• MAX LOADSPACE
    MAXIMÁLIS RAKTÉR
  • MAX GROSS PAYLOAD
    MAXIMÁLIS BRUTTÓ TERHELHETŐSÉG
  • ELECTRIC DRIVING RANGE
    ELEKTROMOS VEZETÉSI HATÓTÁV

AZ ÚJ FORD TRANSIT CUSTOM

Európa legkeresettebb áruszállítójaBest selling van nemrég megújult.

A terhelhetőségéről és megbízhatóságáról ismert járművet új alapokra helyeztük. Az új E-Transit Custom modellt alapjaiban terveztük újra a következő generációs csatlakoztathatóságot és termelékenységet szem előtt tartva.

Választhat az elektromos vagy hagyományos dízelmotoros változatok közül, beleértve az új E-Transit Custom modellt is, mely teljesen elektromos áruszállítóként még nagyobb hatékonyságotPlug-in hybrid powertrains és vezetés közbeni zéró károsanyag-kibocsátást biztosít.

A praktikus új dizájnfunkcióknak köszönhetően már mobil irodaként is használhatja furgonját. Számos intelligens szoftverrel és Ford Pro csatlakoztathatósággal segít maximalizálni a jármű rendelkezésre állását és növelni a termelékenységet. Még nem volt olyan munkára fogható áruszállító, mely ilyen keményen dolgozott volna.

TEKINTSE MEG

Nézze meg videónkat és ismerje meg alaposabban az új Transit Custom modellt.

Ford E-Transit Custom

VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ HAJTÁSLÁNCOT

Többféle modern dízel- és elektromos motorból választhat.

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

E-TRANSIT CUSTOM HATÓTÁV

AKÁR 380 KME-Transit Custom Range BECSÜLT HATÓTÁV

SEGÍTSÉG A MINDENNAPI MUNKÁHOZ

A MOBIL IRODÁJA

Használja úgy a furgonját, mintha a saját mozgó irodája lenne. A Ford SYNC 4Sync 4 attention emelt szintű csatlakoztathatóságot nyújt az új 5G modem, a zökkenőmentes okostelefon-integráció, a 13”-os érintőképernyő, a beszédhang-felismerés és a Live Traffic-frissítések révén, melyekkel hatékonyabban tervezheti meg útvonalát. Az okos dizájnfrissítések közé tartozik a kényelmes eszköztároló az ülések között, a további USB-csatlakozók és az innovatív kormánykerék-döntő funkció. Ez lehetővé teszi, hogy a leparkolt autóban egy döntött felületet alakítson ki, mely ideális a laptoppal történő munkavégzéshez  vagy akár az ebéd elfogyasztásához!

Ford Pro integrated service dashboard on tablet

FORD PRO: AZ AGY AZ ERŐ HÁTTERÉBEN

Több, mint egyszerű munkára fogott áruszállító: az új Transit Custom a teljes Ford Pro integrált megoldásnak csupán egyetlen alkotórésze. Ezek közé tartozik a számos intelligens szoftveralkalmazás és flottakezelő eszköz – például a Ford Pro E-TelematicsFord Pro E-Telematics free trial és a FordPass ProFordPass Pro app extended. Mind zökkenőmentesen csatlakozik, mind hozzájárul a jármű üzemidejének növeléséhez és vállalkozása termelékenységének maximalizálásához.

ÁRAMELLÁTÁS EGÉSZ NAP 

Bárhol is van dolga, az eszközeit mindig tudja működtetni. Az E-Transit Custom Pro Power Onboard technológiával kapható, így a munkavégzés helyén csatlakoztathatja elektromos eszközeit, fényforrásait, laptopjait vagy egyéb eszközeit. 

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard
Ford E-Transit Custom in blue grill close-up

MINDENKIT LENYŰGÖZ

Az E-Transit Custom új, impozáns külsejét olyan elemek alkotják, mint például a motorháztetőt teljes szélességében megvilágító, LED csíkkal összekötött, jellegzetes fényszórók, valamint a trapézformájú, figyelemfelkeltő első hűtőrács-kialakítás. 

Ford E-Transit Custom side view on red background

INTELLIGENS KIALAKÍTÁS

Az új Transit Custom jobb méretarányaival alacsonyabb belépési magasságot biztosít a könnyebb utastérbe jutás érdekében, kényelmes átjárhatósággal keresztben az első ülések előtt, és 2,0 m alatti magasságávalSub 2.0 m height ideálisan parkolhat vele mélygarázsokban is.

Driver assist parallel parking graphic

VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK

Forgalmas utcákon vagy szűk helyeken parkolni néha nehézkes dolog. Az új Transit Custom aktív ki-/beparkolást segítő automatikája és továbbfejlesztett, 360 fokos osztott kijelzős kamerája megkönnyíti a feladatot Driver-assist features are supplemental.

Keyless start close up

KULCSNÉLKÜLI AJTÓNYITÁS ÉS INDÍTÁS

A Ford kulcsnélküli ajtónyitó és indító rendszere lehetővé teszi a járműbe való bejutást és annak elindítását anélkül, hogy a kulcsait kellene keresgélnie.  

Ford E-Transit Custom in red three quarter view

A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS FORD TRANSIT CUSTOM

Gyártás előtti modellről készült kép.

A megjelenített kép nem feltétlenül tükrözi az uniós specifikációt.