A VADONATÚJ FORD TRANSIT COURIER

Több hely vállalkozása növekedéséhez.

 Az új Transit Courier kívülről továbbra is kompakt, de hosszabb, szélesebb és magasabb, mint elődje. Sőt, okosabb is. Az új Transit Courierban elegendő hely van két EURO-raklap számára, és a csatlakoztathatóság, a biztonság és a választható motorok tekintetében is előreléptünk.  

Válasszon a benzin, a dízel és a 100%-ban elektromos E-Transit Courier közül. 

Az erőteljes, új megjelenéssel és a továbbfejlesztett képességekkel lehet, hogy Ön már meg is találta a tökéletes partnert ötletei megvalósításához. 

VÁLASSZON MOTORT

Válasszon a fejlett elektromos, benzin- és dízelmotorok közül.

Transit Courier rear ¾ loadspace

HASZNÁLHATÓSÁG

Az új, tágasabb Transit Courierral a kompakt megoldások határait feszegetjük. 

Az 1,8 m-es rakodási hossz 2,6 m-re nő a rakodónyílással ellátott válaszfal használatával. A kerékjárati ívek közötti 1,22 m-es távolság két EURO-raklap szállítására alkalmas, maximális hasznos teherbírása 850 kgTooltip. Az 1,25 m megemelt tetőmagasság növeli az amúgy is jelentős térfogatot. Az E-Transit Courier további 50 literes hozzáférhető tárhellyel rendelkezik az első csomagtérben.

Transit Courier interior cabin

CSATLAKOZTATHATÓSÁG

A Transit Courier felszereltségének része a legújabb SYNC 4 – 8" vagy 12”-os érintőképernyővel és okostelefon-tükrözési funkcióval. Beépített modemmel rendelkezik a továbbfejlesztett csatlakoztathatóság, a valós idejű navigáció és a vezeték nélküli frissítések érdekében. A modem számos csatlakoztatott biztonsági és járműállapot-ellenőrző funkciót is tartalmaz, melyek biztosítják a kapcsolattartást és az irányítást.

Transit Courier interior

VEZETÉSI ÉLMÉNY

A Transit Courier számos olyan speciális funkcióval rendelkezik, amelyek segítik a vezetőt a napi munka során. Az intelligens vezetéstámogató rendszerekTooltip, többek között az Adaptív sebességtartó automatika Sávtartási segítséggel, az Ütközésmegelőző rendszer, az Intelligens sebesség asszisztens és a Tolatóradar – könnyebbé, intelligensebbé és biztonságosabbá teszik a vezetést, a parkolást és a munkátTooltip.

ELÉRHETŐ MODELLEK

Széles karossszéria, motor és hajtás választékával az új Ford Transit Courier minden igényt kielégít.

E-Transit Courier

E-TRANSIT COURIER

Tájékoztatást kérek

Red Transit Courier

TRANSIT COURIER

Tájékoztatást kérek

További információkért kattintson az alábbi linkre