Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Személyautók és Személyszállítók > TOURNEO CONNECT > Modellek és Specifikációk > Active

ÚJ FORD TOURNEO CONNECT ACTIVE

Bármelyiket is választja a Ford Tourneo Connect Active 5- és 7-üléses változatai közül, ez a sokoldalú MPV bármikor készen áll, hogy elvigye Önt és szeretteit egy izgalmas családi kirándulásra. Kihívást jelentő terepen a mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű (opcionális) gondoskodik a jármű stabilitásáról és haladásáról azáltal, hogy a motor nyomatékát mindig a legjobban tapadó kerekekre irányítja. A jármű továbbfejlesztett képességeit pedig robusztus, új külső hangsúlyozza, mellyel sehol nem marad észrevétlen. A Ford Tourneo Connect Active utasterében is fejlett technológiai megoldások sora teszi kényelmesebbé és biztonságosabbá az utazást. Például ebben az autóban is alapfelszerelés a FordPass Connect modem, ami a fedélzeti Wi-Fi-n keresztül bárhol elérhetővé teszi a világháló szolgáltatásait.

Legfontosabb jellemzők

Kalandra hív kívül-belül. Külsejét tekintve azonnal feltűnik, hogy az új Tourneo Connect Active markáns off-road stílust kapott. Belül pedig prémium minőségű anyagok, intelligens technológiák és rugalmasan alakítható ülések várják az utasokat. Tökéletes kombináció a sokfelé utazó családok számára. 

Kalandra hív

A Tourneo Connect Active modellt úgy terveztük, hogy minden eddiginél hatékonyabban juttassa el utasait a szabadba. A megemelt hasmagasság és az opcionálisan rendelhető, mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű segítségével kihívást jelentő terepen is könnyedén boldogul. Az új tetősíneken kerékpárokat, szörfdeszkákat, vagy bármilyen egyéb csomagot biztonsággal rögzíthet. Az egyedi megjelenésű, 17"-os könnyűfém keréktárcsák, a jellegzetes Ford Active hűtőrács és a kerékjárat szélesítés pedig markáns megjelenést kölcsönöz a járműnek, bárhol is jár. 

Ford Tourneo Connect Active parked on a mountain road
Ford Tourneo Connect Active central view of dashboard and windscreen

Sokoldalú belső tér

A prémium kárpitozás kifinomult megjelenést kölcsönöz a Tourneo Connect Active  belterének. Emellett stílusos részletmegoldások - például az üléseket, sebességváltót, a kormánykereket és a padlószőnyeget díszítő „Nordic Blue” varrás - adnak sajátos karaktert a jármű utasterének. 

A jellegzetes Ford Active küszöbborítások segítenek, hogy autóját megóvja a használatból eredő, leggyakoribb sérülésektől. Az ötletes üléselrendezés pedig lehetővé teszi, hogy a jármű belső tereit igényeinek megfelelően alakítsa, így az utasok mellett akár nagyméretű, vagy hosszú csomagokat is szállíthat benne.

Nem ijed meg a kihívásoktól

A Tourneo Connect Active modellt úgy terveztük, hogy nehéz terepen is könnyedén mozogjon. A manuális sebességváltóval szerelt járműveinknél egy mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű csökkenti a kerekek kipörgését azáltal, hogy a motor nyomatékát a legjobb tapadású kerekekre irányítja. A megoldás lazább szerkezetű, egyenetlen talajon különösen előnyös, hiszen olyan körülmények között javítja a jármű stabilitását és segíti a rakomány célba juttatását, amikor arra a legnagyobb szükség van.

Ford Transit Connect Active engine diagram

Széles motorválaszték

Fejlett EcoBlue dízelmotorok meggyőző, akár 120 lóerős teljesítménnyel és egyenletes nyomatékkal.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Felszereltség és technikai specifikáció

Fedezze fel a modell felszereltségeit online katalógusunkból!

Ford Tourneo Connect
Top