Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT ALVÁZAK

Praktikus, tartós, hatékony

Ford Transit Chassis Cab side view

Kevésbé fárasztó, sokkal gazdaságosabb utazás

A Beállítható sebességhatárolóval elérhető Sebességtartó automatika segít megtartani az Ön által előre beállított sebességet. Ezzel üzemanyag takarítható meg, csökkenthető a gyorshajtás veszélye, valamint – akárcsak a többi Sebességtartó automatika esetén – nem kell a lábát a gázpedálon tartania, mivel a rendszer fenntartja a választott sebességet.

Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vezérelje a zenelejátszást, indítson vagy fogadjon hívásokat. Hangparancsokkal lejátszhatja az USB-n vagy Mp3/iPod® készülékén tárolt zenéket, vagy streamelje a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonjárról. A rendszer még a beérkező szöveges üzeneteket is felolvassa (a csatlakoztatott mobiltelefontól függően). A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Ford SYNC 3 hands-free technology

Ford EcoBlue TDCi motorok

A Transit Fülkés Alvázaknál elérhető új 2,0 literes Ford EcoBlue TDCi motorok a kiemelkedő teljesítményt alacsony üzemanyag-fogyasztással és károsanyag-kibocsátással ötvözik. A fenntartási költségeket tovább csökkenti a 60.000 km/2 év szervizintervallum (amelyik hamarabb bekövetkezik). A Fülkés Alvázaknál a 130 lóerős (385 Nm) és a 170 lóerős (405 Nm) változat érhető el.

Irányítson minden helyzetben

Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer folyamatosan figyeli a jármű haladását. A választott sávban történő haladás esetén bekövetkező bármilyen eltérés, például a jármű kicsúszása, esetén automatikusan korrigálja a jármű helyzetét. Ezzel segíti a vezetőt, hogy ne veszítse el a jármű feletti uralmat.

ESC helps you stay in control, whatever the conditions
Ford Transit Chassis Cab detail of Frame

Egy szilárd alap, számos kialakítás

A Transit Fülkés Alváz fejlesztése során szorosan együttműködtünk felépítmény gyártókkal annak érdekében, hogy minden standard kialakításhoz és leginkább testre szabott megoldáshoz könnyen és hatékonyan illeszkedjen a jármű. Magas szilárdságú acél vázszerkezetével, az integrált rögzítési pontokkal és az alvázak kombinációjával, a Transit Fülkés Alváz szilárd alapot biztosít a különféle kialakításokhoz.

Karosszéria-változatok és akár 7-személyes befogadóképesség

Szimplafülkés és duplafülkés változat – tengelytáv L1-L5 (rövid, közepes, hosszú, hosszú tengelytáv meghosszabbított alvázzal, extra hosszú tengelytáv meghosszabbított alvázzal – elérhetőségről kérjük érdeklődjön márkakereskedéseinkben): dupla fülke esetén akár hét ülőhely is kialakítható: ha Transit fülkés alvázat választ, a vállalkozására szabhatja járművét.

Promo

 

Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top