Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > ÚJ TRANSIT CUSTOM

AZ ÚJ FORD TRANSIT CUSTOM

Sokoldalú, strapabíró, megbízható. A Transit Custom modelleket mindenki ismeri. Mostantól azonban még több innovatív megoldással és intelligens technológiával állnak rendelkezésére, és az átgondolt tervezésnek, gondos kivitelezésnek köszönhetően fenntartásuk még gazdaságosabb. Legszívesebben már most beülne, hogy kipróbálja? Megértjük!

Segít betartani a sebességkorlátozásokat

Az új Transit Custom Intelligens sebesség asszisztens (ISA) a sebesség helyes megválasztását segíti, hogy a vezető az utat figyelhesse. Először a Táblafelismerő rendszer (TSR) kamerája (bekapcsolt állapotban) automatikusan érzékeli az érvényes sebességkorlátozást, majd ennek megfelelően automatikusan szabályozza a maximális sebességet.Tooltip

Új SYNC 3 – kéz nélküli vezérlés

A korszerű Ford SYNC 3 használatával kapcsolatba léphet másokkal, vezérelheti telefonját, valamint a zenelejátszást és a navigációt. Választhat, hogy beszédparancsokkal vagy a mobiltelefonok és tabletek világából ismerős ujjmozdulatokkal is kezelhető 8” színes érintőképernyő segítségével kezeli. A Live Traffic pedig segíthet a forgalmi dugók elkerülésében. Éhes? Csak mondja ki, és máris megjelennek a legközelebbi éttermek.

New Ford Transit Custom with SYNC 3

Több erő, kevesebb károsanyag-kibocsátás

Fejlett Ford EcoBlue 2,0 literes motorjainkkal az új Transit Custom a szigorú Euro Stage 6.2 kibocsátási normáknak is megfelel. Így alacsonyabb a károsanyag-kibocsátás és a fenntartási költség is. Annak ellenére, hogy ezek a motorok kisebbek, mint a 2,2 literes Duratorq motorok, mégis érezhetően nagyobb teljesítményre képesek.

Biztonságban, utánfutóval is

Az Utánfutó stabilizátor érzékeli, ha a vontatmány kígyózó mozgásba vagy sodródni kezd, és ilyenkor csökkenti a Transit Fülkés Alváz sebességét, hogy megszüntesse a problémát. Így utánfutóval is biztonságban autózhat, hiszen a kellő pillanatban a rendszer lelassítja az autót a nyomaték csökkentésével és növeli a fékerőt is.

New Ford Transit Custom with tow

Kategóriaelső raktérméret

Az új Transit Custom modellekkel könnyedén szállíthat padlóra fektetett 2,4×1,2 m (8×4 láb) méretű szabványlapokat vagy három EUR raklapot is. Kényelmes és innovatív átnyúló rakterének köszönhetően akár 3,4 m hosszú (L2) anyagok is beférnek az első utasülés használatának akadályozása nélkül. Összesen akár hat köbméteres raktér, válaszfallal – és ez még csak a rövid tengelytávú (L1) változat! Hosszú tengelytáv (L2) esetén a raktér akár 6,8 köbméter is lehet. Kategóriájában ez a modell rendelkezik a legszélesebbre nyitható oldalsó raktérajtóval. Az új megoldás pedig gondoskodik a tolóajtók rakodás közbeni stabil nyitva tartásáról is.

Minden vállalkozást kielégítő rugalmasság és hatékonyság

Legyen bármilyen vállalkozása, a Transit Custom megfelel igényeinek.  

Három méret (Van, Duplafülkés Van és Kombi), két tengelytáv és két magasság közül választhat. Mindezek mellett egy sor tartozék és kiegészítő is elérhető. Így megtalálhatja az Önhöz tökéletesen illeszkedő modellt.

Ford Transit Custom Van

Van

A Transit Custom Van egy praktikus tehergépjármű teljes magasságú és szélességű (opcionálisan fényezett) válaszfallal, amely elválasztja a rakodóteret az utastértől. Választható két vagy három első üléssel, utasoldali tolóajtós vagy kétoldali tolóajtós változatban, kétoldalra vagy felfelé nyíló csomagtérajtóval.

Ford Transit Double Cab in Van

Duplafülkés Van

Ahogyan a Van esetében, itt is választhat két vagy három első üléses változat közül. A Duplafülkés Van ezen felül egy extra 3 ülésből álló sorral is kiegészíthető az első sor mögött. Ebben az esetben egy fényezett válaszfal helyezkedik el a második sor és a rakodótér között.

Ford Transit Custom Kombi

Kombi

A Transit Custom Kombi még a Kombi Van-nél is sokoldalúbb, hiszen több, mint 30 különböző ülés elrendezés közül választhat. Az átalakítható hátsó ülés rendszer itt is megtalálható, viszont egy extra harmadik ülés sor is beépítésre került 3 üléssel. Így akár 9 személyt is szállíthat az autóban. Ahogyan a Kombi Van esetében, az ülések itt is összecsukhatóak és egymásra hajthatóak, így kevesebb helyet foglalnak el.

Promo
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Valószínűleg ez is tetszeni fog

Top