Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT ALVÁZAK

ÚJ FORD TRANSIT ALVÁZ

Az új Ford Transit Alváz kiemelkedően sokoldalú, hiszen a különböző felépítményekkel szinte bármilyen teherautó kialakítható belőle. Akár sík platós vagy billenő platós áruszállítóra vagy akár hűtős teherautóra van szüksége vállalkozásának, az új Ford Transit Alváz az eddigi legtartósabb és legmegbízhatóbb alapot biztosítja ehhez.

Katalógusok és árlisták Új Transit Alváz Felszereltség és specifikáció (PDF 2.5MB)

Sokoldalú, megbízható, hatékony

Útközben az új Transit Alváz az Ön irodája. Ezért is tartottuk a tervezésnél kiemelten fontosnak, hogy egyszerre legyen kényelmes és strapabíró, erős és hatékony, és ami a legfontosabb, rendkívül megbízható.

Hatékonyra tervezve

Az új Ford Transit Alváz fejlett technológiája könnyebbé és hatékonyabbá teheti a mindennapi munkát. Az elektromos szervokormányzás például alacsony sebességnél megkönnyíti a manőverezést, míg nagy sebességnél kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a jármű irányítását. Az autópályákon kiválóan alkalmazható intelligens Adaptív sebességtartó automatika a hosszú utakat kevésbé fárasztóvá és gazdaságosabbá teszi. Végül a Testreszabható vezetési tulajdonságokkal - Normál, Csúszós út, Sár, Vontatás és EcoMode - az útviszonyokhoz és az adott feladathoz igazíthatja a jármű viselkedését.

Fejlesztett motortechnológia

A továbbfejlesztett 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően az új Ford Transit Alváz modellek minden eddiginél erősebbek és hatékonyabbak. A négyféle változatban is elérhető, akár 185 LE teljesítménnyel és 405 Nm nyomatékkal rendelkező erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust.

Man using app on construction site

Összeköttetésben a világgal

A Ford Transit Alváz mostantól FordPass Connect modemmelFordPass Connect 2019 is választható. Ez az innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE Wi-FiWi-Fi hotspot hu, vagy a SYNC 3 navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok. A FordPass Pro mobilalkalmazással párosítva távolról is ellenőrizheti, illetve nyithatja és zárhatja a jármű ajtajait. Ráadásul az alkalmazással akár 5 hozzákapcsolt jármű műszaki állapotát is nyomon követheti, így időben értesül róla, ha valamelyiknél karbantartásra, javításra van szükség. (A FordPass Pro Magyarországon jelenleg nem elérhető.)

Biztonságosra terveztük

A Ford Transit Alvázakban intelligens vezetéstámogató technológiák és biztonsági rendszerek sora gondoskodik arról, hogy a járművel együtt Ön és értékes rakománya is épségben jusson el úti céljához. A veszélyforrásokra figyelmeztető Ütközésmegelőző rendszertől a tapadásért és stabilitásért felelős intelligens technológiai megoldásokig minden egyes fejlesztésünk középpontjában az Ön védelme állt.

New Transit Chassis Cab pre-collision assist graphic
New Ford Transit Chassis Cab side view

Elismerten sokoldalú

A Ford Transit Alvázak sokoldalúságukról és rugalmasságukról híresek. A négy különböző megengedett legnagyobb össztömegű változatú alváz ideális alapot biztosít a legkülönbözőbb felépítményekhez, 2683 kg-os maximális teherbíró képességével pedig gyorsan végez a legtöbb feladattal.

Kabinváltozatok akár 7 személyes utastérrel

Szimpla kabinos, Dupla kabinos, Nyitott kabinos alacsony padlós változatok - L1-től L5-ös tengelytávval (rövid, közepes, hosszú, hosszú tengelytáv meghosszabbított alvázzal, extra hosszú tengelytáv meghosszabbított alvázzal): a Dupla kabinos változatban akár 7 személy számára elegendő hely: válassza Transit Fülkés Alvázt, és szabja vállalkozása igényeire a járművét.

Promo

 

Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Valószínűleg ez is tetszeni fog

Top