MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Érdeklődőknek > Válasszon extrákat > Tartozékok > A legnépszerűbb haszongépjármű tartozékok
A legnépszerűbb haszongépjármű tartozékok

A legnépszerűbb haszongépjármű tartozékok

Mobil biztonsági védőfal

Különleges idők különleges megoldásokat igényelnek. Ezért is ajánlunk az új Ford haszongépjárművekhez most a vezetőfülke méreteire szabott, plexi védőfalat. Az átlátszó és rugalmas védőfal segítségével könnyebben betarthatja a távolságtartási előírásokat, megóvhatja munkatársai egészségét és megőrizheti vállalkozása működőképességét. Vezető és utasa így nagyobb biztonságban és nyugalomban utazhat a Ford haszongépjárművekben.

Tow Bar

Vonóhorog

Hozza ki a maximumot az autójából, és szállítsa biztonságosan a rakományát! Az elektronikus csatlakozókat úgy terveztük, hogy tökéletesen kompatibilisek legyenek az autó elektromos rendszerével.

Tetőcsomagtartó

A tetősín vagy a keresztrudak nélkülözhetetlenek, ha a tetőn szeretne szállítani valamit. Számos tartozék közül választhat, attól függően, hogy mit szeretne a segítségükkel fuvarozni. 

Roof Rack
Thule®+ Professional

Rakomány a tetőn

Használja hatékonyan az autó tetejét is! Számos olyan, a Fordokhoz tervezett kiegészítő kapható, amelyekkel könnyedén szállíthat különböző eszközöket, ilyen például a létratartó, a vezetéknek, csöveknek való tok vagy a rögzítőövek.

Belső szállító rendszerek

Hadd cipekedjen Ön helyett az autó! Számos kiegészítő közül választhat, amelyek megkönnyítik a különböző áruk biztonságos szállítását az autó rakterében. A belső tetősínnel például rögzítheti a rakományt, a térelválasztóval pedig elszeparálhatja a különböző tárgyakat. A rakodást a csúszásmentes bevonattal ellátott keményfa padló könnyíti meg.

Interior Transportation Solutions
Rear Ladder

Hátsó létra

Miért ne tenné könnyebbé az életét, miért ne könnyítené meg a rakodást? A hátsó létrával könnyen és kényelmesen elérheti a tetőcsomagtartót.

Szőnyegek

Eredeti Ford négyévszakos gumi- és velúrszőnyegek, amelyek tökéletesen illeszkednek a Ford modellekhez, megvédik azokat a kosztól és a nedvességtől. Biztonságosan rögzíthetők a padlóhoz, így nem mozdulnak el és nem zavarják a pedálok használatát.

Floor Mats
Alloy Wheels

Könnyűfém keréktárcsák

Tegye még stílusosabbá az autóját egy könnyűfém keréktárcsával!

Keréktárcsáinkat úgy terveztük, hogy a Ford modellek tökéletes kiegészítői legyenek. A legjobb, rozsdamentes anyagokból készültek, így a téligumival is bátran használhatók.

Select Your Model

Milyen kiegészítőket vehet az autójához?

Válassza ki a modellt!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top