MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Érdeklődőknek > Válasszon extrákat > Tartozékok > A legnépszerűbb haszongépjármű tartozékok
Hozza ki a legtöbbet járművéből!

Hozza ki a legtöbbet járművéből!

HDD üléshuzat

HDD üléshuzat 

Strapabíró, vízálló üléshuzat, mely segít megvédeni járműve eredeti szöveteit a szennyeződésektől. Egyedileg szabva a tökéletes illeszkedés érdekben és a legmagasabb szintű előírásoknak megfelelően gyártva, hogy hosszú távon garantáljuk tartósságát.

Wallbox

Egyszerű és gyors töltés otthon? Fali töltőállomásaink segítségével ez sem akadály. A készülékek felhasználóbarát felépítéssel, időjárásálló kialakítással rendelkeznek, amely lehetőséget ad a belső és külső telepítésre egyaránt. A FordPass és FordPass Pro alkalmazások segítségével kezelheti a csatlakoztatott Wallbox-ot, és kontrollálhatja a hozzáférést is.

Wallbox
ARB kemping

ARB kemping

Nem kell mindennek a munkáról szólnia! A hétvégi zavartalan pihenéshez minden szükséges kiegészítőt megtalál az ARB kempingfelszerelései között. Beépített konyha, tetősátor, árnyékoló és még számos más praktikus kiegészítő teszi majd még kényelmesebbé a kikapcsolódást.

Négy évszakos szőnyegek

Az eredeti Ford négy évszakos gumi- és velúrszőnyegek, azon felül, hogy tökéletesen illeszkednek a Ford modellekhez, megvédik autóját a kosztól és a nedvességtől is. Biztonságos rögzítésüknek köszönhetően, nem mozdulnak el, így biztosítva a kényelmes vezetést.

Négy évszakos szőnyegek
Vonóhorog

Vonóhorog

Hozza ki a maximumot autójából, és szállítsa biztonságosan rakományát. Az elektronikus csatlakozókat úgy terveztük, hogy tökéletesen kompatibilisek legyenek az autó elektromos rendszerével.

Külső szállítás

Még hatékonyabb szállítás a külső kiegészítőink segítségével. Válogasson a tetősínek, kereszttartó rudak, és hátsó létrák között, hogy még több felszerelést vihessen magával egy út alatt.

Külső szállítás
Belső szállítás

Belső szállítás

Járműve raktere többre képes, mint gondolná. Választható kiegészítőink megkönnyítik a különböző áruk és felszerelések szállítását. A belső tetősínnel, vagy rögzítő hálóval például fixálhatja a rakományt, a térelválasztóval pedig biztonságosan elkülönítheti a különböző tárgyakat. A rakodás folyamatát a csúszásmentes bevonattal ellátott keményfa padló teszi még könnyebbé.

Select Your Model

Milyen kiegészítőket vehet az autójához?

Válassza ki a modellt!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top