AZ ÚJ FORD E-TRANSIT

Kompromisszumoktól mentes és teljesen elektromos.

A Ford E-Transitot úgy terveztük, hogy messzemenőkig támogassa vállalkozása fenntarthatósági céljait, miközben éppolyan strapabíró, sokoldalú és erős, mint bármelyik Transit.

Bárhová is szólítja a kötelesség, az E-Transittal bátran elvállalhatja a megbízást, hiszen 400 Voltos 68 kWh-ás kapacitású akkumulátorára támaszkodva egyetlen töltéssel akár 317 km-t is megtehet vele. Sőt, az E-Transittal még a károsanyag-kibocsátás csökkentését előíró zónákban is szabadon közlekedhet. Új hatótáv-kalkulátorunk segítségével a vezetési körülményeitől függően megbecsülheti járműve hatótávolságát. Próbálja ki a hatótáv-kalkulátorunkat.

Az E-Transit kétféle magassággal és háromféle hosszal rendelhető, raktere pedig elérheti a 15,1 köbmétertTooltip. Valójában azonban 25 különböző konfigurációból választhat, így bármilyen igényei is legyenek, egészen biztosan talál megfelelő modellt a vállalkozása számára.

VÁLASSZON E-TRANSITOT IGÉNYEI SZERINT

Legyen szó nagyobb utastérről vagy tágasabb raktérről, zárt áruszállítóról vagy átalakításra kész alvázról - az új Ford E-Transitok között Ön is megtalálja a legmegfelelőbb változatot, amit vállalkozása speciális igényeihez alakíthat.

L2 = Közepes tengelytáv, L3 = Hosszú tengelytáv, L4 = Hosszú tengelytáv EF

H2 = Közepes tető, H3= Magas tető

NÉZZE MEG MŰKÖDÉS KÖZBEN

E-Transit front three-quarter view

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

EGYSZERŰ TÖLTÉS

E-Transit charging graphic

CSATLAKOZTATOTT SZOLGÁLTATÁSOK

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Akár egy járművel dolgozik, akár öttel, a FordPass Pro mobilalkalmazás megfelelő eszközt nyújt ahhoz, hogy hatékonyan felügyelje autói működését, szervizigényét és biztonságát. Az ingyenes alkalmazás segítségével bármikor ellenőrizheti járművei tartózkodási helyét és műszaki állapotát, nyithatja és zárhatja az ajtókat, beállíthatja a töltési időket és még sok minden egyebetE-Transit FordPass.

Fedezze fel a FordPass Pro funkcióit

FŐBB JELLEMZŐK

FORD SYNC 4

A Ford SYNC 4 egy felhőalapú kommunikációs és szórakoztató rendszer. A felhőalapú kapcsolat segítségével a SYNC 4 fejlett útvonaltervezést és beszédhang-felismerést biztosít, a vezeték nélküli frissítések pedig gondoskodnak róla, hogy az E-Transit kezelőfelülete mindig naprakész legyen. Az okostelefonok vezeték nélküli integrációja, a jármű töltésének kezelése, a megújult 12"-os érintőképernyő és még számos intelligens funkció teszi a SYNC 4E-Transit SYNC 4rendszert jóformán nélkülözhetetlenné.

PRO POWER ONBOARD RENDSZER

Az E-Transit nagy kapacitású akkumulátoraival áramot biztosít elektromos gépei és szerszámai számára. Az extraként rendelhető fedélzeti Pro Power Onboard rendszer generátor nélkül is 2,3 kW teljesítményre képes, így a szabványos, 230 V-os csatlakozóaljzatokhoz gond nélkül csatlakoztathat fúrót, fűrészt, laptopot, vagy bármilyen más elektromos eszközt.

ECO VAGY GAZDASÁGOS ÜZEMMÓD

Eco (gazdaságos) üzemmódba kapcsolva a rendszer úgy módosítja az autó beállításait, hogy a még rendelkezésre álló energiával a lehető legnagyobb távolságot tehesse meg. A rendszer többek között korlátozza a végsebességet, mérsékeli a jármű gyorsulását, és kevesebb energiát használ a klímaberendezés működéséhez is. Az E-Transit hatótávolságának maximalizálása érdekében aktiválhatja az L-módot is, így a jármű a fékezés közben felszabaduló energiával menet közben is tölti az akkumulátorokat.

ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre