Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT ALVÁZAK

FORD TRANSIT ALVÁZ

A Ford Transit Alvázak kiemelkedően sokoldalú tagjai a Transit modellcsaládnak. Bármilyen teherautóra is legyen szüksége vállalkozásának - platós áruszállítóra, billenőplatós járműre vagy éppen hűtőkocsira - a Transit Alvázak kiváló alapot biztosítanak hozzá. Ismerje meg az eddigi legerősebb és legmegbízhatóbb Ford Transit alvázunkat, amely mostantól intelligens összkerékhajtással (AWD) és 5 tonnás kivitelben is rendelhető.

A szállítható rakomány mennyiségét annak súlya és eloszlása is befolyásolja.

Katalógusok és árlisták Transit Alváz Felszereltség és specifikáció (PDF 2.5MB)

Sokoldalú, megbízható, hatékony

Útközben a Transit Alváz az Ön irodája. Ezért is tartottuk a tervezésnél kiemelten fontosnak, hogy egyszerre legyen kényelmes és strapabíró, erős és hatékony, és ami a legfontosabb, rendkívül megbízható.

Hatékonynak terveztük

A Ford Transit Alváz fejlett technológiájának köszönhetően még hatékonyabban végezheti a munkáját. Az Adaptív sebességtartó automatika nem csak a hosszú autóutakat teszi kényelmesebbé, de az üzemanyag gazdaságosabb felhasználáshoz is hozzájárul. Az autópályát elhagyva az Intelligens összkerékhajtás gondoskodik róla, hogy a Ford Transit a kihívást jelentő terepen is magabiztosan mozogjon. A Választható vezetési üzemmódokat használva pedig beállíthatja, hogy a járműve miképpen viselkedjen a legkülönbözőbb útviszonyok mellett.

Fejlesztett motortechnológia

A továbbfejlesztett 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően a Ford Transit Alváz modellek minden eddiginél erősebbek és hatékonyabbak. A négyféle változatban is elérhető, akár 185 LE teljesítménnyel és 405 Nm nyomatékkal rendelkező erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust.

Man using app on construction site

Összeköttetésben a világgal

A Ford Transit Alváz mostantól FordPass Connect modemmelFordPass Connect 2019 is választható. Ez az innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE Wi-FiWi-Fi hotspot hu, vagy a SYNC 3 navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok. A FordPass Pro mobilalkalmazással párosítva távolról is ellenőrizheti, illetve nyithatja és zárhatja a jármű ajtajait. Ráadásul az alkalmazással akár 5 hozzákapcsolt jármű műszaki állapotát is nyomon követheti, így időben értesül róla, ha valamelyiknél karbantartásra, javításra van szükség.

Biztonságosra terveztük

A Ford Transit Alvázakban intelligens vezetéstámogató technológiák és biztonsági rendszerek sora gondoskodik arról, hogy a járművel együtt Ön és értékes rakománya is épségben jusson el úti céljához. A veszélyforrásokra figyelmeztető Ütközésmegelőző rendszertől a tapadásért és stabilitásért felelős intelligens technológiai megoldásokig minden egyes fejlesztésünk középpontjában az Ön védelme állt.

New Transit Chassis Cab pre-collision assist graphic
New Ford Transit Chassis Cab side view

Elismerten sokoldalú

A Ford Transit Alvázak széles körben ismertek figyelemre méltó sokoldalúságukról és rugalmasságukról. A járművek 5 különböző megengedett legnagyobb össztömegű változatban választhatók, így ideális alapot kínálnak a legkülönbözőbb típusú felépítményekhez. Az 5 tonnás modell hasznos teherbírása eléri a 2960 kg-ot, ezért nehezebb felépítményekhez is tökéletes választás, nagyobb teherbírásával pedig jelentősen gyorsítja a munkát.

Új Ford Ranger Alváz 

A robusztus, megbízható és terepen is használható járműveket igénylő iparágak számára kínál remek alternatívát a sokrétűen átalakítható Ford Ranger Alváz. A 2020-as Nemzetközi Pick Up Díj nyertese és Európa legkeresettebb pick upja nyomán készült Ranger Alváz merev, keretre épített karosszériája szilárd alapot biztosít akár 3270 kg bruttó össztömegű, 3500 kg-os vonóerővel rendelkező járművek kialakításához is. A típusnak már az alapkivitelű változata is választható összkerékhajtással, ami megkérdőjelezhetetlen off-road képességeket biztosít számára. Kihívást jelentő környezetben az új Ranger Alváz okos választást jelent az egyedi felépítményekben gondolkodók számára.

Építsen a saját Ranger Alvázára

Az Év Pick Up-ja 2020-ban

Kabinváltozatok akár 7 személyes utastérrel

Szimpla kabinos, Dupla kabinos, Nyitott kabinos alacsony padlós változatok - L1-től L5-ös tengelytávval (rövid, közepes, hosszú, hosszú tengelytáv meghosszabbított alvázzal, extra hosszú tengelytáv meghosszabbított alvázzal): a Dupla kabinos változatban akár 7 személy számára elegendő hely: válassza Transit Fülkés Alvázt, és szabja vállalkozása igényeire a járművét.

Promo

 

Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Valószínűleg ez is tetszeni fog

Top