FORD TRANSIT ALVÁZ

A Ford Transit Alvázak kiemelkedően sokoldalú tagjai a Transit modellcsaládnak. Bármilyen teherautóra is legyen szüksége vállalkozásának - platós áruszállítóra, billenőplatós járműre vagy éppen hűtőkocsira - a Transit Alvázak kiváló alapot biztosítanak hozzá. Ismerje meg az eddigi legerősebb és legmegbízhatóbb Ford Transit alvázunkat, amely mostantól intelligens összkerékhajtással (AWD) és 5 tonnás kivitelben is rendelhető.

A szállítható rakomány mennyiségét annak súlya és eloszlása is befolyásolja.

A LEGKERESETTEBB FÜLKETÍPUS

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

Ford Ranger Chassis Cab in a factory Hall

ÚJ FORD RANGER ALVÁZ

A robusztus, megbízható és terepen is használható járműveket igénylő iparágak számára kínál remek alternatívát a sokrétűen átalakítható Ford Ranger Alváz. A 2020-as Nemzetközi Pick Up Díj nyertese és Európa legkeresettebb pick upja nyomán készült Ranger Alváz merev, keretre épített karosszériája szilárd alapot biztosít akár 3270 kg bruttó össztömegű, 3500 kg-os vonóerővel rendelkező járművek kialakításához is. A típusnak már az alapkivitelű változata is választható összkerékhajtással, ami megkérdőjelezhetetlen off-road képességeket biztosít számára. Kihívást jelentő környezetben az új Ranger Alváz okos választást jelent az egyedi felépítményekben gondolkodók számára.

Építsen a saját Ranger Alvázára

Car park with various Ford Transit Chassis Cabs

ÁTALAKÍTÁSOK

Szabja vállalkozása igényeire új Ford Transitját! Tudjon meg többet a Ford és partnerei által kínált  átalakítási lehetőségekről, felépítményekről és egyéb hasznos információkról.

Fedezze fel

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre