Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT

TRANSIT VAN

Még kifinomultabb és hasznosabb kommunikációs technológia. Erősebb és hatékonyabb motorok. Rugalmasabb teljesítmény - akár intelligens összkerékhajtással is. Feltűnő, új formavilág. És az 5 tonnás Transit esetében még lenyűgözőbb teherbírás.

Íme a legmasszívabb, legsokoldalúbb és legmegbízhatóbb áruszállítónk, a Ford Transit Van! 

*A szállítható rakomány mennyiségét annak súlya és eloszlása is befolyásolja.

Katalógusok és árlisták Felszereltség és technikai specifikáció (PDF 2.4MB)

Okos és erős

A legújabb dizájn friss, modern megjelenést kölcsönöz az ikonikus Transit formáknak, a körültekintően megtervezett kabinban pedig egy vadonatúj műszerfal és fejlett technológiai megoldások segítik a vezető munkáját.

New Ford Transit Van

Kivételes méretű és teherbírású raktér egyszerű hozzáféréssel

A Transit Van méretei mindhárom dimenzióban lenyűgözőek. Figyelemre méltó a rakterület hossza, (kerékjáratok közötti) szélessége és hasznos belmagassága is. Mivel a 15,1 m³-es raktérben a rakomány hossza akár 3 m, súlya pedig akár 2,4 tonna is lehet, az új 5 tonnás Transit elegendő helyet biztosít ahhoz, hogy szinte bármit elszállítson. A szélesen nyíló ajtók, az optimalizált nyitási magasság és hátsó fellépő pedig könnyű hozzáférést biztosít ehhez a hatalmas raktérhez.

*A szállítható rakomány mennyiségét annak súlya és eloszlása is befolyásolja.

Segítünk, hogy hatékonyabb lehessen

A Transitban fejlett technológiai megoldások sora áll rendelkezésére ahhoz, hogy még hatékonyabban végezhesse munkáját. Ilyen például a Holttérfigyelő rendszer és a Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer, melyek sávváltás vagy tolatás esetén figyelmeztetik Önt az esetleges veszélyforrásokra. Az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika pedig a parkolási manővereket könnyíti meg. Az új, intelligens Adaptív sebességtartó automatika a hosszú, autópályás utazásokat teszi kevésbé fárasztóvá és gazdaságosabbá, míg az autópályát elhagyva az Intelligens összkerékhajtás gondoskodik róla, hogy a Transit a kihívást jelentő felületeken is magabiztosan mozogjon. Az autóba továbbá beépítésre került egy új, fejlett Tolatókamera, egy lefelé világító, hátsó ajtó feletti lámpa és egy széles látószögű frontkamera is. Így a vezető mindig szemmel tarthatja a jármű teljes környezetét. Megannyi hasznos funkció és szolgáltatás, melyek nélkül hamarosan el sem tudja képzelni az életét.

Továbbfejlesztett motortechnológia

A továbbfejlesztett, 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotorok új generációjának köszönhetően az új Transit erősebb és hatékonyabb, mint valaha. Ön is biztosan megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő motort, mely négy különböző teljesítményben érhető el és akár 185 LE teljesítményre és 415 Nm nyomaték leadására képes. Bármelyiket is választja, biztos lehet abban, hogy megfelel a szigorú Euro 6.2-es károsanyag-kibocsátásra vonatkozó követelményeknek. A jármű ráadásul elérhető ún. mild Hybrid Electric Vehicle (mHEV) kivitelben is. Ez a modell még gazdaságosabb üzemanyag-fogyasztást és még alacsonyabb CO2-kibocsátást biztosít.

Összeköttetésben a világgal

A Ford Transit mostantól FordPass Connect modemmel* is választható. Ez az innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFiWi-Fi hotspot hu, vagy az autó navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok***

A FordPass mobil-alkalmazással használva Ön a telefonján is ellenőrizheti, hogy bezárta-e az ajtókat, melyeket szükség esetén távolról is nyithat és zárhat. Akkor sem kerül kellemetlen helyzetbe, ha esetleg elfelejtette, hol parkolt le, hiszen az alkalmazás segítségével a térképen is azonosíthatja járműve helyzetét. A FordPass Connect modem Magyarországon jelenleg nem elérhető.

Ford Transit SYNC3

Intelligens rendszer, ami segít megelőzni az ütközéseket és védi a gyalogosokat

Az Ütközésmegelőző rendszer Gyalogosfelismerő funkcióval és a radarok abban segítik a vezetőt, hogy észlelik a gépkocsi előtt az úton tartózkodó vagy az útirányt keresztező járműveket, gyalogosokat és figyelmezteti a vezetőt jelenlétükre. Ha a vezető nem reagál a jelzésekre, a rendszer automatikusan működteti a fékeket, mellyel bizonyos frontális ütközések elkerülhetők, vagy azok következményei csökkenthetők.

Egy Van, számtalan variációban

Egy, kettő vagy több utas. L2, L3 és L4 járműhossz. H2 and H3 tetőmagasság.

Válasszon egy Transitot és konfigurálja vállalkozása igényeinek megfelelően.

Van

Kivételes méretű raktér, hatalmas kapacitással.

A Ford Transit Van egy kivételesen rugalmas és nagyszerűen alkalmazkodó haszongépjármű. Bármi is legyen a feladat, a háromféle raktérhosszal, többféle össztömeggel és erőátviteli konfigurációval is elérhető Transitok között biztosan talál megfelelőt.

Duplakabinos Van

Szállítsa biztonságban munkatársait és eszközeiket.

A Ford Transit Duplakabinos Van egy átgondoltan megtervezett áruszállító, biztonságos 7-üléses utasfülkével és rugalmasan alakítható, akár 10,6 m³-es raktérrel.

Ford Promotions


Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top