Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT CONNECT > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Teljesítmény és hatékonyság

Válassza a legújabb Ford EcoBoost benzinmotort vagy a megújult Ford EcoBlue dízelmotorokat, a Ford Transit Connect modellje erős, tartós és hatékony társa lesz a munkavégzés során! Emellett olyan vezetési élményt nyújt mind a 6-sebességes manuális, mind a 8-sebességes automata váltós változat, melyet nehéz felülmúlni. Ilyen egy tökéletes munkatárs.

Ford Transit Connect engine

1,5 literes EcoBlue dízelmotor

Az új 100 és 120 lóerős TDCi dízelmotorok még erősebbek, még hatékonyabbak és még alacsonyabb a fogyasztásuk, valamint a károsanyag-kibocsátásuk. Városi és hosszabb, autópályás utazásoknál is jól jön, hogy mennyire könnyedén adják le a kellő nyomatékot – különösen hasznos ez kanyarodás vagy előzés közben.

1,0 literes Ford EcoBoost benzinmotor

Turbófeltöltés, közvetlen üzemanyag-befecskendezés és változó szelepvezérlés. A díjnyertes* Ford EcoBoost motorok ugyanolyan teljesítményre képesek, mint a nagyobb társaik, viszont jóval kevesebbet fogyasztanak, és jelentősen alacsonyabb a károsanyag-kibocsátásuk is.

Ford EcoBoost engine diagram
Interior of Ford Transit with SelectShift automatic transmission detail

Kifinomult, 8-sebességes automata váltó

A 120 lóerős dízelmotorral felszerelt Transit Connect modelleken elérhető a fejlett, új, 8-sebességes automata váltó, melynek köszönhetően az autó még jobban gyorsul és szinte észrevétlenül vált a fokozatok között. Nem csoda, hiszen a Ford mérnökei teljesen újratervezték, hogy még élvezetesebbé tegyék a vezetést, optimalizálják a fogyasztást és a lehető legjobb teljesítményt hozzák ki az autóból.

Alacsonyabb fogyasztás az Auto Start-Stop rendszerrel

A Közlekedési lámpánál vagy dugóban várakozó, üresbe tett jármű motorját a rendszer automatikusan leállítja, miközben az olyan alapvető funkciók, mint például a fényszórók, a klíma, a rádió és a Ford SYNC rendszer tápellátása, továbbra is biztosított. Amint ismét lehet haladni, csak nyomja ki a kuplungot, tegye egyesbe az autót, illetve automata váltó esetén csak nyomja meg a gázt, és a motor máris beindul. Az Auto Start-Stop különösen a városi forgalomban hatékony, ahol akár 10%-kal is képes csökkenteni a (városi) fogyasztást.

Interior of Ford Transit with Auto start stop detail
Interior of Ford Transit with A 6-speed transmission

A hatsebességes váltóval üzemanyag takarítható meg

A Transit Connect hatsebességes manuális váltójának köszönhetően gazdaságosabb és hatékonyabb is. Útközben a megfelelően magas sebesség elérése után 6. sebességfokozatra váltva üzemanyag takarítható meg. Ön is észreveszi majd, hogy a váltás simább és gyorsabb is.

Top