ÚJ FORD E-TRANSIT

Kompromisszumoktól mentes és teljesen elektromos.

A Ford E-Transitot úgy terveztük, hogy messzemenőkig támogassa vállalkozása fenntarthatósági céljait, miközben éppolyan strapabíró, sokoldalú és erős, mint bármelyik Transit.

Bárhová is szólítja a kötelesség, az E-Transittal bátran elvállalhatja a megbízást, hiszen 400 Voltos 68 kWh-ás kapacitású akkumulátorára támaszkodva egyetlen töltéssel akár 317 km-t is megtehet vele. Sőt, az E-Transittal még a károsanyag-kibocsátás csökkentését előíró zónákban is szabadon közlekedhet. Új hatótáv-kalkulátorunk segítségével a vezetési körülményeitől függően megbecsülheti járműve hatótávolságát. Próbálja ki a hatótáv-kalkulátorunkat.

Az E-Transit kétféle magassággal és háromféle hosszal rendelhető, raktere pedig elérheti 15,1 köbmétertTooltip. Valójában azonban 25 különböző konfigurációból választhat, így bármilyen igényei is legyenek, egészen biztosan talál megfelelő modellt a vállalkozása számára.

VÁLASSZON E-TRANSITOT IGÉNYEI SZERINT

Legyen szó nagyobb utastérről vagy tágasabb raktérről, zárt áruszállítóról vagy átalakításra kész alvázról - az új Ford E-Transitok között Ön is megtalálja a legmegfelelőbb változatot, amit vállalkozása speciális igényeihez alakíthat.

L2 = Közepes tengelytáv, L3 = Hosszú tengelytáv, L4 = Hosszú tengelytáv EF

H2 = Közepes tető, H3= Magas tető

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

EGYSZERŰ TÖLTÉS

INTELLIGENS CSATLAKOZTATÁS

TELJESÍTMÉNY KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

FENNTARTÁSI KÖLTSÉG

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre