Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT

Munkára terveztük

Magabiztos vezetés változékony körülmények között is

Az Intelligens összkerékhajtás (AWD) rendszer meghatározza a nedves, száraz vagy jeges körülmények, illetve a különböző terepviszonyok által megkövetelt tapadást, kanyarodáshoz szükséges egyensúlyt és reagálóképességet. A technológia a követelményeknek megfelelően eltérő nyomatékot juttat az egyes kerekekre. Ez az „igény szerinti nyomatékot biztosító rendszer" kivételes kezelhetőséget és nagyobb hatékonyságot nyújt.

Iroda 4 keréken

Mivel a jármű beépített mobil kapcsolattal került kialakításra, minden korábbinál könnyebb a munkavégzés, bárhol is tartózkodjon éppen. A vezetőfülke olyan felszereltségekből épül fel, melyekkel mindent könnyen a keze ügyében tarthat. Így például rendelkezésére áll egy vagy két 12V-os csatlakozóaljzat, AUX és USB csatlakozó, pohártartók, elegendő hely egy laptop vagy papíralapú iratok számára, illetve egy opcióként elérhető utasülés alatti tárolórekesz.

Ford EcoBlue TDCi motorok

A gondos mérnöki munkának köszönhetően megfelelnek a szigorú Euro 6.2 károsanyag-kibocsátási elvárásoknak. A Transit Ford EcoBlue 2 literes TDCi motorjai egyszerre nyújtanak kiemelkedő teljesítményt és alacsony fogyasztást (akár 6,1 l/100km), valamint károsanyag-kibocsátást (162g/km CO2). Az üzemeltetési költségeket tovább csökkenti a megnövelt szervizintervallum: 60 000 km vagy 2 év. Három motorváltozattal rendelhető: 105 LE / 360 Nm, 130 LE / 385 Nm és 170 LE / 405 Nm. Így minden igényre megtalálja a megfelelő Transitot

Folyamatos védelem felborulás ellen

A Borulásgátló működését támogatva, a Ford egyedi borulásérzékelője segíti a gépjármű stabilitásának megtartását, magas súlypont, illetve éles kanyarok esetén is.

A leghatékonyabb helykihasználás 

A Transit rakterében most jobban és könnyebben megy a munka, mint korábban bármikor. Újragondoltuk az oldalfalak dőlésszögét, hogy még meredekebbek legyenek, és a tetőt kicsit megemeltük, hogy maximalizáljuk a hasznosítható teret. Minden modell hosszabb, mint az elődje volt, így biztosan elfér bennük minden szabványos méretű cső, tábla, szőnyeg vagy akár létra…

Egy áruszállító, számtalan variáció

Egy, kettő vagy több utas. L2, L3 és L4 karosszériahossz. H2 és H3 tetőmagasság.

Válasszon egy Transit-modellt, amelyet aztán vállalkozása jellegétől függően konfigurálhat!

Zárt áruszállító

Maximális terhelhetőség és befogadóképesség.

A Ford Transit zárt áruszállító nagyon jól variálható és sokoldalúan alakítható az igényeknek megfelelően. Válasszon a háromféle raktérhossz, egy sor megengedett legnagyobb össztömegérték és hajtáslánc-konfiguráció közül! Mondja el, hogy mit szeretne, és megtaláljuk az igényeinek megfelelő Transitot!

Duplakabinos zárt áruszállító

Biztonságos személy- és poggyászszállítás

A Ford Transit duplakabinos zárt áruszállító kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy alkalmas legyen akár hét személy szállítására, és biztonságos választófal mögött 10,6 köbméteres variálható raktérrel is rendelkezzen.

Ford Transit spacious interior
Ford Transit Van interior
Promo
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Valószínűleg ez is tetszeni fog

Top