Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT ALVÁZAK

FORD TRANSIT ALVÁZ

A Ford Transit Alváz kiemelkedően sokoldalú, hiszen a különböző felépítményekkel szinte bármilyen teherautó kialakítható belőle. Akár sík platós vagy billenő platós áruszállítóra vagy akár hűtős teherautóra van szüksége vállalkozásának, a Ford Transit Alváz az eddigi legtartósabb és legmegbízhatóbb alapot biztosítja ehhez.

Katalógusok és árlisták Transit Alváz Felszereltség és specifikáció (PDF 2.5MB)

Sokoldalú, megbízható, hatékony

Útközben a Transit Alváz az Ön irodája. Ezért is tartottuk a tervezésnél kiemelten fontosnak, hogy egyszerre legyen kényelmes és strapabíró, erős és hatékony, és ami a legfontosabb, rendkívül megbízható.

Hatékonyra tervezve

Az új Ford Transit Alváz fejlett technológiája könnyebbé és hatékonyabbá teheti a mindennapi munkát. Az elektromos szervokormányzás például alacsony sebességnél megkönnyíti a manőverezést, míg nagy sebességnél kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a jármű irányítását. Az autópályákon kiválóan alkalmazható intelligens Adaptív sebességtartó automatika a hosszú utakat kevésbé fárasztóvá és gazdaságosabbá teszi. Végül a Testreszabható vezetési tulajdonságokkal - Normál, Csúszós út, Sár, Vontatás és EcoMode - az útviszonyokhoz és az adott feladathoz igazíthatja a jármű viselkedését.

Fejlesztett motortechnológia

A továbbfejlesztett 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően a Ford Transit Alváz modellek minden eddiginél erősebbek és hatékonyabbak. A négyféle változatban is elérhető, akár 185 LE teljesítménnyel és 405 Nm nyomatékkal rendelkező erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust.

Man using app on construction site

Összeköttetésben a világgal

A Ford Transit Alváz mostantól FordPass Connect modemmelFordPass Connect 2019 is választható. Ez az innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE Wi-FiWi-Fi hotspot hu, vagy a SYNC 3 navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok. A FordPass Pro mobilalkalmazással párosítva távolról is ellenőrizheti, illetve nyithatja és zárhatja a jármű ajtajait. Ráadásul az alkalmazással akár 5 hozzákapcsolt jármű műszaki állapotát is nyomon követheti, így időben értesül róla, ha valamelyiknél karbantartásra, javításra van szükség. (A FordPass Pro Magyarországon jelenleg nem elérhető.)

Biztonságosra terveztük

A Ford Transit Alvázakban intelligens vezetéstámogató technológiák és biztonsági rendszerek sora gondoskodik arról, hogy a járművel együtt Ön és értékes rakománya is épségben jusson el úti céljához. A veszélyforrásokra figyelmeztető Ütközésmegelőző rendszertől a tapadásért és stabilitásért felelős intelligens technológiai megoldásokig minden egyes fejlesztésünk középpontjában az Ön védelme állt.

New Transit Chassis Cab pre-collision assist graphic
New Ford Transit Chassis Cab side view

Elismerten sokoldalú

A Ford Transit Alvázak sokoldalúságukról és rugalmasságukról híresek. A négy különböző megengedett legnagyobb össztömegű változatú alváz ideális alapot biztosít a legkülönbözőbb felépítményekhez, 2683 kg-os maximális teherbíró képességével pedig gyorsan végez a legtöbb feladattal.

Kabinváltozatok akár 7 személyes utastérrel

Szimpla kabinos, Dupla kabinos, Nyitott kabinos alacsony padlós változatok - L1-től L5-ös tengelytávval (rövid, közepes, hosszú, hosszú tengelytáv meghosszabbított alvázzal, extra hosszú tengelytáv meghosszabbított alvázzal): a Dupla kabinos változatban akár 7 személy számára elegendő hely: válassza Transit Fülkés Alvázt, és szabja vállalkozása igényeire a járművét.

Promo

 

Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Valószínűleg ez is tetszeni fog

Top