autójához.

Rögzített vonóhorog

A Ford rögzített vonóhorog biztonságosan csatlakozik az autóhoz, és tökéletesen kompatibilis a Transit Van és a Transit Connect elektronikus rendszerével.

Nyugodt lehet, bármit is vontat: a Ford rögzített vonóhorogban nem fog csalódni. A vontatmány tökéletesen kapcsolódik a Transit Van és a Transit Connect elektronikus rendszeréhez és mivel nem távolítható el, ezzel a vonóhoroggal az autója mindig készen áll egy újabb kalandra. Ha Ford Ranger, Transit Custom vagy Transit Courier járműve van, a Brink® rögzített vonóhorog az ideális választás.

Levehető vonóhorog

Élvezze az autója elektronikus rendszerével teljesen kompatibilis, könnyen kezelhető, levehető vonóhorog előnyeit!

A vonóhorgok általában fixen rögzítettek, így számolni kell azzal, hogy kiállnak az autó hátuljából. Viszont a levehető változatot egyszerűen eltávolíthatja, amikor nincs rá szüksége. Az eredeti Ford levehető vonóhorog a Transit Connect modellek számára érhető el, a Brink® levehető vonóhorog pedig a Transit Custom modellekhez választható.

Az elektronikus csatlakozás a lehető legmagasabb minőségben működik, mivel úgy terveztük, hogy tökéletesen csatlakozzon a CAN Bus rendszerű autókhoz, így akadálytalanul működhet a Fordja elektronikai rendszere és a biztonsági funkciók. Mind maga a vonóhorog, mind az elektronikai része átesett a törvény által előírt kompatibilitási vizsgálatokon.

A Ford elektronikai rendszere lehetővé teszi az Utánfutó stabilizátor (az Elektronikus menetstabilizáló rendszer része) működését is, ha a rendszer elérhető. Így, amikor az utánfutó sodródni kezd, a rendszer automatikusan átirányítja a motor nyomatékát és működésbe hozza a fékeket, amennyire szükséges, hogy segítsen visszanyerni az irányítást a jármű felett.

A Ford elektronikai megoldásának köszönhetően könnyen a sávján belül maradhat, hála az Utánfutó stabilizátornak. A rendszer észleli az utánfutó kígyózó mozgását, és automatikusan csökkenti a sebességet, hogy az irányítás újra az Ön kezébe kerüljön. A rendszer a motornyomaték csökkentésével lelassítja az autót, és növeli a fékerőt is.

Nézze meg, milyen vonóhorgot választhat a Transitjához: tájékozódjon Ford Tartozék Katalógusból, vagy keresse fel Ford márkakereskedőjét!

Search For Tow Bars

Milyen kiegészítőket vehet az autójához?

Vonóhorog keresése Válasszon modellt!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top