MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Cars > Kisautók

Városi autó, kompakt autó, kompakt SUV vagy akár kompakt személyszállító… Ön milyen kisautót keres? A mieink jól kormányozhatók, könnyen leparkolhatók és kellemesen vezethetők. 

Kisautókból álló kínálatunk minden modelljét olyan csúcstechnológiákkal szereltük fel, mint a többszörös díjnyertes EcoBoost benzinmotor vagy a Ford SYNC Hangvezérléssel. 

Ugyanakkor minden modellnek megvan a saját stílusa és személyisége. 

Ön melyiket választja?

Mi kell egy tökéletes kisautóba?

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC rendszer

A Ford SYNC technológia segít, hogy biztonságosan csevegjen és szórakozzon vezetés közben. Egyszerű hangparancsokkal irányíthatja: indíthat és fogadhat hívásokat, helyeket kereshet a közelben, de akár a kedvenc zenéit is lejátszhatja.

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

A forradalmi Ford EcoBoost benzinmotor olyan erőt biztosít, amit eddig csak a nagyobb motoroktól szokhattunk meg, miközben kevesebb üzemanyagot fogyaszt, és a CO2-kibocsátása is alacsonyabb.

Ford Active City Stop

Active City Stop Alacsony sebességen működő biztonsági rendszer

Az Active City Stop Alacsony sebességen működő biztonsági rendszer képes automatikusan fékezni, ha az előttünk haladó autó hirtelen megáll. Így megelőzheti a dugóban gyakran bekövetkező utoléréses baleseteket, vagy csökkentheti az autó sérülését.

Blue Ford Puma driving in city

Az Ford Puma

A kompakt méretű, Ford Puma nagyszerű benyomást kelt, bárhol is tűnik fel. Legújabb városi autónkat a csúcstechnológiát képviselő EcoBoost Hybrid motorunk hajtja, ez alkalommal is meggyőző teljesítménnyel és elképesztő hatékonysággal. A beltér szinte zsúfolásig tele fejlett technológiával: az Aktív ki-/beparkolás segítő automatikával a zsúfolt városi utcákon is magabiztosan parkolhat le, a zseniális B&O hangrendszer szinte koncerttermet varázsol az utastérbe, míg a fejlett SYNC 3 kommunikációs rendszerrel bárhol, bárkivel kapcsolatot teremthet. És akkor még szót sem ejtettünk az olyan praktikus megoldásokról, mint a Síkba hajtható ülésrendszer vagy az új MegaBox tárolórekeszek, ahová a gond nélkül elrejtheti a sáros sportfelszerelést. Az Puma egy méretét meghazudtolóan nagyvonalú kompakt SUV.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top