MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Hasznos információk > COVID-19 Coronavirus Advice
Ford Care Code

Óvintézkedések az ügyfelek biztonsága és a szolgáltatások biztosítása érdekében

A koronavírus hazai terjedését a Ford Magyarország márkakereskedései rendkívül komolyan veszik és mindent elkövetnek az újabb fertőzések megakadályozása érdekében. 

Cégünk

  • folyamatosan figyelemmel kíséri az eseményeket, 
  • a lehető legrövidebb időn belül reagál a változó helyzetre, 
  • szigorúan betartja a hatóságok vonatkozó előírásait és ajánlásait,
  • késlekedés nélkül megteszi az ügyfelek, a vásárlók és alkalmazottak védelme érdekében szükséges óvintézkedéseket.

Célunk, hogy a hatósági előírások maradéktalan betartása mellett márkakereskedéseink és szervizeink működése zavartalan, ügyfeleink kiszolgálása pedig biztonságos és zökkenőmentes legyen.

Mobil biztonsági védőfal

Különleges idők különleges megoldásokat igényelnek. Ezért is ajánlunk az új Ford haszongépjárművekhez most a vezetőfülke méreteire szabott, plexi védőfalat. Az átlátszó és rugalmas védőfal segítségével könnyebben betarthatja a távolságtartási előírásokat, megóvhatja munkatársai egészségét és megőrizheti vállalkozása működőképességét. Vezető és utasa így nagyobb biztonságban és nyugalomban utazhat a Ford haszongépjárművekben.

Ford Care Code

Ford Óvintézkedések

Akár szervizbe kell vinnie a Fordját, akár új autót keres, mindent megteszünk, hogy Ön mielőbb biztonságosan visszatérhessen az utakra. Ezért vezettük be a Ford Óvintézkedéseket, melyek a távolságtartási szabályoktól, a kísérő nélküli tesztvezetésen és az érintésmentes szolgáltatásokon át még számos egyéb biztonsági és kényelmi intézkedést foglalnak magukba.

Ford Vonal

Legyen szó a Ford Országúti Segélyszolgálatról, segítségről baleset esetén, katalógusigénylésről, tesztvezetésre jelentkezésről, egy márkakereskedő címéről vagy éppen az autója szervizeléséről, hívjon minket bátran.

Ford Vonal:

+36 1 7 777 555
Man holding a phone
Family at home waving  at Ford employee

Új korszak a Ford szervizekben 

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink biztonságban érezzék magukat nálunk, ezért szervizeinkben különböző biztonságos, érintésmentes és digitális szolgáltatásokat vezettünk be.  Az Online Szerviz Bejelentkezéstől, az Érintésmentes Hozom-Viszem szolgáltatáson és a csereautó lehetőségen át egészen a szervizelt autók fertőtlenítéséig, mindent megteszünk, hogy Ön újra biztonságban közlekedhessen járművével.

Tudjon meg többet

Támogatjuk vállalkozását

Segítünk újraindítani flottáját, és lendületbe hozni vállalkozását. Üzleti partnereinket számos hasznos ötlettel és új szolgáltatással támogatjuk, hogy tevékenységüket ismét hatékonyan és biztonságosan folytathassák.

Ford dealer greeting customer at Ford Services
FordPass App

Az intelligens közlekedés itt kezdődik.

Töltse le és fedezze fel FordPass mobilalkalmazásunkat.

Tudjon meg többet Letöltés

Top