Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT ALVÁZAK

ÚJ FORD TRANSIT ALVÁZ

Az új Ford Transit Alváz kiemelkedően sokoldalú, hiszen a különböző felépítményekkel szinte bármilyen teherautó kialakítható belőle. Akár sík platós vagy billenő platós áruszállítóra vagy akár hűtős teherautóra van szüksége vállalkozásának, az új Ford Transit Alváz az eddigi legtartósabb és legmegbízhatóbb alapot biztosítja ehhez.

Katalógusok és árlisták Új Transit Alváz Felszereltség és specifikáció (PDF 2.5MB)

Sokoldalú, megbízható, hatékony

Útközben az új Transit Alváz az Ön irodája. Ezért is tartottuk a tervezésnél kiemelten fontosnak, hogy egyszerre legyen kényelmes és strapabíró, erős és hatékony, és ami a legfontosabb, rendkívül megbízható.

Még intelligensebb Sebességtartó automatika

Állítsa be az Önnek megfelelő sebességet az Adaptív sebességtartó automatikával. A intelligens rendszer felismeri az útszakaszon érvényes sebességkorlátozásokat és a jármű sebességét az adott határokon belül tartja. A fejlett radar technológia folyamatosan érzékeli az előttünk haladó lassabb járműveket, és az előre beállított követési távolság fenntartásával automatikusan módosítja a Transit Alváz sebességét. Az akadályok elhárulása után a rendszer a korábban beállított sebességre gyorsítja fel a járművet.

Fejlesztett motortechnológia

A továbbfejlesztett 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően az új Ford Transit Alváz modellek minden eddiginél erősebbek és hatékonyabbak. A négyféle változatban is elérhető, akár 185 LE teljesítménnyel és 405 Nm nyomatékkal rendelkező erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust.

New Transit Chassis Cab interior LCD screen close up

Összeköttetésben a világgal

Az új Ford Transit Alváz mostantól FordPass Connect modemmelFordPass Connect 2019 is választható. Ez az innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFiWi-Fi hotspot hu, ami lehetővé teszi, hogy utasai menet közben is csatlakozhassanak az internetre, vagy a SYNC 3 navigációs rendszerébe továbbított*** valós idejű forgalmi adatok, melyeknek köszönhetően utasaival időben érkezhet a megadott úti célra. Sőt, a rendszer segítségével a jármű műszaki állapotát is ellenőrizheti és időben felkészülhet a szükséges javításokra. (A FordPass Connect jelenleg Magyarországon nem elérhető.)

Védelem a gyalogosoknak is

A Gyalogosfelismerő rendszerrel együttműködő Ütközésmegelőző rendszer abban segíti a vezetőt, hogy észrevegye a jármű előtt haladó lassabb gépkocsikat, illetve a hirtelen feltűnő gyalogosokat. Amennyiben a vezető nem reagál a rendszer audiovizuális jelzéseire, automatikusan működésbe hozza a fékeket. Ez a technológiai megoldás segít elkerülni a lehetséges baleseteket, illetve csökkenti azok súlyosságát. A Vészfék-rásegítő segítségével a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni a vészhelyzetekben. A rendszer érzékeli, milyen erővel nyomja a vezető a féket, és ezt az erőt szükség esetén automatikusan fokozza.

New Ford Transit Chassis Cab side view

Transit felépítmény és megnövekedett terhelhetőség

  • Lapos, erős alvázszerkezet a különféle felépítményekhez.
  • A csavaros hátsó záróelem lehetővé teszi az alvázhossz személyre szabását hegesztés nélkül.
  • Alapfelszereltség a magasabb súlyponthoz tervezett felfüggesztés, hogy a nagy felépítménnyel is megbirkózzon.

Kabinváltozatok akár 7 személyes utastérrel

Szimpla kabinos, Dupla kabinos, Nyitott kabinos alacsony padlós változatok - L1-től L5-ös tengelytávval (rövid, közepes, hosszú, hosszú tengelytáv meghosszabbított alvázzal, extra hosszú tengelytáv meghosszabbított alvázzal): a Dupla kabinos változatban akár 7 személy számára elegendő hely: válassza Transit Fülkés Alvázt, és szabja vállalkozása igényeire a járművét.

Promo

 

Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Valószínűleg ez is tetszeni fog

Top