• New Ranger main vab max capacity
  MAX. VONTATÁSI KAPACITÁS
 • New Ranger main vab load
  LEGNAGYOBB MEGENGEDETT ÖSSZTÖMEG
 • New Ranger main vab load xl model
  MAX. BRUTTÓ TEHERBÍRÁS
 • KONFIGURÁTOR

  Ranger ajánlatok megtekintése

A VADONATÚJ FORD RANGER

MEGÉRKEZETT EGY IGAZI IKON LEGÚJABB VERZIÓJA.

Teherbírása kiemelkedő, vontatási képessége kategóriájában a legjobb, és terepen is könnyedén mozog. Mindemellett motorok, vezetési módok és modellváltozatok széles választékával érhető el – nem csoda, hogy a vadonatúj Ford Ranger továbbra is Európa legkelendőbb pick-upjaElemleírás.

És most jobb, mint valaha...

Merész, új külső, továbbfejlesztett képességek, izgalmas dizájn és új technológiai funkciók jellemzik. A vadonatúj modell az eddigi leglenyűgözőbb Rangerünk, mely minden korábbinál többre képes.

NÉZZE MEG, MI MINDENRE KÉPES

Ford Ranger driving on the road

NEMZETKÖZI ÉV PICK-UPJA 2024

A nehézsúlyú bajnok visszatér! A vadonatúj Ranger elnyerte a Nemzetközi Év Pick-upja 2024 díjat - a Ranger már harmadszor nyerte el ezt a rangos iparági kitüntetést. Válasszon győztest vállalkozása számára.

Ford Ranger

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

All-New Ford Ranger dashboard view

MEGJELENÉS

A Ranger újratervezett külseje minden ízében modern, jól kidolgozott keménységet mutat. Merész, téglalap alakú első hűtőrács, jellegzetes, patkó alakú nappali menetfényekkel, erős oldalfalakkal és a korábbinál szélesebb kiállással: nemcsak stabilabb, de a külseje is robusztusabb.

Felüljáró alatt áthaladó vadonatúj Ford Ranger 3/4-es hátulnézete

TELJESÍTMÉNY ÉS VEZETÉSI ÉLMÉNY

A vadonatúj Ranger készen áll a kihívásokra – az utakon épp úgy, mint a terepen. Lenyűgöző motorok és erőforrások választékával, fejlett Terepvezérlési rendszerrel, valamint a vezetéstámogató funkciókkal, például Sávtartási segítséggel kiegészülő intelligens Adaptív sebességtartó automatikával és továbbfejlesztett Aktív ki-/beparkolást segítő automatikával.

All-New Ford Ranger tailgate workbench in use

FELSZERELTSÉG

Olyan funkciókat keres, amelyek segítségével még egyszerűbb a munka? Mit szólna egy csomagtérajtóba épített munkapadhoz, egy 240 V-os és 400 W-os áramellátást biztosító fedélzeti aljzathoz, mellyel elektromos szerszámait működtetheti; új, intelligens tárolási megoldásokhoz, rakodótér-lépcsőhöz, távirányítós zárhoz, vagy egyszerűen egy megnövelt rakodótérhez? Ez a vadonatúj Ranger.

A vadonatúj Ford Ranger csatlakoztatott navigáció képernyőn történő bemutatása

CSATLAKOZTATHATÓSÁG ÉS TECHNOLÓGIA

Az új Ranger a legmodernebb csatlakoztatási és támogatási technológiák teljes választékával van felszerelve. A továbbfejlesztett hangvezérléstől, navigációtól és okostelefon-csatlakoztathatóságtól a Ford SYNC 4A-nSync 4 figyelem át a fedélzeti eszközök vezeték nélküli töltéséigTooltip vagy az elektromos szerszámok áramellátásáig – a vadonatúj Ranger olyan, akár egy modern igásló.

Front right Ford Ranger MSRT

Ford Ranger MS-RT

Merész és bátor kialakítású, ez a forradalmi, duplakabinos pickup figyelmet követel az utakon. Amilyen rátermett, olyan karakteres is, felejthetetlen benyomást tesz.

Fedezze fel

A TELJES KÍNÁLAT

JELENTŐS SZÉRIAVÁLASZTÉKKAL, VALAMINT SZÁMOS KÜLÖNBÖZŐ KAROSSZÉRIÁVAL, MOTORRAL ÉS HAJTÁSSAL – BÁRMIRE IS VAN SZÜKSÉGE, TALÁL HOZZÁ EGY ÚJ FORD RANGER MODELLT.

VÁLASSZON KAROSSZÉRIÁT

ELDÖNTHETI, HOGY MUNKÁRA FOGJA, VAGY AZ EXTRA UTASSZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉG MELLETT DÖNT.

All-New Ford Ranger Chassis Cab 3/4 rear view

SZIMPLAKABINOS ALVÁZ

A Ford Ranger alváz rendkívül sokrétű lehetőségeivel számos iparág igényeinek megfelelően átalakítható – a személyre szabott szállítási és karbantartási megoldásoktól a speciális mentőjárművekig.

Fedezze fel

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre