Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT CUSTOM
Vegyes üzemanyag-fogyasztás
Teherbírás
Elektromos hatótávolság

FORD TRANSIT CUSTOM

A Transit Custom mindig is kivételes strapabíróságáról, funkcionális megbízhatóságáról, valamint kiváló tervezéséről és kivitelezéséről volt híres. Innovatív szolgáltatásai és intelligens technológiai megoldásai most tovább bővültek. Sőt, a továbbfejlesztett dízelmotoroknak és a modern hibrid hajtásnak köszönhetően még a hatékonysága is javult. Az eredmény egy minden eddiginél átgondoltabb és kifinomultabb áruszállító.

Katalógusok és árlisták Transit Custom Felszereltség és specifikáció (PDF 5MB)

white ford transit custom
New Ford Transit Custom skeletal view of powertrain

Egy kis villanymotor javíthatja a hatékonyságot

A Ford Transit Custom már EcoBoost Hybrid változatban is kapható. A hibrid technológia segítségével csökkenthető a jármű üzemanyag-fogyasztása és károsanyag-kibocsátása, mivel a belső égésű motort szükség esetén egy kisméretű, akkumulátoros táplálású elektromos motor is támogatja. A 48 Voltos áramforrást a jármű kinetikus energiája, valamint a regeneratív fékezésből nyert erőforrás menet közben is képes feltölteni.  

Tourneo Custom PHEV skeletal view of battery

Egyesíti az előnyöket

A Transit Custom Plug-in Hybrid (PHEV) két különálló energiaforrást használ. Az akkumulátorral táplált elektromos motor hajtja a járművet, míg az 1 literes Ford EcoBoost benzinmotor a hibrid akkumulátor töltéséről és a nagyobb hatótávolságról gondoskodik. A sofőr három EV üzemmód közül választhat, melyek közül az EV Now beállítás lehetővé teszi, hogy a jármű nulla kibocsátással, teljesen elektromos energiával közlekedjen. Ebben az üzemmódban akár 41 kilométer is megtehető, mely hatótávolság függ az időjárási viszonyoktól és a sofőr vezetési stílusától. A PHEV akkumulátor a legtöbb váltóáramú töltőpontnál újratölthető.

Transit Custom PHEV EcoBlue diesal engine

Hatékony dízel technológia

A Transit Custom típusokhoz négy különböző, 2 literes Ford EcoBlue dízelmotor is választható, akár 185 lóerős teljesítménnyel. Az AdBlue® katalizátoros rendszer az NOx kipufogógázt nitrogénre és vízre bontja, így a motor a legszigorúbb Euro 6.2-es kibocsátási előírásoknak is megfelel.

Segít betartani a sebességkorlátozásokat

A Ford Transit Custom Intelligens sebesség asszisztens (ISA) a sebesség helyes megválasztását segíti, hogy a vezető az utat figyelhesse. Először a Táblafelismerő rendszer (TSR) kamerája (bekapcsolt állapotban) automatikusan érzékeli az érvényes sebességkorlátozást, majd ennek megfelelően automatikusan szabályozza a maximális sebességet.Tooltip

New Ford Transit Custom with SYNC 3

Új SYNC 3 – kéz nélküli vezérlés

A korszerű Ford SYNC 3 használatával kapcsolatba léphet másokkal, vezérelheti telefonját, valamint a zenelejátszást és a navigációt. Választhat, hogy beszédparancsokkal vagy a mobiltelefonok és tabletek világából ismerős ujjmozdulatokkal is kezelhető 8” színes érintőképernyő segítségével kezeli. A Live Traffic pedig segíthet a forgalmi dugók elkerülésében. Éhes? Csak mondja ki, és máris megjelennek a legközelebbi éttermek.

Biztonságban, utánfutóval is

Az Utánfutó stabilizátor érzékeli, ha a vontatmány kígyózó mozgásba vagy sodródni kezd, és ilyenkor csökkenti a Transit Fülkés Alváz sebességét, hogy megszüntesse a problémát. Így utánfutóval is biztonságban autózhat, hiszen a kellő pillanatban a rendszer lelassítja az autót a nyomaték csökkentésével és növeli a fékerőt is.

New Ford Transit Custom with tow

Kategóriaelső raktérméret

A Ford Transit Custom modellekkel könnyedén szállíthat padlóra fektetett 2,4×1,2 m (8×4 láb) méretű szabványlapokat vagy három EUR raklapot is. Kényelmes és innovatív átnyúló rakterének köszönhetően akár 3,4 m hosszú (L2) anyagok is beférnek az első utasülés használatának akadályozása nélkül. Összesen akár hat köbméteres raktér, válaszfallal – és ez még csak a rövid tengelytávú (L1) változat! Hosszú tengelytáv (L2) esetén a raktér akár 6,8 köbméter is lehet. Kategóriájában ez a modell rendelkezik a legszélesebbre nyitható oldalsó raktérajtóval. Az új megoldás pedig gondoskodik a tolóajtók rakodás közbeni stabil nyitva tartásáról is.

Minden vállalkozást kielégítő rugalmasság és hatékonyság

Legyen bármilyen vállalkozása, a Transit Custom megfelel igényeinek.  

Három méret (Van, Duplafülkés Van és Kombi), két tengelytáv és két magasság közül választhat. Mindezek mellett egy sor tartozék és kiegészítő is elérhető. Így megtalálhatja az Önhöz tökéletesen illeszkedő modellt.

Ford Transit Custom Van

Van

A Transit Custom Van egy praktikus tehergépjármű teljes magasságú és szélességű (opcionálisan fényezett) válaszfallal, amely elválasztja a rakodóteret az utastértől. Választható két vagy három első üléssel, utasoldali tolóajtós vagy kétoldali tolóajtós változatban, kétoldalra vagy felfelé nyíló csomagtérajtóval.

Ford Transit Double Cab in Van

Duplafülkés Van

Ahogyan a Van esetében, itt is választhat két vagy három első üléses változat közül. A Duplafülkés Van ezen felül egy extra 3 ülésből álló sorral is kiegészíthető az első sor mögött. Ebben az esetben egy fényezett válaszfal helyezkedik el a második sor és a rakodótér között.

Ford Transit Custom Kombi

Kombi

A Transit Custom Kombi még a Kombi Van-nél is sokoldalúbb, hiszen több, mint 30 különböző ülés elrendezés közül választhat. Az átalakítható hátsó ülés rendszer itt is megtalálható, viszont egy extra harmadik ülés sor is beépítésre került 3 üléssel. Így akár 9 személyt is szállíthat az autóban. Ahogyan a Kombi Van esetében, az ülések itt is összecsukhatóak és egymásra hajthatóak, így kevesebb helyet foglalnak el.

Promo
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Valószínűleg ez is tetszeni fog

Top