MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT CONNECT > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Teljesítmény és hatékonyság

Válassza a legújabb Ford EcoBoost benzinmotort vagy a megújult Ford EcoBlue dízelmotorokat, a Ford Transit Connect modellje erős, tartós és hatékony társa lesz a munkavégzés során! Emellett olyan vezetési élményt nyújt mind a 6-sebességes manuális, mind a 8-sebességes automata váltós változat, melyet nehéz felülmúlni. Ilyen egy tökéletes munkatárs.

Ford Transit Connect engine

A motorja éppolyan keményen dolgozik, mint Ön

A Ford Transit Connecthez választhatja a Ford legkorszerűbb dízelmotorjait és az 1,0 literes EcoBoost benzinmotort is. Bármelyik mellett dönt, a fejlett turbófeltöltéses erőforrások nagy teljesítményt és kiemelkedő üzemanyaghatékonyságot biztosítanak a mindennapokban.

1,0 literes Ford EcoBoost benzinmotor

A díjnyertes, közvetlen befecskendezésű és változó szelepvezérlésű, turbófeltöltős Ford Ecoboost motorok éppolyan teljesítményt nyújtanak, mint a nagyobb társaik, csak éppen alacsonyabb fogyasztás és kedvezőbb CO2 kibocsátás mellett.

Ford EcoBoost engine diagram
Interior of Ford Transit with SelectShift automatic transmission detail

Kifinomult, 8 sebességes automata váltó

A 120 lóerős dízelmotorral felszerelt Transit Connect modelleken elérhető a fejlett, új, 8 sebességes automata váltó, melynek köszönhetően az autó még jobban gyorsul és szinte észrevétlenül vált a fokozatok között. Nem csoda, hiszen a Ford mérnökei teljesen újratervezték, hogy még élvezetesebbé tegyék a vezetést, optimalizálják a fogyasztást és a lehető legjobb teljesítményt hozzák ki az autóból.

Alacsonyabb fogyasztás az Auto Start-Stop rendszerrel

A Közlekedési lámpánál vagy dugóban várakozó, üresbe tett jármű motorját a rendszer automatikusan leállítja, miközben az olyan alapvető funkciók, mint például a fényszórók, a klíma, a rádió és a Ford SYNC rendszer tápellátása, továbbra is biztosított. Amint ismét lehet haladni, csak nyomja ki a kuplungot, tegye egyesbe az autót, illetve automata váltó esetén csak nyomja meg a gázt, és a motor máris beindul. Az Auto Start-Stop különösen a városi forgalomban hatékony, ahol akár 10%-kal is képes csökkenteni a (városi) fogyasztást.

Interior of Ford Transit with Auto start stop detail
Interior of Ford Transit with A 6-speed transmission

A hatsebességes váltóval üzemanyag takarítható meg

A Transit Connect hatsebességes manuális váltójának köszönhetően gazdaságosabb és hatékonyabb is. Útközben a megfelelően magas sebesség elérése után 6. sebességfokozatra váltva üzemanyag takarítható meg. Ön is észreveszi majd, hogy a váltás simább és gyorsabb is.

Top