Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT MINIBUSZ

ÚJ TRANSIT MINIBUSZ

Az új Ford Transit Minibusz akár 18 fő számára is kényelmes és stílusos utazási élményt nyújt. Olyan hasznos technológiákkal van felszerelve, mint az elektromos oldalsó ajtók és az elektromos aljzatok. És most először beépített FordPass Connect modemmel, ami az utasoknak 4G WiFi hálózatot, a navigációs rendszernek pedig valós idejű forgalmi adatokat biztosít.

Katalógusok és árlisták

Első osztályú dizájn

A megbízhatóság és a kényelem hívta életre, a professzionalizmus és minőség jegyében született. Ez az új Transit Minibusz!

New Transit Minibus interior showing space for up to 18 seats

Tartósság és kifinomultság

Az új Transit Minibusz a megbízhatóság és a kényelem jegyében született. A több mint 18 ülőhely mindig elegendő helyet biztosít az utasok és csomagjaik számára, a strapabíró anyagok pedig garantálják, hogy a Minibusz sokáig megőrizze legjobb állapotát. Az elektromos oldalsó ajtó és az elektromosan működtethető oldalsó fellépő jobban megkönnyítik a ki- és beszállást mint valaha. Emellett a Minibuszban megtalálható elektromos aljzatok segítenek, hogy minden készülék használatra kész legyen egész úton!

Célirányos technológiai fejlesztések

Az új Transit Minibusz fejlett technológiai megoldásainak köszönhetően Önnek minden alkalommal különleges vezetési élményben lesz része. Az intelligens Adaptív sebességtartó automatika használatával a hosszú utazások kevésbé lesznek fárasztóak, és a jármű hatékonysága is javul. A Választható vezetési üzemmódok - Normál, Csúszós út, Vontatás és az új EcoMode - lehetővé teszi, hogy a jármű teljesítményét a különböző feladatokhoz és körülményekhez igazítsa. A fejlett Holttérfigyelő rendszer és a széles látószögű első- és hátsó kamerák pedig hozzájárulnak, hogy Ön még nagyobb biztonságban jusson el úti céljához.

New red Transit Minibus trailing another car with Cruise Control technology
Ford engine diagram scheme

Teljesítmény igény szerint

A széles választékban elérhető, továbbfejlesztett, 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően az új Transit Minibusz erősebb és hatékonyabb, mint valaha. A Transit Minibusz ezek mellett HDT (Heavy Duty Truck) motorral is rendelhető, ami még nagyobb teljesítményt biztosít. Az akár 170 lóerős motorokhoz igény szerint választható manuális- és automata sebességváltó. Bármelyik erőforrás mellett dönt, biztos lehet benne, hogy az a legszigorúbb Euro HDT6.0 kibocsátási előírásoknak is megfelel.

Összeköttetésben a világgal

Az új Ford Transit Minibusz mostantól FordPass Connect modemmelFordPass Connect 2019 is választható. Ez a innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFiWi-Fi hotspot hu, ami lehetővé teszi, hogy utasai menet közben is csatlakozhatnak az internetre, vagy a SYNC 3 navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok, melyeknek köszönhetően utasaival időben érkezhet a megadott úti célra. Sőt, a rendszer segítségével a jármű műszaki állapotát is ellenőrizheti és időben felkészülhet a szükséges javításokra.

Ford Transit Minibus FordPass Connect
pre-collision assist demonstrative graphic

Technológia, ami megóvja Önt és utasait

Az új Transit Minibusz fejlett technológiai megoldásainak és intelligens rendszereinek tervezésénél a biztonság volt az egyik legfontosabb szempont. A Gyalogosfelismerő rendszerrel kombinált Ütközésmegelőző rendszer észleli a Transit Minibusz előtti útszakaszon tartózkodó, vagy az útirányt keresztező járműveket, gyalogosokat és figyelmezteti a vezetőt jelenlétükre. Ha a vezető nem reagál a jelzésekre, a rendszer automatikusan aktiválja a fékeket. A balesetmegelőző rendszerek mellett kifinomult riasztórendszerrel is felszereltük a Transitot, ami lopás ellen védi a járművet és az utastérben található értékeket.

Felszereltség és technikai specifikáció

Ismerje meg a modell felszereltségét és technikai specifikációját, vagy töltse le katalógusunkat!

Two Gold Ford Transit Minibuses in front of building
Ford Promotions

Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Valószínűleg ez is tetszeni fog

Top